SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Še en hec o Harley-ih. Pravijo da če Harley vžge na prvo da je pokvarjen, moraš vsaj parkrat zagnat ga. V vsakem hecu je tudi malo resnice
SF Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Še jaz s 183 cm malo rogovilasto izgledam na njem. Eeeee sosed mal več bo treba jest de bo šlo mal še u širino... .)
jama1100 Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Tudi Fat Boy je premajhen motor za 190 cm. Še jaz s 183 cm malo rogovilasto izgledam na njem. Ja če maš pa 173 cm pa 110kg si pa zlit z njim,tako kot jaz z mojo electra glide. :OK:
Nearrain Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Najboljša kombinacija + happy end http://www.compfused.com/directlink/3916/
jama1100 Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Najboljša kombinacija + happy end http://www.compfused.com/directlink/3916/ vidiš barvo kože pa je vse jasn
motofrik Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 Ha, so še večji cepci, pa ni nujno ravno zapečeni. Bušiji pač.
sayo Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 Harley je ZAKON. Moj frend je pred leti kupil novega takrat je dal okoli 4 miljone, ko se je potem nekaj dni po nakupu peljal z njim po blatu so bile za njim dve kolesnici, take dodatne opreme nima noben japanac :OK: Bil je zavit kot star pony expres
jama1100 Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 trenutno najlepši :wub: A je tvoj? Če je dobrodošel med lastniki HD. :OK: Harley je ZAKON. Moj frend je pred leti kupil novega takrat je dal okoli 4 miljone, ko se je potem nekaj dni po nakupu peljal z njim po blatu so bile za njim dve kolesnici, take dodatne opreme nima noben japanac :OK: Bil je zavit kot star pony expres N A K L A D A Č :naughty:
sayo Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 A je tvoj? Če je dobrodošel med lastniki HD. :OK: N A K L A D A Č :naughty: Ej stari častna beseda :yes:
andi1 Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 Se strinjam z naslovom. Harley je en navaden kup železja ! Pravzaprav tako kot vsak drug motor. Le da japonci ta kup malo bolj natančno skup sešraufajo in železu dodajo tudi kako barvno ali celo plemenito kovino. Kar pa se tiče pokvarljivosti in šlamparije pri izdelavi, je stvar zelo podobna nekdanjim jugotom in stoenkam: večina jih je bila v kurcu, nekaterim pa je avto od nakupa dalje služil dolgo dolgo let povsem brez problemov. Vse je bilo odvisno od sreče, a solidnost je bila izjema in ne pravilo. Pri japoncih, nemcih in deloma italijanih je stvar ravno obratna. Angležev sploh ne bom omenjal, ker so kvalitetno le malenkost nad amerikanci. No, in sedaj bom negiral samega sebe: ja, tudi jaz bi z veseljem imel Harleya, le da bi imel kako custom varianto in ne tovarniškega, a žal se želje končajo pri cenah. Že tovarniški so nerazumno dragi, ker plačujemo tudi ime (nekako realne cene bi bile na nivoju firme Buell), pri ceni custom bikes pa se ti zvrti v glavi. Še najbolj dostopen bo Saxon Warlord (to so namreč moje sanje), ki bo v Holandiji stal cca 32000 €, pa 20% carine, ker je made in USA, pa smo že skoraj pri 40 k. To pa je že znesek, ki je za povprečnega slovenskega motorista nedosegljiv. A vseeno: JAAA, RAD BI IMEL HARLEYA Pa lep pozdrav vsem skupaj, Andi.
