bandy Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Samo Harley mora trest in ropotat.. Pa brez gumi blokov med mašino in okvirjem. Sem se enkrat,- žal samo enkrat, peljal s takim Fat boyem. Vam povem, ga ni bilo v krogu par sto metrov, ki se ni obrnil! Normalno- odprti rori, s trompeto na koncu. :OK: Sploh pa ne vem, zakaj sportaki tako pljuvajo po njem...,- a mi pljuvamo po njihovih motorjih? ne jz ne pluvam po njih so mi lih tk ušeč
RobiRoberto Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Sploh pa ne vem, zakaj sportaki tako pljuvajo po njem...,- a mi pljuvamo po njihovih motorjih? He, he, kdor ni gledal Easy riderja vsaj 10 x itak ne bo nikoli razumel kej ta kup železja na cesti sploh pomeni ... :beer2: :beer2: :beer2:
Broj Jedan Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Sploh pa ne vem, zakaj sportaki tako pljuvajo po njem...,- a mi pljuvamo po njihovih motorjih? .. če greš pogledat komentarje ob članku o gradnji HD muzeja .. mene je zagrabil popizditis totalis, ko sem tiste kretenije prečitow! :angry: Ne HD vozniki ne pljuvajo cestakov - enostavno jih ignorirajo. In cestakarji, plastičari ali kako že sami sebe imenujejo, jasno ne morejo nikoli razumeti te ignorance. Ampak to je edini možni kulturni odgovor na njihovo pljuvanje, kar jih jasno še bolj razpizdjočka in še bolj pljuvajo - na kar ugotovijo, da jih vozniki HDjev niti ne pozdravljajo več in še bolj pljuvajo in v svoji razgretosti ne bodo NIKOLI opazili za kaj gre. Gre, fantje moji, za kulturo, katere lastniki HDjev v veliki večini premorejo bistveno več od Motorista Povprečnika - posebej če pogledamo, recimo, motozbore. Tu se ena in druga scena razlikuje tako kot se razlikuje kraljeva in ciganska poroka. Samo resničen podatek - primerjava. Na Faaker See-ju imajo 2 mega srečanji: 1 GTI vozniki 2 HD lastniki Leta 2003 ob približno isti udeležbi je tamkajšnja žandarmerija izrekla raznih takoj plačljivih kazni na srečanju GTI voznikov za več kot 220.000€ na HD srečanju pa le za nekaj 100€ GTI: žandarji so obravnavali 1750 vinjenih oseb ali zaradi vožnje v vinjenem stanju ali zaradi prehudega razgrajanja, pretepanja ipd HD: enega samega (!!) zaradi vožnje motorja v vinjenem stanju (Vir: Kleine Zeitung) No sedaj pa izvolite - popljuvajte mene in resnico, katero sem napisow. :grim He, he, kdor ni gledal Easy riderja vsaj 10 x .. :yes:
motofrik Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Ko smo že pri Easy riderju, kje bi se dal dol potegnit? Na emule mi je našlo neko poljsko sinhronizirano sranje, pa italijansko tudi. Nekje še imam videokaseto, VCR pa mi je že zdavnaj odpovedal poslušnost.. Tisto ima pa numero uno kar prav,- da harleyisti nekako s prezirom gledajo na sportake. Ker Harley ni le druga vrsta motorjev, to je drug planet- svet easy riderjev. Je pa res, da jaz vedno pozdravim vsak motor, tudi sportaka, če mi odzdravi je pa čisto njegova stvar. Stvar kulture pač.
baddad Objavljeno Februar 1, 2007 Opozori Objavljeno Februar 1, 2007 Ko smo že pri Easy riderju, kje bi se dal dol potegnit? Na emule mi je našlo neko poljsko sinhronizirano sranje, pa italijansko tudi. Nekje še imam videokaseto, VCR pa mi je že zdavnaj odpovedal poslušnost.. Tisto ima pa numero uno kar prav,- da harleyisti nekako s prezirom gledajo na sportake. Ker Harley ni le druga vrsta motorjev, to je drug planet- svet easy riderjev. Je pa res, da jaz vedno pozdravim vsak motor, tudi sportaka, če mi odzdravi je pa čisto njegova stvar. Stvar kulture pač. Če te zanimajo taki filmi, potem ti priporočam dokumentarec "Choppertown: the Sinners". Dobiš ga na e-muli. Pravo nasprotje OCC, Monster Garage in podobnim oslarijam na Discovery.
