Broj Jedan Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Točno ta je naprodaj za 20k. Če moreš - kupi in ne razmišljaj .. naj te vodi srce in ne pamet. :OK:
motolover Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Me je srce velikokrat vodilo in sem se potem vozil z mestnim avtobusom, v garaži pa imel lepotca za preveč denarja. Zdaj je glavna težava, da nimam garaže, ampak samo na tleh narisane parkinge v kleti pod blokom. Te novogradnje so za en drek.
Broj Jedan Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 .. glavna težava, da nimam garaže .. Dobijo se taki manjši železni zaprti boxi za motorje. Privijačiš na tla ali na zid in je bolj zanesljivo od garaže. :)
Broj Jedan Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Sem že gledal. Ta je zanimiv. :yes: .. ampak a ni malo velik? ys sem videl precej manjše, kjer ena od velikih stranic manjka, ker tam pride stena oz je zabojnik priklenjen nanjo tako, da vse skupaj pokrije motor, ki je parkiran tik ob zidu. Ko odkleneš, se pa cel zabojnik na kolescih najprej odpelje stran od stene, nato pa motor zlahka premakneš kamorkoli. Mere so pa pribl. V, Š, D motorja: (V + 10 cm) X (Š + 10 cm) X (D + 10 cm) Zadevo lahko "obogatiš" še s posebno talno ključavnico za motor. .. če ti ni jasno, ti pošljem skico na PM :blush:
motolover Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Mi je jasno in se mi zdi ideja zanimiva, če imaš samo en motor.
Broj Jedan Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 Mi je jasno in se mi zdi ideja zanimiva, če imaš samo en motor. Če imaš pa več motorjev je pa potem najenostavneje in najceneje od vsega najeti zidano garažo na (kodirni) ključ, jo opremiti z alarmi in kamero, na zunanji strani garaže pritrditi opozorilne table "Pozor alarm in video nadzor povezan s policijo!" (dovolj je tudi samo taka tabla z "blef"-kamero za par €) in vse skupaj z opremo vred pospraviti v to garažo. Če primerjaš najem garaže 100€/mesec in ceno zabojnika/ov se ti absolutno izplača - pa še doma se ti ne valjajo čelade, Harlyji, jakne, Honde, rokavice, Yamahe, škornji in Guzziji po raznih kotkih stanovanja. :D
motolover Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Enega so mi že ukradli iz zaklenjene garaže. :(
Broj Jedan Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Enega so mi že ukradli iz zaklenjene garaže. :( tiste opozorilne tablice in navidezna kamera .. deluje 100%no .. preverjeno! :yes:
baddad Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 Kriza pri HD? While still not totally clear, it appears that Harley-Davidson will be discontinuing several models of its motorcycles for the 2008 model year, meaning this year is the last year. These models are... VRSCR (Street Rod) VRSCX (Screamin Eagle V-Rod) XL50 (50th Anniversary Sportster) FXSTD (Softail Deuce) FLSTSC (Softail Springer Classic) FLHRS (Road King Custom) FXST (Softail Standard) FXDWG (Dyna Wide Glide) XL883R (Sportster 883R)
motolover Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 Tržišče je naravnano na novitete, sploh v USA, zato ne sklepaj prehitro.
Zdrawc Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 da se tudi kaj takelega prodaja :slap: [attachmentid=95825] in to celo v LJ
motofrik Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Če bi bil Coca-cola barve, bi prej našel kupca. Razen, če ima ta 7-up Harley preveč navito ceno... Preoblečt sedež in novo lakiranje, pa bi bil normalen Harley.
gerholdd Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 bolj kot Coca Cola bi bil zanimiv v Laško preobleki :D
Zdrawc Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 bolj kot Coca Cola bi bil zanimiv v Laško preobleki :D :grim kot Jawasaki :whistle:
SiR Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 :grim kot Jawasaki :whistle: ne, kot Zdrawc-Laškoson
Ice Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 da povzamem tole nabijanje.............. HD je kup zelezja. ali ?
jama1100 Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Motor ki ti nudi kar nekaj užitkov sicer šele potem ko doživiš 50 pomladi ali več,predvsem pa nimaš problemov z policaji,kaznimi in točkami za prekrške. Je pa sicer lepa navada Slovencev,da kritizirajo in pjuvajo po vsem,kar je mogoče malce težje dosegljivo,dostikrat iz gole zavisti. Ne govorim na pamet ampak odkar ga vozim so se prijatli malce spremenili in poslušati moram prav bedaste pripombe in mnenja o teh motorjih predvsem od osebkov,kateri še sedeli niso na njemu kaj da bi se peljali en par sto km.
