Miha Z. Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 (popravljeno) Harley Davidson kup železja? DA!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :ninja: Popravljeno Avgust 25, 2006. Popravil Miha Z.
motofrik Objavljeno Avgust 25, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2006 Seveda je kup železja... Pri njem boš zaman iskal plastične blatnike (samo za primer), vse je iz železa. :devil: Vse je predimenzionirano, težak je kot hudič, ampak to mu daje svojstven čar. Road king, ali pa Heritage softail sta modela stara 20 let, pa še vedno vredna nakupa... Kar si za marsikaterega japanerja ne bi upal trditi, da bo brez modifikacij našel kupce. Izjema je recimo Africa Twin. O.K., ne podleže več strogim okoljevarstvenim predpisom, kar se izpuha tiče, drugo pa je vse z eno besedo zakon. Slabotne zavore in slabi pospeški...- A je treba noreti preko vseh omejitev? če bi bil slab, ga ne bi kupovali, mar ne? :blush:
jama1100 Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 Harley Davidson kup železja? DA!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :ninja: Mladič,ko boš odrastu boš drugače govoril ti garantiram.
bmw Objavljeno Avgust 26, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2006 Mladič,ko boš odrastu boš drugače govoril ti garantiram. Jama1100, amigo.....ne sekiraj se....sedi,pali, vozi in uživaj........ :yes:
motofrik Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 Dober motorist je star motorist..., pa naj si razlaga vsak po svoje. :devil:
SiR Objavljeno Avgust 27, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2006 Simči dej no dobr veš kje je rosil,pri spoju motorja z menjalnikom.Pa še to verjetno zato,ker ste ga vsi testni novinarji gnali do konca.Verjetno svojega motorja brez utekanja ni bi tako žgali tako kot so tega.Ima pa še vse vijake in ta rahla sled olja na spoju je bila tudi vse,kar se je pokazalo po takem priganjanju. jst in kolega sva ga na easy vozila, za druge ne vem vem pa, da ta generacja harleyjev, če greš z njimi v lokal Pikakom na Dunajski 105 (se mi zdi, stavba Gorenje zravn FDV, udspod), lepo noče blokade elektronske sprostit in ga moraš s kombijem odpeljat par sto metrov stran, da se lahk spet alarm izklop ... problem z oddajnikom/ključem pač :)
vulcan Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 Jaz ga dobim čez 2 tedna :D Katerega pa, ce smemo vprasat :) ?
ceco Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 amigo.....ne sekiraj se....sedi,pali, vozi in uživaj........ :yes: Kako preproste so kakšne zadeve. :grim It comes with ages. :slap:
Janis Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) Katerega pa, ce smemo vprasat :) ? Sportster 883 Low :) S tem , da mam že naročene nove auspuhe, filter in seveda amotrizerje . Popravljeno September 7, 2006. Popravil Janis
davinci Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 jebeš tak motor, ko moraš takoj ko ga kupiš vse menjat .)
moto rider Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 jebeš tak motor, ko moraš takoj ko ga kupiš vse menjat .) Lohk' pa rečeš, da ga 'maš!!! :grim :OK: :OK: :OK: :(
motofrik Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Harleya (pa tudi vsakega chopperja) je treba opremiti po svojem okusu- ga personalizirati. Tovarna je celo malo užaljena, če tega ne storiš. Zato menjava izpuhov in ostalih stvari. Pa mislim, da ne bo ostalo le pri tem. :OK:
cvetoo Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 JA, Harleyi so kar fajn. Za gledati in za poslušati. In to je vse. LP Cvetoo.
motofrik Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Ko ga pa voziš je pa še bolj.. :OK: :OK: :OK:
ceco Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Po vožnji pa .... Herbal Essences.