TBoxer Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 ................................. Samo resničen podatek - primerjava. Na Faaker See-ju imajo 2 mega srečanji: 1 GTI vozniki 2 HD lastniki Leta 2003 ob približno isti udeležbi je tamkajšnja žandarmerija izrekla raznih takoj plačljivih kazni na srečanju GTI voznikov za več kot 220.000€ na HD srečanju pa le za nekaj 100€ GTI: žandarji so obravnavali 1750 vinjenih oseb ali zaradi vožnje v vinjenem stanju ali zaradi prehudega razgrajanja, pretepanja ipd HD: enega samega (!!) zaradi vožnje motorja v vinjenem stanju (Vir: Kleine Zeitung) .......................... Predvidevam da povprečna starost na GTI srečanju je bila pod oz. okoli 30 let, na HD srečanju pa verjetno 50+, zato se ni za čudit takemu odstopanju. lp P.S. Zanima me zakaj se čoperjem reče "drek pumpa", če mi zna kdo razložit bom hvaležen.
simonsi Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 P.S. Zanima me zakaj se čoperjem reče "drek pumpa", če mi zna kdo razložit bom hvaležen. Baje so se včasih take V-mašine uporabljale za praznenje greznic. :D
Broj Jedan Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 ... zakaj se čoperjem reče "drek pumpa", če mi zna kdo razložit bom hvaležen. ... recimo zaradi hudobije fowšljiwcev in raznih degenov v želji čimbolj užaliti .. lep primer tega je en post pred mojim napisow nekdo, ki je iz te serije. :)
Aky Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Ko smo že pri Easy riderju, kje bi se dal dol potegnit? Ga imam jaz. Samo nevem kako dostavim. 700 MB.
c0Li Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Ga imam jaz. Samo nevem kako dostavim. 700 MB. Cimpreje!
BC Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 http://torrentspy.com/torrent/233567/Easy_Rider_Eng_DVDrip
Pervy Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 (popravljeno) no nekako skozi čas na cesti ugotavljam da obstajata 2 kategoriji HD voznikov: 1. tisti ki HD-ja jemljejo kot motor in se vozijo in uživajo z njim 2. tisti ki mislijo da so z HD-jem kupili podaljšek penisa, svoj ego, potrditev svoje superiornosti na dveh kolesih in ultimativno jabačko privlačnost. ker ima njihov HD po par letih okoli 3000 km o motorju ne vedo povedati nič, razen da je harley in je "vse ostalo sranje" za nemotoriste. takšni veselo pluvajo po vsem kar ni HD in pogosto se med ostalimi motoristi ravno oni uveljavijo kot stereotipni HD voznik. ne bom pozabil oddaje na RTL pred cca 2 leti ko je kazalo daytona bike week in enega superbogatega nemca. z ženo sta si dala predelat HD-je v neke kičaste stvore ampak glavno da motor stal XXX.XXX eurov. Kaj vse je bilo predelano itak da tip ni vedel, vedel ja samo koliko je stal motor in to razlagal tako ponosno da ti je šlo na :SS. seveda sta z ženo motorje pripeljala v daytono in po tipovi izjavi je višek kar lahko motorist doživi "večerno kruzanje (oz premikanje v koloni z 10 km/h) po glavni ulici!" no ravno ta tip ni pozabil tudi večkrat poudarit da je HD, eno in edino, vse ostalo ni motor in vsi ostali niso motoristi. no ja verjetno imamo marsikateri drugačno mnenje kaj je lahko višek užitka na motorju :slap: zato dragi HD vozniki, ne se sekirat če kdo pluva po motorju in posledično vas, verjetno hoče le popluvat tistega tečnega postavljača iz točke 2. :grim PS: v delitvi na točko 1. in 2. lahko HD zamenjate s poljubno znamko (Ducati,BMW, Triumph,... ), poreklom (Japonec, Nemec, Italijan,... ), tipom (SS, enduro, naked,... ) ali številom cilindrov (1,2,3,4,... ). :devil: pa lep vikend :whistle: Popravljeno Februar 2, 2007. Popravil PERVY
Brrrm Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Eh, Pervy :( Vse si pokvaril, ko si zapisal zgornjo resnico. :)