Broj Jedan Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 (popravljeno) HD mojega brata je star 25 let brez generalne in letošnjo jesen je imel prvo težavo, ko mu je šla neka os pri sklopki .. samo toliko o kupu železja BTW koliko jih je med vami kriticojzlerji, ki vozite 25 let stare motorje in to ne samo po SLO ampak tudi malo dlje izven naših meja? :hmm: Fantje HDji so zelo v redu motorji in svoje fowšljivo pljuvanje si lahko mirno prihranite za druge reči. Vsak naj vozi tisto kar mu je všeč in kritizira tisto s čimer ima izkušnje ne pa po sistemu branjevka branjevki: "Sm od frendice slišow, da je na plac ena razlagala prodajalki solate, da je nenmu sosedu crknu harli - to so pa res za qrac motorji - pa tko dragi - smorš mislt!" :lol1: Popravljeno Januar 10, 2007. Popravil Broj Jedan
jama1100 Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 HD mojega brata je star 25 let brez generalne in letošnjo jesen je imel prvo težavo, ko mu je šla neka os pri sklopki .. samo toliko o kupu železja BTW koliko jih je med vami kriticojzlerji, ki vozite 25 let stare motorje in to ne samo po SLO ampak tudi malo dlje izven naših meja? :hmm: Fantje HDji so zelo v redu motorji in svoje fowšljivo pljuvanje si lahko mirno prihranite za druge reči. Vsak naj vozi tisto kar mu je všeč in kritizira tisto s čimer ima izkušnje ne pa po sistemu branjevka branjevki: "Sm od frendice slišow, da je na plac ena razlagala prodajalki solate, da je nenmu sosedu crknu harli - to so pa res za qrac motorji - pa tko dragi - smorš mislt!" :lol1: boj 1 lepo si povedal.Dokler sem vozil druge motorje je bilo vse v redu.Sedaj pa ko imam Electra Glide je pa sama fošija in podjebavanje kokr kolk zanič motor,pa nevozen,pa slabe bremze itd.in to od tipov kateri večina še sedeli niso na Harliju.
motofrik Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 Dragi pljuvalci po HD, sem nekje prebral nekaj trditev in odgovorov glede Harleyev: 1-toliko kubikov, pa tako malo konjev 2-počasen je 3-težak je 4-vzmetenje je slabotno 5-neokreten je 6-drag je 7-močno vibrira 8-zastarel je 9-kičast je 10-nepraktičen je In odgovori: 1-prav ta kombinacija omogoča navor in elastičnost parnega stroja. Večina vožnje se dogaja pri obratih, manjših od prostega teka marsikaterega sportaka. Ko si enkrat v peti, lahko na menjalnik skoraj ozabiš. 2-a res? Vam je res treba bezljati preko vseh predpisov in lepot? Si pač kupite športni motocikel. 3-Res je težak. Ampak med vožnjo začuda ne. Prav teža pomaga držati smer. 4-kaj pa rineš na makadam,- kdo te bo pa tam videl? Na highwayu vzmeti nikoli ne udarijo skupaj. 5-mogoče na prvi pogled. Le širini se je treba privaditi in se nehati brezglavo pretikati med vozili. 6-kar je dobro je drago. Zato pa tudi rabljen drži ceno. 7-ravno v tem je čar. Ampak ne bojte se, plombe vam ne bodo poletele ven, pa tudi odvije se nič, kot se to dogaja na vibratorjih z mnogo višjo frekvenco. 8-temu se reče konstantnost modela. Če bi bil zastarel, ga ne bi kupovali, mar ne? 9-stvar okusa, papagajska plastika modernih športnikov pa ni kičasta, kaj? Sploh pa si lahko Harley uredite čisto po svojem okusu. Tovarna je celo malce užaljena, če si ga ne. 10-še vedno vam ni jasno? Nehajte težiti in si kupite skuter!
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 10, 2007 Opozori Objavljeno Januar 10, 2007 Odvisno za kaj bi ga uporabljal. Glede na to, da so zakoni čedalje bolj zateženi, mi tud prehitra vožnja več ne prija. Ne bi ga ravno imel za kakšna potovanja, bi ga pa vozu tko mal naokol da vidm te fošlive frise. Sem pa že pelju V roda in fat boya. Fat boy je res za na izi, V rod je pa kar zverina, samo vedno sem imel občutek, da se bom enkrat speku na tist auspuh, ki je bil čist bliz moje noge. :OK:
gattolina Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 Meni se zdi, da je Harley Davidson najprej filozofija, šele nato motociklizem. Če bi stavili le na tehnično dovršenost, jih povozi vsak Japonec. Ker pa tržijo "znamko" in ljudje na to "padajo", je pač tako kot je. Harley zanesljivo v svoji kategoriji nima tekmeca, ki bi mu segel do nohta na nogi. Škoda je le, da kvaliteta izdelka niti slučajno ne dosega MPC.