Pervy Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 da malo preko harleya rečem - saj pol bom tiho :xx: pred dnevi stojim v centru slovenske bistrice pa slišim en divji zvok, gledam okoli pa nič ne vidim pa bolj ko gledam slišim samo zvok pa nikjer motorja. pol pa vidim nekaj malega oranžno-črnega med avti. tamali harley sporster :eek: bemti ampak nič razen zvoka ga ni skupaj, bi mislil da je kaka japonska al pa korejska 250 čoper varianta če nebi ružil :slap: OK že bežim, klemenčič pa ma res dobre pa tudi zgledajo ko motor :naughty:
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Dober motorist je star motorist... .. in nobeden od mladih se nikoli ne vpraša zakaj to 100%no drži. Zato, ker je star motorist še vedno motorist, ne pa pepel v žari ali kripl na vozičku. :OK:
moto rider Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 ne pa pepel v žari ali kripl na vozičku. :OK: Broj Jedan! To modrost si pa zapisal, kuk'r en poet! LP M.
kađiva Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 (popravljeno) ...da nadaljujem stavek od Simona...majhni a hudičevo lepi :devil: :grim :grim neki fotk iz Faaker Seeja :wub: :wub: :wub: in ta njihov zvok,...bobnenje ki bi ga lahko poslušal ure in ure :blush: ... ... Popravljeno September 8, 2006. Popravil kađiva
mbrane Objavljeno September 29, 2006 Opozori Objavljeno September 29, 2006 quote: In, ali je za peljat ali je res le kup narobe vkup sestavljenega železja? Brrrm PA NAJ BO KONSTRUKTIVNO //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Bil sem na Faaker Seeju, zelo lepi motorji krom se blešči na vseh koncih. Lep zvok in tudi rožljanje pri pretikanju je bila pesem za moja ušesa. Če nebi bili tako prekleto drag si ga takoj kupim kot drugi motor- (kateregakoli samo da je HD).
rozi Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Kaj ali ni nobenega lastnika Harley Davidsona več na Motosvetu.Nič več ni čuti o temu kao kupu železja. No jaz ga imam 20.000 km brez problema,najdaljša fura skupaj 800km nobenih težav,drugače pa letos po Grčiji 3500 km bp.Sem pa prav presenečen kajti potem kar sem prebral tu o tem motorju bi mi morali odpasti vsi šraufi in olje špricat povsod ampak nimam te sreče zaenkrat še vsi šraufi na svojem mestu mašina pa čist suha.Naj še kakšen lastnik kakšno reče o tem motorju. :OK: Jaz sem s Harleyem naredil v treh letih 44.000 km, najdaljša tura na Škotsko je bila okrog 8.000 km. Razen tega, da so mi pri 10.000 km menjali agregat, ker je v enem kotu malo rosil olje, kaj naj rečem? Singer'ca na dveh kolesih. Foto arhiv
Saint Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Sem bil tudi sam na Faakerseeju pa nevem :hmm: , sej je bilo lepo in vse se je svetilo, samo s svojim Caponordom nikakor med vsem tem kromom nisem imel najmanjšega motorja. Sem res mislil da so tole malo večji motorji. Še posebej me je "razočaral" V-ROD, ki mi je bil na videz zelo všeč, samo nikakor si na njem nisem znal predstavljat svojih 190 cm. Bo res treba na stara leta kakega Fat Boy-a al pa Electro Glide nabavit. lp Rudi
rozi Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Sem bil tudi sam na Faakerseeju pa nevem :hmm: , sej je bilo lepo in vse se je svetilo, samo s svojim Caponordom nikakor med vsem tem kromom nisem imel najmanjšega motorja. Sem res mislil da so tole malo večji motorji. Še posebej me je "razočaral" V-ROD, ki mi je bil na videz zelo všeč, samo nikakor si na njem nisem znal predstavljat svojih 190 cm. Bo res treba na stara leta kakega Fat Boy-a al pa Electro Glide nabavit. lp Rudi Tudi Fat Boy je premajhen motor za 190 cm. Še jaz s 183 cm malo rogovilasto izgledam na njem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se