Urban K. Objavljeno September 30, 2015 Deli Objavljeno September 30, 2015 daneb, skategrizzly in SLVR 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 30, 2015 Deli Objavljeno September 30, 2015 Se mi zdi kot, da mu je koleno zdrsnilo s tanka. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazzarss Objavljeno Oktober 1, 2015 Deli Objavljeno Oktober 1, 2015 mogoče staro, ampak mene vedno nasmeji duff, skategrizzly, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SLVR Objavljeno Oktober 2, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 2, 2015 Maus opažen kako divja, zdej mamo vse videu! skalar36, motom, Wakasaki in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 2, 2015 Deli Objavljeno Oktober 2, 2015 Toliko je letel, da je moral levi ovinek porezati! daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 4, 2015 Deli Objavljeno Oktober 4, 2015 daneb, motom in skategrizzly 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 4, 2015 Deli Objavljeno Oktober 4, 2015 (popravljeno) Žebelj vleče ven z nožem? Kako bo to naredil, ko bo po nekaj km njegova glavica zbrušena? Moj je izgledal takole: Na cesti potrebuješ še nekaj takega, samo z nožem žeblja z zbrušenp glavico ne spraviš ven. Popravljeno Oktober 4, 2015. Popravil motolover daneb in motom 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 7, 2015 Deli Objavljeno Oktober 7, 2015 ;-) daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 15, 2015 Deli Objavljeno Oktober 15, 2015 gsxf750, daneb in skategrizzly 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Oktober 19, 2015 Deli Objavljeno Oktober 19, 2015 Pol se pa pejt peljat brez tablice...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 20, 2015 Deli Objavljeno Oktober 20, 2015 še en primer kretenizma.... daneb in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunshine15 Objavljeno Oktober 21, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2015 VS800, maxxa, skategrizzly in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 21, 2015 Deli Objavljeno Oktober 21, 2015 _luke_, jskrablin, skategrizzly in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 22, 2015 Deli Objavljeno Oktober 22, 2015 daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2015 Deli Objavljeno Oktober 22, 2015 Tu bi me bolj skrbelo na štirikolesniku. Kaj narediš, če se s kom srečaš? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2015 Deli Objavljeno Oktober 22, 2015 (popravljeno) Off Road Training part 1 https://www.youtube.com/watch?v=avcgjNZVL6I Hotel sem dodati še Part 2 in ne prime kot slika, ampak samo kot povezava. Popravka tudi ne prime, če dodaš še eno objavo, jo pa združi. SWAŠTA od foruma, kot bi uporabljali neko beta nedodelano verzijo! Popravljeno Oktober 22, 2015. Popravil motolover ID, daneb in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno Oktober 29, 2015 Deli Objavljeno Oktober 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=0sCbJCDHVpg&sns=fb TakeALookAround, sunshine15, daneb in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno November 4, 2015 Deli Objavljeno November 4, 2015 (popravljeno) https://www.youtube.com/watch?v=mOn_RQIwGPs Popravljeno November 4, 2015. Popravil motolover Forum najprej da direktno okno Youtuba za ogled, potem to spremeni v povezavo! sunshine15, daneb, skategrizzly in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno November 5, 2015 Deli Objavljeno November 5, 2015 (popravljeno) Kje lahko kupim take štumfe? https://www.youtube.com/watch?v=bt8pC1OsLHw Popravljeno November 5, 2015. Popravil Aynach daneb in skategrizzly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izek Objavljeno November 5, 2015 Deli Objavljeno November 5, 2015 Hop hop hop :) daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MACESN Objavljeno November 9, 2015 Deli Objavljeno November 9, 2015 2 domača posnetka daneb, Natty in '.' 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno November 9, 2015 Deli Objavljeno November 9, 2015 Še nogo drži tako kot je treba pa bo lahko podplat malo več zdržal :D Natty in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno November 10, 2015 Deli Objavljeno November 10, 2015 pred 8 urami, ludiluka pravi: Še nogo drži tako kot je treba pa bo lahko podplat malo več zdržal :D S prsti na stopalko, pa še bolj varno je. vidmar j in Natty 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MACESN Objavljeno November 10, 2015 Deli Objavljeno November 10, 2015 Parkrat mi je asfalt 'zagrabil' podplat in mi je potegnilo nogo s tačke, zato sem se s temi škornji kar navadil vozit brez noge na tački... So na spisku škornji z drsniki. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S1000R Objavljeno November 10, 2015 Deli Objavljeno November 10, 2015 Kozjanski grobnik :D daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se