killa Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 http://www.break.com...-brazil-2312891 budale Kolen 1
marcc Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 Nora vožnja ,sm full tvegana.Drgače pa carsko )) http://www.youtube.com/watch?v=ZjkjyZvclF0&feature=related Spider™, DAMI34, BIZKIT in 4 others 7
Zok Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 (popravljeno) meni pa tole sekanje v nepregledno ni najbolj vsec. pa tudi voznik porscheja ni najbolj prakticen clovek, kar se same cornering speed tice, glede na to da ga z mopedom skozi celotno dolzino ovinkov drzi kot za salo. Se spomnim mojih dveh fiest (ki v originalu nista bili neka sportna avta) - ga ni bilo motorista ki bi me lahko od zaviranja do izhoda ovinka drzal - sploh mojo prvo bencinarko sem s taksnim veseljem zlorabljal. :grim Popravljeno April 5, 2012. Popravil Zok trebor 1
GKeko Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 Čist enak kot ta Ja ma kak vozi leve ovinke... ta šofer itak ni za na moped. perzo 1
marcc Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 In še novega mu dajo za pelat.Adijo pamet....
iom Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 Ful huda vožnja in zanimiv konec. Eden boljših moto "on road" posnetkov.
Dejanx Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 Nora vožnja ,sm full tvegana.Drgače pa carsko )) http://www.youtube.com/watch?v=ZjkjyZvclF0&feature=related meni je samo zvok od r1 carski:D
nejcgs Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 meni je samo zvok od r1 carski:D ja zvok je dobro posnet - vetra se komaj kaj sliši. Ma kdo idejo oz. kdo ve kako se na teh "onboard" kamerah znebiti šuma vetra?? In da pride do izraza zvok motorja.
Janez123 Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 ja zvok je dobro posnet - vetra se komaj kaj sliši. Ma kdo idejo oz. kdo ve kako se na teh "onboard" kamerah znebiti šuma vetra?? In da pride do izraza zvok motorja. Kadar uporabljaš vgrajeni mikrofon (kot je v večini primerov), je najpomembnejša namestitev kamere. Plastična vodotesna ohišja, ki jih uporabljajo nekatere kamere dovolj dobro dušijo šum vetra, zato moraš poskrbeti le, da je kamera (mikrofon) nameščena tako, da bo motor čim glasnejši (v bližini sesalnih cevi ali izpuha). Na zgornjem posnetku je kamera nameščena v zavetrju na rezervoarju, zato se motor tako dobro sliši. sergini 1
Necky Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 meni pa tole sekanje v nepregledno ni najbolj vsec. pa tudi voznik porscheja ni najbolj prakticen clovek, kar se same cornering speed tice, glede na to da ga z mopedom skozi celotno dolzino ovinkov drzi kot za salo. Se spomnim mojih dveh fiest (ki v originalu nista bili neka sportna avta) - ga ni bilo motorista ki bi me lahko od zaviranja do izhoda ovinka drzal - sploh mojo prvo bencinarko sem s taksnim veseljem zlorabljal. :grim pol pa nisi na tapravga motorista naletu ki pozna svoj motor, ga stistmu fordom po dveh ovinkih tud ne vidš.Un z poršom pa glih tko zgleda k un na r6 mal sm pa tja očitno se ni navajen na avto. Maš na youtubu posnetek enga porsha k gon k otrgan za dvema na motoristoma pa jih še dohiteva pa na avtobanu, čez ovinke glih da spele. Tist pa je k pozna svoj avto.Seveda pa dva perha more pa tud met da tko voz.(nojeva perha). trebor 1
umetnica52 Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 (popravljeno) Popravljeno April 5, 2012. Popravil umetnica52
umetnica52 Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 a ne morš več kot 1x uredit videa??? prosim kateri motor je tole?
Dr_Jakob Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 En supermotič pač... 450ccm enovaljnik? Mogoče Suzuki?
umetnica52 Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 kaj sploh pišeš če nimaš pojma? Ninč in aero 2
Zok Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 (popravljeno) pol pa nisi na tapravga motorista naletu ki pozna svoj motor, ga stistmu fordom po dveh ovinkih tud ne vidš.Un z poršom pa glih tko zgleda k un na r6 mal sm pa tja očitno se ni navajen na avto. Maš na youtubu posnetek enga porsha k gon k otrgan za dvema na motoristoma pa jih še dohiteva pa na avtobanu, čez ovinke glih da spele. Tist pa je k pozna svoj avto.Seveda pa dva perha more pa tud met da tko voz.(nojeva perha). ga ni mopeda ki bi drzal hitrost skozi teme ovinka tako kot ena navadna fiesta MK6/MK6b z bilsteini, trsimi vzmetmi, 50 mm razsirjenim kolotekom in vsemi pusami, koncniki, stabilizatorjem, sponami, kuglami in ostalimi gibljivimi deli v tip top stanju. ga ni junaka. :grrr in me zanima kaj se zgodi z mopedom ko ga pri 160+ posrek vrze. ali pa aquaplaning pri 150+. s fiesto je vedno slo skoz ne samo brez panike, celo brez kakrsnegakoli presenecenja za voznika (mene). :grim kar se pa pospesevanja vrze, tisto je pa druga pesem. Popravljeno April 5, 2012. Popravil Zok bobk56 in trebor 2
GKeko Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 kaj sploh pišeš če nimaš pojma? kaj sploh sprašuješ če nimaš pojma ?! Mislim keri debiln odgovor. MCMLXXVI in strajnarR 2
benny0104 Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 prosim kateri motor je tole? Če se ne motim je to Husqvarna SM 610 R, letnik okrog 2000. umetnica52 1
macak333 Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Dobr ga založ. m@dness, Kor13, Carp in 2 others 5
marcc Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 Legendarni video Vedno me nasmeji....... monst3r, cisco, DAMI34 in 2 others 5
umetnica52 Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 kaj sploh sprašuješ če nimaš pojma ?! Mislim keri debiln odgovor. če neveš vprašaš Ne neveš odgovora molčiš in 9 odgovoriš Kölm, BIZKIT in vanucci 3
Popularna objava skoda Objavljeno April 7, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2012 Carp, frischfleisch, Be wild in 8 others 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se