builder Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 (popravljeno) un na 1.39, je objestnež pred 21 minutami, Lunatic pravi: Tujec raziskuje Slovenijo in srečuje forumaše Popravljeno Maj 29, 2016. Popravil builder Kmet2, bajkr88, Kor13 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejcpob Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 Ena moja od danes. Probal prit na Mangart, ne gre do konca iom, Kmet2, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 (popravljeno) pred 39 minutami, Lunatic pravi: Tujec raziskuje Slovenijo in srečuje forumaše tega se pa spomnim ... biu je en s srbsko registracijo, pa sm mislu, da ga poznam ... pa še nekam se mi je mudilo pa so bli mal počasni ... očitno so iskali pot pred 19 minutami, builder pravi: un na 1.39, je objestnež pa nism dijou ..... lepo sem ga z roko pozdravu ... sicer z levo, ker sm meu z desno prileplen gas na roko .... štekaš Popravljeno Maj 29, 2016. Popravil maus builder, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 Od 39 ogledov posnetka, jih je 38 naših . Enega je naredil sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 pred eno uro, maus pravi: tega se pa spomnim ... biu je en s srbsko registracijo, pa sm mislu, da ga poznam ... pa še nekam se mi je mudilo pa so bli mal počasni ... očitno so iskali pot pa nism dijou ..... lepo sem ga z roko pozdravu ... sicer z levo, ker sm meu z desno prileplen gas na roko .... štekaš Jaz sem čisto zgrožen, Maus. Omejitev hitrosti ti je bila včasih sveta. Bmflar, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Jaz sem čisto zgrožen, Maus. Omejitev hitrosti ti je bila včasih sveta. sj je ... oni so pelal 40 ... js sm pa na 70 prehiteval ... nism diujou builder, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: sj je ... oni so pelal 40 ... js sm pa na 70 prehiteval ... nism diujou Misliš, da ne vem, kje stoji znak 70 ? builder, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 pred 1 minuto, Borutt pravi: Misliš, da ne vem, kje stoji znak 70 ? sj se vid ... predn sm do znaka pršu sm meu 49,9 km/h ... pr znaku sm pa meu takoj 70 pa pohitriu je posnetek, tko da ne vela kot dokaz ok ... plaču ti bom malco DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 Pravkar, maus pravi: pa pohitriu je posnetek, tko da ne vela kot dokaz še dobr, da si spustu prvi picikl na cestišče, preden te je kamera ujela maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 29, 2016 Deli Objavljeno Maj 29, 2016 Njamsi maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 30, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 30, 2016 Objestneži na triciklu video-1464471741.mp4 maus, Big Py, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 31, 2016 Deli Objavljeno Maj 31, 2016 Mercedes F1 vs. R1M Kmet2 in NX650 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Maj 31, 2016 Deli Objavljeno Maj 31, 2016 Ob 24. 8. 2015 at 13:39, ZdravkoK pravi: al pa tole od moje Kaye...pa prijeten ogled želim. pa še dodatek od lanske valencije se opravičujem ker ni bilo takoj ampak ja tukaj je.: miha9977 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 2, 2016 Deli Objavljeno Junij 2, 2016 Janezs, davidg, gretzky in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazzarss Objavljeno Junij 2, 2016 Deli Objavljeno Junij 2, 2016 skategrizzly 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 2, 2016 Deli Objavljeno Junij 2, 2016 Naj mi da samo promil srece . . . TakeALookAround, Joker, maus in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 En pubec, ki rad fura motor, pa ima par še kar zanimivih videov... vidmar j, Sorty, malakai in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 (popravljeno) Popravljeno Junij 3, 2016. Popravil map builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 8 minutami, map pravi: kak ste nehal stavkat, že pretiravate, obidva z Boruttom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Neki me hebe, isti link notr meče. Vglavnem je 5 posnetkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 1 minuto, map pravi: Neki me hebe, isti link notr meče. Vglavnem je 5 posnetkov. vem vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Se pa lepo vidi kak jodlar crkne, japonc gre pa dalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 pred 2 minutami, map pravi: Se pa lepo vidi kak jodlar crkne, japonc gre pa dalje Ti pojdi rajši v temo za scooteraše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Sej bi šel, pa če ni dobenga kle gor. Najprej so pred leti jokali za svoj podforum, potem so pa asi svoj spletno stran odprl, pa svoj forum, tam lahko pa gledaš samo če si član kluba. Ko jih hebe. Lahk bi pustil forum odprt, pa bi lahko debatirali in zvedeli marsikej koristnega. V klub pa ne grem zanalašč, ker se mi ne da v skupinah 30+ okol vozit, pa stare flavze poslušat. builder, Snečer, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 3, 2016 Deli Objavljeno Junij 3, 2016 Pravkar, map pravi: Sej bi šel, pa če ni dobenga kle gor. Najprej so pred leti jokali za svoj podforum, potem so pa asi svoj spletno stran odprl, pa svoj forum, tam lahko pa gledaš samo če si član kluba. Ko jih hebe. Lahk bi pustil forum odprt, pa bi lahko debatirali in zvedeli marsikej koristnega. V klub pa ne grem zanalašč, ker se mi ne da v skupinah 30+ okol vozit, pa stare flavze poslušat. Ti si naš builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se