Tex Objavljeno Oktober 16, 2016 Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 3 minutes ago, C eagle said: A je to Maslenički most? tako je .. bungee jumpers .. bo treba probat enkrat .. C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Oktober 16, 2016 Deli Objavljeno Oktober 16, 2016 4 minutes ago, C eagle said: A je to Maslenički most? Je. lucif3rka, MiNa, RobiRoberto in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 13 urami, bobi1001 pravi: Dami je skril motor in še sebe zadaj na teraso sam da nebi častili kave ?? Mislm da je Maus počivu na ridah. sem se gibal v tako elitni družbi Ducatija in Bmfle, da bi idilo pokvaru, če bi moj moped bil zravn Maus je obiskal znane kraje inkognito (bilokudaalfasvudapress) builder, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Oktober 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Posebno obvestilo! Skalaprava je od petka spet motoristično mobilen Zato prosim, da se vsi, ki bodo v vzratnem ogledalu zagledali nekaj, kar je podobno policijskemu motorju, čim prej umaknejo in me spustijo naprej, ker moram nadoknaditi dvotedensko moto abstinenco in zato nimam časa se voziti za vami v koloni. Hvala za razumevanje Za vse tiste pa, ki ste se danes zjutraj zbudili v gosto meglo, moj današnji jutranji vtis: Bela krajina je zakon Bmflar, lucif3rka, Schultz in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Z ozirom na slike je res BELA C eagle, skalaprava, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gtgs Objavljeno Oktober 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Včeraj na Jadranki DAMI34, Kmet2, skalaprava in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Oktober 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Verjetno Ena mojih Zadnji krzna ZA letos (al pa tud ne) BIL osamlje Ražen EU opazovalk ob Poti ... Frenk 67, DXR16, gusar in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 23 urami, bobi1001 pravi: Tokaj smo z Sunnygirl in Skalarjem36 prejšnjič pili kafe v Umagu builder, Bmflar, tazzy in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 3 minutami, C eagle pravi: Tokaj smo z Sunnygirl in Skalarjem36 prejšnjič pili kafe v Umagu Mi pa lani ene 2x... Se splača pa še mal potegnit do Novigrad-a, tale muzejček pogledat http://www.kuk-marine-museum.net/ fazerčk in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 pred 1 minuto, izibajker pravi: Mi pa lani ene 2x... Se splača pa še mal potegnit do Novigrad-a, tale muzejček pogledat http://www.kuk-marine-museum.net/ Bom vedu za drugič Grem ziher pogledat... tnx izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tazzy Objavljeno Oktober 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Nekaj od včeraj DXR16, builder, Janezs in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Oktober 17, 2016 Deli Objavljeno Oktober 17, 2016 Mater ej , ko gledam vaše slike krožnikof imam občutek, da imate vsi nekje med 40 in 50kg, ker te porcije so pa res bolj male, razen če je to zdaj IN . Cletus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Oktober 18, 2016 Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 pred 13 urami, tazzy pravi: Nekaj od včeraj A s'm bil zdraven?? Nekam znan motor...Bo treba ponoviti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 18, 2016 Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 pred 3 urami, ton pravi: A s'm bil zdraven?? Nekam znan motor...Bo treba ponoviti. V bistroju Ž se je tanartabulšo pico, ne pa kavo pije ton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Oktober 18, 2016 Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 Pravkar, HyperJack pravi: V bistroju Ž se je tanartabulšo pico, ne pa kavo pije To je pa res. Vendar je bistro Ž že tradicionalno "kofetarska" ob približevanju zimskega spanca. Kave pa ne pijeva, ampak prav žlampava tazzy in HyperJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Oktober 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 ena od nedelje Kor13, Bmflar, DAMI34 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Oktober 18, 2016 Deli Objavljeno Oktober 18, 2016 pred 13 urami, ton pravi: A s'm bil zdraven?? Nekam znan motor...Bo treba ponoviti. Ja sam sporočila pa gremo sam de bo vreme pred 9 urami, ton pravi: