jama1100 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Veliko mladcev si ga lahko privošči, pa si ga ne, ker mladostna filozofija preprosto ne gre skupaj s Harleyem. Zato si ga kupujejo vglavnem kasneje. :OK: :OK: Pa mi razloži kaka je to filozofija mladcev.A je to na nož če pa slučajno preživiš si lahko omisliš kaj za sprostitev in uživanje?
Broj Jedan Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 (popravljeno) Torej takole je s to zadevo ... za mlade je to brezvezna investicija, ker 100%no vedo samo nekaj: nihče od njih ne more z gotovostjo trditi, da bo kdaj star in da bo zgledow cool na Harly-ju. B) B) B) B) :evilgrin: Popravljeno Januar 13, 2007. Popravil Broj Jedan
motolover Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 jz ga mam od rane mladosti pa me ne moti V rani mladosti sem bil zadovoljen s Pony Expresom od Roga :D
Janis Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 Harley je zakon! No, vsaj zame. Zelo easy za vozit, za vsako vreme . Jaz preprosto uživam in ne razmišljam o prodaji. Priporočam starim in mladim :D
dunkl Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 Še en hec o Harley-ih. Pravijo da če Harley vžge na prvo da je pokvarjen, moraš vsaj parkrat zagnat ga. V vsakem hecu je tudi malo resnice Jest sm mu takga avtomatika! To je pa bla mašina, kva vse je mogu skoz dat.
bandy Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 Harley je zakon! No, vsaj zame. Zelo easy za vozit, za vsako vreme . Jaz preprosto uživam in ne razmišljam o prodaji. Priporočam starim in mladim :D pa jz tut prporočam to je kot torta
kađiva Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Med vrstniki in tudi nasplošno pri večini motoristov opažam veliko nenaklonjenost H-Dju....veliko je komentarjev v stilu "rajši sem brez motorja, kot da vozim to kanto" ali pa "ehhh, spet ta drekpumpa!" in ko jz rečem, da bi ga takoj imel me imajo za malo premaknjenega :) hja no, že res da vozim cestaka, a HD-ja se nikoli in niti slučajno ne bi branil :blush: Lep je, s prečudovitim zvokom, in enostavno legenda :grim vsakič znova ko pridem iz Faaker Seeja sem čist zmešan in zasvojen :D :D In še zmer sem odločen, da enkrat bom tudi jaz vozil Harleyja :yes: :yes: (čeprov ne kot edini motor :P )
KeC Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Hja no če bi že bila prilika ne bi imel harleya ampak raje recimo Rocketa. Ampak branil se pa HD-ja ne bi (bi ga pa hitro zamenjal) :grim
Broj Jedan Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Hja no če bi že bila prilika ne bi imel harleya ampak raje recimo Rocketa. Ampak branil se pa HD-ja ne bi (bi ga pa hitro zamenjal) :grim .. če bi prej spoznal ekipo iz "Lipe" - bi ga verjetno zadržal :yes:
jama1100 Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 sem bil v soboto mal v trgovini HD v Ljubljani in 70% modelov sploh ne moreš kupiti,ker je proizvodnja razprodana.Tolk o kupu železja očitno gre bolj v promet kot aluminij in plastika.
c0Li Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 Heh, pred par dnevi sem bil v Grazu, v Harley trgovini, pa pravi brhka mladenka, da so vsi, ki so v stacuni naprodaj. Ce pa katerga modela ni, bo pa v enem tednu na voljo, tko , da se ni treba prevec bat. .)