Broj Jedan Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 v delitvi na točko 1. in 2. lahko HD zamenjate s poljubno znamko (Ducati,BMW, Triumph,... ), poreklom (Japonec, Nemec, Italijan,... ), tipom (SS, enduro, naked,... ) ali številom cilindrov (1,2,3,4,... ). :devil: pa lep vikend :whistle: točno to, Pervy .. vsi motoristi so taki in drugačni - kot si opisow. Definitivno se v vseh večjih skupinah po statističnih zakonih mora najti vse zastopnike raznih podgrup .. Tudi nadbogate, ketrim niti HD ni dovolj ampak morajo imeti TOLE sicer zelo lepo in nad drago umetniško delo .. Samo to so zbiratelji, ys mislim .. Konec koncev osebno nikoli nisem razumel zbirateljev znamk (recimo) ki doživljajo orgazme in za posamezne nadstare in ohranjene znamke plačujejo cela premoženja .. ok to lahko gledamo kot invesnsticijo v državah s slabo valuto. Kojiqrac bi pa normalen človek rabil staro znamko (ne mislim tistih, ki so invensticija) ampak nekateri pač na žive in mrtve uživajo v tem. Pa jih nihče ne pljuva - ne z leve ne z desne... kot to počnemo motoristi med sabo, ne da bi večini sploh bilo jasno zakaj. :(
motofrik Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 BC, hvala za torrent. HVALA. :OK: Že vlečem dol. :kva2:
simonsi Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 ... recimo zaradi hudobije fowšljiwcev in raznih degenov v želji čimbolj užaliti .. lep primer tega je en post pred mojim napisow nekdo, ki je iz te serije. :) Užaljen sem, ker sklepaš nekaj kar ni res. Zdej grem pa v jok pa na drevo. :photo:
Broj Jedan Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Užaljen sem, ker sklepaš nekaj kar ni res. Zdej grem pa v jok pa na drevo. :photo: kar privošči si .. sy je tako ali tako weekend ;)
PeterK Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Harley je za po ravnem, za ameriške avtoceste. Za naše in sosednje ovinke pa rabiš kaj bolj agilnega.
jama1100 Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Harley je za po ravnem, za ameriške avtoceste. Za naše in sosednje ovinke pa rabiš kaj bolj agilnega. a si mogoče pelu HD al kr nas pamet govoriš?
PeterK Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 a si mogoče pelu HD al kr nas pamet govoriš? Iz pripovedovanj, pelu pa ŠE nisem
Python Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Pa sej ne rabiš vozit, da veš da choper, pa naj bo harley ali yaponc ni najbolj primerno prevozno sredstvo za v Dolomite. :rolleyes:
motofrik Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Pa sej ne rabiš vozit, da veš da choper, pa naj bo harley ali yaponc ni najbolj primerno prevozno sredstvo za v Dolomite. :rolleyes: Zdaj mi pa nič več ni jasno, kako smo se vozili po Dolomitih... Prijatelj, tam vidiš tudi Gold winge, ki se prav lepo peljejo po tistih ridah. Pa saj nima smisla...
Janis Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 Pa sej ne rabiš vozit, da veš da choper, pa naj bo harley ali yaponc ni najbolj primerno prevozno sredstvo za v Dolomite. :rolleyes: Lahko napises zakaj si takega mnenja? :? Namreč letos se odpravljam v Dolomite...
Broj Jedan Objavljeno Februar 2, 2007 Opozori Objavljeno Februar 2, 2007 (popravljeno) Python je takega mnenja .. .. zakaj že .. ?? :hmm: :kva1: ahaaa .. že vem: krtkoenmal kje to na zeljenjavni tržnici slišow od ene kosmate 160letne tete, ktm prodaja kumarce w kisu pa domača jajca iz Mercatorija :fredy: kenede :yes: a sm trofu .. pa reč, če upaš, da nism .. :evilgrin: 20letni"izkušeni"motoristipress Popravljeno Februar 2, 2007. Popravil Broj Jedan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se