C eagle Objavljeno Oktober 13, 2016 Deli Objavljeno Oktober 13, 2016 Če druzga ne, ma vsaj kaj od tega k kvihte dviga... Za to kar počne z prekooceanko... no comment... Wakasaki, Kmet2, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Oktober 13, 2016 Deli Objavljeno Oktober 13, 2016 haha...dobr da nism šou zravn. Bmflar, DAMI34, skalar36 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 13, 2016 Deli Objavljeno Oktober 13, 2016 16 hours ago, sunnygirl said: U Tržč na čaj (no točneje Bistrca, da me ne bo kšn kregu ) Tu sem že dvakrat popenil in šel na kavo čez na Petrol. Natakarice so plačane od čakanja na postrežbo... dAlencc87 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Oktober 13, 2016 Deli Objavljeno Oktober 13, 2016 pred 20 minutami, motolover pravi: Tu sem že dvakrat popenil in šel na kavo čez na Petrol. Natakarice so plačane od čakanja na postrežbo... Tokrat nisem imela take izkusnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 13, 2016 Deli Objavljeno Oktober 13, 2016 50 minutes ago, sunnygirl said: Tokrat nisem imela take izkusnje. Pred dvema tednoma dvakrat v enem tednu. Enkrat sem celo prebral pol časopisa in potem odšel. Sem z enim možakom debatiral na Petrolu in je rekel, da so porazni, strank pa vseeno imajo dovolj. Mogoče vsi pridejo za par ur in jim počasna postrežba odgovarja, da ni treba preveč naročiti. Gorenjska, pač. Frenk 67, bobi1001, ALEŠ M in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Oktober 14, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2016 Včeraj laganih popoldanskih 160, v Kočevje tankat in nazaj, lih tolk, da sem zbrisala črto z gume (zadnje, prve še ne, da ne bo pomote ). Najprej pogledat medota in tankat, klasična lokacija Potem si malo prste ogret s kavico v Zeusu (kamor baje kočevarji ne hodite, pa to ) Ker grem itak tolk počas v serpentine, sm se na eni še za eno fotko odločla in ustavla (lih slučajno če je zadnjič letos ) Ko sem prišla nazaj v bližino doma, se mi pa res še ni dalo domov, pa tak lep skoraj zahod je bil... In sm po tri sekundem premisleku odvila proti Metliki in šla pogledat še avijon Z druge strani pa tak čudovit pogled Ko sem se uspela zvlečt ven iz petih slojev obleke in dvojnih rokavic (res ni čudno, da nisem srečala niti enega na dveh kolesih ), sem pa še "razlog" vožnje pogledla... No, vsaj plave črte ni več notranc, pik1, mladench in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 14, 2016 Deli Objavljeno Oktober 14, 2016 pred 4 minutami, lucif3rka pravi: Ko sem prišla nazaj v bližino doma, se mi pa res še ni dalo domov, pa tak lep skoraj zahod je bil... In sm po tri sekundem premisleku odvila proti Metliki in šla pogledat še avijon Lep krogec Ko sem bil zadnjič pri tem avijončku, je bil še zapuščen in ves oluplen...ja, bo enih15-16 let... bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Oktober 14, 2016 Deli Objavljeno Oktober 14, 2016 6 hours ago, C eagle said: Lep krogec Ko sem bil zadnjič pri tem avijončku, je bil še zapuščen in ves oluplen...ja, bo enih15-16 let... Primeren čas, da ponoviš pot  Pa pokliči za kavo bobi1001, C eagle in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava UnionJack Objavljeno Oktober 15, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 15, 2016 Minken automoto - vednoredkejsi Buell skategrizzly, Frenk 67, C eagle in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava C eagle Objavljeno Oktober 15, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 15, 2016 Evo, potep po Istri je končan Vreme si boljše ne bi mogel zamislit, sonce, skoraj brez oblačka, 20°C, malo prometa... In PRAZEN Poreč, brez turistov, brez gneče. Natakar pa prijetno prijazen. Kava in Coca cola, popita v miru; neprecenljivo... Edino žena je bila nekaj zamišljena... Ko sem bezal v njo je zamomljala.... "ko je pa treba že domov...." Lepih, skoraj poletnih 150 km, verjetno ne zadnjih PS: Prav mi je prišlo mojih "striktno 50km/h skozi naselje"... so bili plavi kar na gosto posejani... lucif3rka, DAMI34, KNNMS in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 15, 2016 Deli Objavljeno Oktober 15, 2016 pred 5 urami, UnionJack pravi: Minken automoto - vednoredkejsi Buell ... tak stoji v garaži zraven moje tdm- ke C eagle, Bmflar in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moravčan Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 danes ogreval gume 380km lp marko Fazer03, skategrizzly, Ninč. in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 Vtisi danes Morje v megli