bandy Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 sem bil v soboto mal v trgovini HD v Ljubljani in 70% modelov sploh ne moreš kupiti,ker je proizvodnja razprodana.Tolk o kupu železja očitno gre bolj v promet kot aluminij in plastika. A H A
Guest Brumer Objavljeno Januar 29, 2007 Opozori Objavljeno Januar 29, 2007 pa jz tut prporočam to je kot torta-Svetleča,stara,suha,jajčaste oblike in jo zvališ v dolino ! ! ! ! :lol1:
Broj Jedan Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 novi Nightster 1200 najlepši retro-bike na trgu :wub:
ceco Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Pa mi razloži kaka je to filozofija mladcev.A je to na nož če pa slučajno preživiš si lahko omisliš kaj za sprostitev in uživanje? Rahel popravek. Mladci si želijo najprej "napeljat", potem pa prevažat. Orodja so znana, vrstni red tudi. Čečo
andi1 Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Rahel popravek. Mladci si želijo najprej "napeljat", potem pa prevažat. Orodja so znana, vrstni red tudi. Približno tako kot tisti vic o dveh bikih na hribčku, ki gledata spodaj krave. Pa ta mlad reč : 'Zalaufajva dol pa vsak eno nategniva.' Tastar pa odgovori: 'Dol bova šla lepo počasi, potem pa bova VSE nategnila.' :D Ja, ja, včasih sem bil mlad pa neumen, sedaj sem pa samo še neumen. Ampak enega custom Harlija bi pa vseeno imel. Morda pa enkrat bo ? :)
Broj Jedan Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Najboljši motorist je star motorist, sy za mlade motoriste je popolnoma drži samo ena trditev: sploh ni gotovo, da bodo kdaj stari .. :evilgrin:
Guest Brumer Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Na izto temo.Se pripeljem na zbor motoristov stopi k meni mlad motorist mi reče :Ko bom jaz tolk star bom imel tudi tak motor. Moj odgovor je bil :SAMO ČE BOŠ DOŽIVEL ! ! ! :OK:
Pervy Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 novi Nightster 1200 najlepši retro-bike na trgu :wub: jap ta je pa res lep :grim če bom jaz kdaj star (by brummer :devil: ) bi pa ta prišel v ožji izbor z par retro triumphi ker za pravi čoper dvomim da bom še mel križ OK :xx:
bandy Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 Na izto temo.Se pripeljem na zbor motoristov stopi k meni mlad motorist mi reče :Ko bom jaz tolk star bom imel tudi tak motor. Moj odgovor je bil :SAMO ČE BOŠ DOŽIVEL ! ! ! :OK: k men jih je že tut velik stopl
c0Li Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Ma ja, to kr od enga pa do druzga hodjo zgleda :hmm:
Broj Jedan Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Ma ja, to kr od enga pa do druzga hodjo zgleda :hmm: Ma ja .. folk je pač firbčen, pown želja in v sanjarjenju: ".. čebjs mew tok gnarja, dab si lahka harlija kupu .." malo gleda lepe stroje .. ne sam HDje .. tudi druge, jasno. :)
andi1 Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Ma ja .. folk je pač firbčen, pown želja in v sanjarjenju: ".. čebjs mew tok gnarja, dab si lahka harlija kupu .." malo gleda lepe stroje .. ne sam HDje .. tudi druge, jasno. :) Seveda. Tudi jaz sem v mladih letih gledal 'hude' stroje in sanjaril :cry: . Še dandanes kdaj malo 'posanjam', ko vidim kaj hudo lepega na cesti, pa se je že kar nekaj let nabralo, pa tudi mopeda nimam ravno najslabšega :D . Malo je mladcev in mladenk, ki lahko brez problema izpljunejo 10 - 20 k € za kaj dražjega :( . Če pa je treba šparati, je pa že 5 k zadosti za en soliden second hand bajk, pa naj bo to cestar ali pa drek pumpa :OK: . Verjetno bom mojega vozil, dokler bom za to sposoben, če pa bom še enkrat kupoval novega, bo to HD :wub: .
gattolina Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 Harley Davidson je in ni kup železja. Če ga gledaš z očmi SS voznika, je. Če ga gledaš kot endurist, tudi. Če pa ga gledaš kot chooperist, ljubitelj ali poznavalec, potem je to ikona non plus ultra.
mkosir Objavljeno Januar 31, 2007 Opozori Objavljeno Januar 31, 2007 To sploh ni res! Sem ga vozu pa je blo pod nivojem. Tresu je k vibrator, zavore so ble bol kot ne za okras, pa še kej bi se našlo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se