SiR Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 da povzamem tole nabijanje.............. HD je kup zelezja. V bistvu je sestavljen iz velikega deleža železa, kup je pa tudi lahko - tudi kupi so lahko kolikor tolikor skrbno in s ciljem sestavljeni, da omogočajo celo vožnjo :)
ScapeGoat Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Res je fenomenalno poslusat mnenja o HD s strani tistih, ki ga se niso nikoli peljali... niti ni vredno komentarja. Ima kdo namen it v soboto na otvoritveno voznjo Lipa Chapterja?
Ice Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 ....... in poslušati moram prav bedaste pripombe in mnenja o teh motorjih predvsem od osebkov,kateri še sedeli niso na njemu kaj da bi se peljali en par sto km. Res je fenomenalno poslusat mnenja o HD s strani tistih, ki ga se niso nikoli peljali... niti ni vredno komentarja. upam, da kaj od tega ne leti name. samo zaradi korektnosti: preberita moje vtise o voznji z raznimi HD-modeli. and then........ :) Ima kdo namen it v soboto na otvoritveno voznjo Lipa Chapterja? ne, se raje vozim. :devil: malo kontra na tvoje "poslusanje mnenj". :) in ce se kdo ni pokapiral: netagujete se sami kaj je in kaj ni...... objektivnih ocen je bore malo. samo o "sminki" se govori. o tehniki skoraj nic. odraz cesa bi le to lahko bilo ? :devil:
jama1100 Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Se oproščam ampak res je teško debatirati z vozniki izstrelkov,katerim prihaja če le lahko kršijo omejitve hitrosti in se izgovarjajo na nekakšen adrenalin pri tej nori vožnji a za njih čisto kul samo ne vem zakaj se jih potem toliko razpaca na ali ob cesti,in ne razumejo nas da se lahko z dokaj umirjeno vožnjo tudi uživa in predvsem tudi opazi pokrajina po kateri se voziš. Pa da ne boste mislili da sem en Harli fan doma imam tudi 600 ccm hondo in ni mi potrebno razlagati o zavorah,pospeških itd. Harli je motor za normalno vožnjo in uživanje v brezskrbnosti,ni pa motor za divjanje in izkazovanje kao mi smo džeki če gremo v ovinek 200+.Pa povdarjam tudi jaz sem deset let nazaj pluvu pu Harliju zato ker ga nisem imel priliko peljati malce pa tudi zato,ker so vsi ostali pljuvali po njemu. Sedaj v letih iber 50 sem pač spremenil mnenje in verjemte tud jaz znam še vedno prtisnt Hondo v ovinek in priznam še vedno je dobr filing k se zavrti ke do 11000 obratov. Hovgh govoril sem. upam, da kaj od tega ne leti name. samo zaradi korektnosti: preberita moje vtise o voznji z raznimi HD-modeli. and then........ :) ne, se raje vozim. :devil: malo kontra na tvoje "poslusanje mnenj". :) in ce se kdo ni pokapiral: netagujete se sami kaj je in kaj ni...... objektivnih ocen je bore malo. samo o "sminki" se govori. o tehniki skoraj nic. odraz cesa bi le to lahko bilo ? :devil: Ice jebeš vso tehniko in vesoljsko tehnologijo pa 200 ks,ker če gremo v Istro v soboto prideš maksimalno 15min prej si pa skoz v prekrških.
TBoxer Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Ice jebeš vso tehniko in vesoljsko tehnologijo pa 200 ks,ker če gremo v Istro v soboto prideš maksimalno 15min prej si pa skoz v prekrških. Če prideš samo 15 min za njim, si ti ravno tako skozi v prekrških glede prehitevanja in vožnje mimo. lp
jama1100 Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 mimo stoječe ali pa zelo počasi vozeče kolone se mirno peljem mimo in do sedaj preko 250k km me še noben polcaj ni sekiral.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se