skategrizzly Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 če se kdo najde ali pa da si malo pogleda koliko nas je bilo NinjaRider04 in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S1000R Objavljeno Julij 6, 2014 Deli Objavljeno Julij 6, 2014 90 + policist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 (popravljeno) Bi prisedli? Popravljeno Julij 8, 2014. Popravil motolover TakeALookAround, skategrizzly in perzo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 8, 2014 Deli Objavljeno Julij 8, 2014 Tkole izza ekrana bi, ampak pol bi se pa posral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 Če vas bo vaš moped kdaj zapeljal do Idije, pričakujte kaj takega ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 (popravljeno) Če vas bo vaš moped kdaj zapeljal do Idije, pričakujte kaj takega ... Pa to je katastrofa od države. Saj ne vem ali sploh imajo tam kaka pravila in se jih ne držijo ali pa jih res ni, ker to je živi kaos. Da bi se mi zgodil kateri od zgornjih primerov bi se mi verjetno strgalo. Popravljeno Julij 10, 2014. Popravil skategrizzly Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Julij 10, 2014 Deli Objavljeno Julij 10, 2014 Da bi se mi zgodil kateri od zgornjih primerov bi se mi verjetno strgalo. A bi zahtevu evropsko poročilo o nesreči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 To je pa zaradi tega ker je ljudi več kot miljardo in življenje tam ni nič vredno. Isti primer je kitajska. Povozijo človeka sredi ceste nobeden ne mrda. Eno atomsko pa bi bilo mir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 To je pa zaradi tega ker je ljudi več kot miljardo in življenje tam ni nič vredno. Isti primer je kitajska. Povozijo človeka sredi ceste nobeden ne mrda. Eno atomsko pa bi bilo mir. :glare: sam da nav nate padla :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Glej v ogledalo zmeraj v avto-šoli učijo. Sam kaj ti pol nuca.... http://www.youtube.com/watch?v=9mLkfy3EVw4&list=UUr578lIR_q6fElmKUGtCmQw&index=20 DXR16 in skategrizzly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 še en Živnorc marcc, DXR16, NinjaRider04 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 še en Živnorc Sej to je živnorc ko je aprilio testiral ka jo je mel namen kupit sam pol mu je žena prepovedala in rekla da sam gsxr 1000 alpa nič NinjaRider04, skategrizzly in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skategrizzly Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Sej to je živnorc ko je aprilio testiral ka jo je mel namen kupit sam pol mu je žena prepovedala in rekla da sam gsxr 1000 alpa nič Jaz bi rekel da se ji preveč pusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 11, 2014 Deli Objavljeno Julij 11, 2014 Fantje dajo kamero gor, potem pa mislijo, da morajo pokazati vso svojo norost. MCMLXXVI in maxxim 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Julij 13, 2014 Deli Objavljeno Julij 13, 2014 malo gužve smasher in skategrizzly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MarkoR Objavljeno Julij 13, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 13, 2014 še en Živnorc Tale sodi v zapor. Ko sem bil star kakšnih 10let, sem v živo videl, kaj se zgodi, če motor pripelje na prehod za pešce s takšno hitrostjo, sredi njega pa človek. Možakarja je takrat v Levcu razcefralo na pol, motorist je umrl v bolnišnici, hčerka je pa gledala atija ko je šel preko ceste in ga je en takle divjak umoril. V tem videu je v enem kadru prehod in hitrost 172km/h. Marjanček, NinjaRider04, Python in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 http://www.liveleak.com/view?i=55a_1405358854 DXR16, Andrejcer in skategrizzly 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 http://www.liveleak.com/view?i=55a_1405358854 Za telo vem, da prenese velike obremenitve, sem se pa bal, da bo klin na lestvici popustil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Julij 16, 2014 Deli Objavljeno Julij 16, 2014 ni mi jasn kaj se je zgodl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rubuz Objavljeno Julij 16, 2014 Deli Objavljeno Julij 16, 2014 V komentarjih je en napisal, da se mu je posoda za gorivo odprla med zaviranjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Julij 16, 2014 Deli Objavljeno Julij 16, 2014 Dobro, da ni potem od strahu potem en cigaret prpalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Julij 16, 2014 Deli Objavljeno Julij 16, 2014 maus, MarkoR, skategrizzly in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Julij 17, 2014 Deli Objavljeno Julij 17, 2014 še ena v rit.... skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Julij 17, 2014 Deli Objavljeno Julij 17, 2014 Tip je SMS tipkal... potem pa ups, sorry Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se