Vipavska v soncu skalar36, moravčan, mladench in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 pred 13 minutami, DAMI34 pravi: Vtisi danes Morje v megli Vipavska v soncu Ja pa Črni kal tudi v soncu DAMI34, notranc, skalar36 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Oktober 16, 2016 Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 55 minutes ago, bobi1001 said: Ja pa Črni kal tudi v soncu Na musice si pozabil. Pa pik ja dans zanalasc zadnji kufr zmontiral na moped sam ka je vedu da bom jst na cesti :-D 7 minutes ago, ludiluka said: Na musice si pozabil. Pa pik ja dans zanalasc zadnji kufr zmontiral na moped sam ka je vedu da bom jst na cesti :-D Napačnega sm citiral sem mislil damija Janezs, Bmflar, MiNa in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 Zadnji pozdrav morju in soncu z Vratnika Janezs, RobiRoberto, C eagle in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 Skok na kosilo v Umag KARMEN ni hotla kave......plačat.hahaha ha Pol sem pa kr v Umag pobrisu MALCA!!!! Nazaj grede še ena kava na Kalu Dami je skril motor in še sebe zadaj na teraso sam da nebi častili kave ?? Mislm da je Maus počivu na ridah. Še okoli 350km pa še kej jih bo. Gašper hvala za družbo. moravčan, DXR16, Schultz in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gradbenik Objavljeno Oktober 16, 2016 Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 Ali kdo ve kdaj so rihtali cesto Grčarevec - Planina in nato med Planino in PO, sem bil danes po nekaj tednih ne-vožnje po tistih koncih izredno nasmejan :). Končno.. UnionJack, Ninč., bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 Začetek današnje vožnje je bil neobetaven. Na Bledu megla, tista prava jesenska, vlažna. Na AC do Kranja sem bil kljub primerni opravi in opremi ter razmeroma visoki temperaturi (10 stopinj) kar premražen, rokavice mokre, vizir, prednja šipa, in vzvratni ogledali..vse zamegljeno...gumb za brisalce in gretje vzvratnih ogledal pa mi že od nakupa Kawasakija ne deluje. Alzo...pri Postojni se razjasni, cesta do Jelšan na senčnih delih mokra....in potem hojladrija hojladraja do "Korlbaga". Tam ena predraga solata iz morskih sadežev, potem pa po Jadranki nazaj, skoraj do Jelšan...ampak hop izvoz na Rupo...ta cesta mi je preprosto lepa...in potem po stari cesti do Vrhnike, tam pa na AC pa domov. OMV v Postojni tako poln motoristov, da se nisem ustavil, ker nisem vedel, če bom sploh lahko kam parkiral. Ker je bila to definitivno zadnja vožnja leta 2016, sem ga na AC Radovljica - Bled nažgal do konca. Števec je prilezel do 223, potem pa je začel delovati sindrom Tracerja....malo levo, malo desno... Jutri čiščenje motorja, pa odklop akumulatorja...gre na polico zraven peči. Sledi pokrivanje z ponjavo domače izdelave (rjuho), potem pa se do predvidoma 28. aprila ne vidiva. RobiRoberto, mladench, ALEŠ M in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Oktober 16, 2016 Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 pred 8 minutami, Tedybear pravi: potem pa se do predvidoma 28. aprila ne vidiva. KFOR 34, ali kam drgam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 (popravljeno) Mušic pa je bilo danes! Od sonca v meglo in nazaj v sonce. LP Popravljeno Oktober 16, 2016. Popravil Janezs skalaprava, ALEŠ M, C eagle in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Oktober 16, 2016 Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 (popravljeno) pred 18 urami, builder pravi: KFOR 34, ali kam drgam Qe Popravljeno Oktober 16, 2016. Popravil Tedybear builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RdečaŽelva Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 Danes prvič na Jadranki. Cesta skoraj prazna, nikjer nobenega. Res bi bilo škoda ostati doma v megli. MiNa, gsxf750, vuk76 in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava XTR Objavljeno Oktober 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 24 minutes ago, RdečaŽelva said: Danes prvič na Jadranki. Cesta skoraj prazna, nikjer nobenega. Kako nikjer nobenega,.. za vzorec nas je pa bilo nekaj. Današnjih lepih 618km. Drugače rečeno, 1/4 letošnje kilometrine . Tex, pik1, NumLock in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 16, 2016 Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 pred 16 minutami, XTR pravi: Kako nikjer nobenega,.. za vzorec nas je pa bilo nekaj. Današnjih lepih 618km. Drugače rečeno, 1/4 letošnje kilometrine . A je to Maslenički most? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se