To je pa res. Vendar je bistro Ž že tradicionalno "kofetarska" ob približevanju zimskega spanca. Kave pa ne pijeva, ampak prav žlampava Bo treba jih z avtom mam te kave že dosti pa na PIR prešita. Prespati pa potem nekje pod kozucam pa zutri nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 21, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 (popravljeno) Štart je bil v polnem dežju in z pnevmatikami Bridgshit je to res drsalnica ....... Vzel sem si čas ,saj so me vsi tahudi motoristi svarili da bom plaval a ne vejo da imam trajekt po novem Sem pa šel mal okrog riti v žep in zavil na Postojno kjer sem že videl jasno tam v daljavi ..... ...čez Buzet ..... .....zavijem za Vranja in čez Učko ki je bila cela v oblaku . Cesta polna listja in mokra , vozim kot pravi BMW fahrer 40-50kmh Je pa narava v tem letnem času res lepa , živobarvna ..... .....po 200+km se končno privlečem še ćez Opatijo in se prikljućim na Jadransko magistralo a ravno takrat ga še extra izlije iz neba , zato se ustavim , prižgem pa čakam ..... .....dolgo ne zdržim itak sem že moker , vsedem in v Novi Vinodolski kjer se samo zapeljem mim Kapitana .....pada še zmerom ... ....v Senju se dež počasi umiri in začne se jasnit ...in potem in potem sooonceeeee , oh kako je pasal V Karlobagu jasno pustim za sabo in začne se spet zapirat .....do Staregagrada me spet lepo opere , trajekt parkiram na simbolično mesto 2h za mano prileti še Ferarist , ki pove da ga skor kaplja ni zadela včasih res ni dobr bit skoz prvi povsod Greva v Alana na spa &wellness razvajanje .....jz se zvijam v savni , vaški fant pa v ćebru ...ja vsak dobi toliko kot plača Za mano je 300 mokrih in 100 suhih km ,s polnim želodčkom lignjev in čist mal šljive bom zdej takoj zaspal Jutri pa mal lokalno ker bo baje zelo lepo vreme pa še projektilom se moram izognit ker baje prihaja invazija proti Pakli ...... lp Vreme ma isti sm ko ona ....... Popravljeno Oktober 21, 2016. Popravil Kmet2 SAR-Solo Adventure rider, pik1, dAlencc87 in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Oktober 22, 2016 Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 Hčijejo kjer pride skalar36, DAMI34, MiNa in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matej207 Objavljeno Oktober 22, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 Stig na malci Schultz, notranc, pik1 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Oktober 22, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 priprave za Golico Janezs, Bmflar, skategrizzly in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Andro Asgaard Objavljeno Oktober 22, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 Kras je tudi Krasen na danasnji dan.. vuk76, Yoghurt, Frenk 67 in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 22, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 Danes zjutraj čisto nasprotje včerajšnjega zjutraj , tako me je sonček pobožal čez balkon Pojevan z Feraristom zajtrk in na Pag ..... ...mal je blo treba plezat ,ampak zanimivo ko so z mano peljejo tud u smrt ,brez pritoževanja ..gremo še v Zrče ,tam je žur tam so bejbe in končno po 30 letih sreča Ferarista lepša polovica ..... ..in ko se onadva stiskata in Ferarist jemlje jumfer izpuhu sam v miru čiliram ..zapeljeva se še do Luna na kavico Vmes zamenjava motorje in ko vozi Ferarist nastane ta slika ...nisem vedel da to tok leti Jao jao ta mladina Skočiva še na Veliko Rujno in tokrat dobesedno , spet se zapičiva v šoder in gas ...... Vmes ujameva tudi kakšno lepo fotko in končno pridemo .....in in ...to je to jz sem pa spet pol motorja in šus plate pustil na šodru ...ni druge nazaj dol .... ...in tok smo končali , parkirani pred apartmajem in ravno slišim Pik1,Dami34,Solorider k delajo buko , nč grem jih pozdravt in vprašat kateri mi bo moped opral Vsakojakih 250km in polno sonca ......lp RobiRoberto, mladench, robot in 38 others 41 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 22, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 22, 2016 . ... današnji "vtiski" igc1, skategrizzly, Kmet2 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 23, 2016 Vtisi so bili, milorečeno...nepozabni dondule, KyoKon, dAlencc87 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se