Pervy Objavljeno Januar 11, 2007 Opozori Objavljeno Januar 11, 2007 :hmm: zelo zanimivi komentarji "bikerjof", ki si HDje lahko le od daleč ogledujejo in od daleč poslušajo zvoke, katerih noben akrapo na japonskih plastičnih brenceljnih ne spravi skupaj ... ponoči si ga pa mencajo ob misli, kako lepo bi bilo, če ... :evilgrin: tako kot enim paše klasika, enim paše metal. osebno mi je akrapo na litraškem SS lepši zvok kot H-D, ampak to je že stvar okusa. H-D-ja se nebi branil za 4 motor. sem vozil original in krepko predelavo (klemenčič) - zanimivo, posebno, inpresivno ampak ne za mene zaenkrat ko pa bom star in "bolj star bolj nor, čopek resice in motor....." - zakaj pa ne? :grim
andi1 Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 :worship: tako kot enim paše klasika, enim paše metal. ko pa bom star in "bolj star bolj nor, čopek resice in motor....." - zakaj pa ne? :grim Bravo Pervy! Kako lepše bi bilo življenje in kako bolj zanimivo bi bilo branje Foruma, če bi vsi spoštovali tuje mnenje in ne bi začeli pluvati in bruhati ognja takoj, ko jim kaj ni všeč oz. se s kakim mnenjem ne strinjajo. Moje mnenje je namreč diametralno tvojemu : če se že HD-ji baje kvarijo (kot da se drugi ne, halo ?), najdemo tudi kakšnega, ki še vžgati noče - pa mi je še njegov zvok stokrat lepši od vsakega akrapota ali česarkoli na kateremkoli cestaku! Vem, da sem popolnoma :topic: , a se nisem mogel premagati, da tega ne bi napisal. Ko se bova enkrat nekje slučajno srečala (morda na kakem zboru ali kaj podobnega), bova z lahkoto spila kakšen pir ali dva skupaj in kakšno pametno rekla - prav zaradi lastnosti, da tolerirava drugačno mnenje in način razmišljanja. S spoštovanjem, Andi. :worship: :worship: :worship: :worship:
motofrik Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 Se spomnim leta 1998, Faaker see. 95-letnica HD. Imel sem s sabo fotoaparat in štiri filme... A je treba dodati, da so bili poslikani v pol ure? O, ko bi takrat imel digitalca in 2GB kartico. Pa simfonija iz izpuhov. Originalnih in odprtih. Sem si rekel, če ne prej, okoli Abrahama bo moj. Pa čeprav Sportster 883... .)
baddad Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Harley rulez! Novoletne jelke sucks!
motofrik Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 V zgornjih slikicah je kanček resnice. Če si ga ne moreš privoščiti v cvetu mladosti, si ga pa na stara leta... Le želja mora biti dovolj močna. Zato je pa toliko sivcev na Harleyih. .)
gattolina Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 V zgornjih slikicah je kanček resnice. Če si ga ne moreš privoščiti v cvetu mladosti, si ga pa na stara leta... Le želja mora biti dovolj močna. Zato je pa toliko sivcev na Harleyih. .) Veliko mladcev si ga lahko privošči, pa si ga ne, ker mladostna filozofija preprosto ne gre skupaj s Harleyem. Zato si ga kupujejo vglavnem kasneje. :OK: :OK:
bandy Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Veliko mladcev si ga lahko privošči, pa si ga ne, ker mladostna filozofija preprosto ne gre skupaj s Harleyem. Zato si ga kupujejo vglavnem kasneje. :OK: :OK: jz ga mam od rane mladosti pa me ne moti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se