Broj Jedan Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 S sladoledkom debatirati o HDjih je absolutno in popolnoma brez veze. :BUA:
Ice Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Harli je motor za normalno vožnjo in uživanje v brezskrbnosti,...... ce si lahko danes brezskrben na cesti...... evo ti ga :worship: meni to ne rata. pa lahko stojim zraven ceste (glej andrej.d). Ice jebeš vso tehniko in vesoljsko tehnologijo pa 200 ks,ker če gremo v Istro v soboto prideš maksimalno 15min prej si pa skoz v prekrških. kdo govori o "vesoljski" (in spet bi se lahko kregali kaj je _vesoljsko_ ) tehnologiji ? :blink: je HD iz putra al´ kaj ? osebno ne rabim 200 KS, se 130 (kolikor jih trenutno bandit ima) je vecinoma prevec. kdo pa pravi, da morajo vedno vsi delati (ce malce laicno ponazorim) ? o tisti razliki 15 min tudi ze imas odgovor. zame je HD kup zelezja. sicer so popravili veliko stvari, vendar zame to se vedno ni to. iz ciste dinamike voznje gledano bi raje imel kaksnega velikega japonskega cruiser-ja; ce ze ! sem pac navajem, da zadeva "ustavlja" ko stisnem zavore. razen pri v-rod se to v mojem primeru se ni zgodilo pri nobenem serijskem HD. na slabse navajati se pa ne mislim. "prepigalo" po ovinkih me je tudi ze dovolj, raje dodelan okvir ki kljub "piganju" se drzi crto. pri novih modelih HD sicer veliko bolje kot pred ca. 3-4 leti, a vseeno. in ni potrebno voziti na noz; dovolj je lahko ena sama "situacija", da ti ne znese. kljub previdnosti in uzivanju in pocasnosti. (seveda je to vedno lahko "tista zadnja", tudi na drugih znamkah; de naute fsi po*izdli .) ). @ numero uno: si nisem mislil, da tako hitro w.o. das. :devil: :P BTW je tvoj doprinos v tej temi bolj "estetski" kot karkoli drugega. razen o tvojem "bratu" (ali neki zlahti pac) nisem od tebe zasledil ene objektivne opazke. samo ciljas (ker imate v zlahti HD) ali ti to iz lastnih prevozenih izkusenj ? o optiki nisem enkrat nic rekel. da bo se to jasno.
SiR Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 še ena strašansko strokovna pripomba z moje strani: včeraj slišal ene par harleyjev orenk glasnih - ga ni cestaka z akrapovičem, ki bi mi bil po zvoku bolj všeč, od teh debelih jeklenih merjascev
Broj Jedan Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 .. zame je HD kup zelezja ... .. tkoaltko .. v to nihče ne dvomi, sladoledek. ::::::::::::::::: Vedeti je treba, da se vozniki enoslednih vozil ločijo v 2 skupini: 1 tiste, ki kupijo instant enosledno vozilo (buy&drive) po možnosti italjanskega, nemškega in če za to nimajo denarja japonskega ali korejskega izvora in 2 HD riderje .. pri njih se z nakupom osnove šele začne vse skupaj. Pripadniki prve skupine lahko sicer malce dodelajo svoje vozilo s kakimi belimi utripalkami, torbami in v najhujšem primeru s spray-grafiti, katerim ponosno rečejo 'airbrush' .. Pripadniki druge skupine imajo pa na razpolago neomejeno možnosti opreme in dodelav in končni izdelek je lahko (če dovoli žep) tehnološko tako popoln, da o tem lastniki praznih žepov in instant plastike (kot je recimo Bandit), samo sanjajo .. Ne bi tule o zavorah, sy večina še ni slišala za diske iz keramike, pri katerih obraba ni beseda, ki bi karkoli pomenila. Nikoli ni bil moj namen v tej temi odkrivati tehnološke tople vode, katero si lahko vsak sam poišče na internetu in kar se nekateri lastniki cenenih japonskih izdelkov tako hudo trudijo. Moj namen je bil le to, kar seveda le redki razumejo, saj je za tako razumevanje treba imeti pospravljeno podstreho in predvsem neko organsko podlago - torej ... kaj sm že hotel reči .. ah, ja .. :blush: vsak od nas išče v motorjih nekaj svojega nek svoj način življenja, uživanja svobode, pa če je to adrenalin med prehitevanjem tovornjaka v nepreglednem ovinku in razmazitis na asfaltu ali umirjeno križarjenje po samotnih cestah v senci gozdov .. Tako sem mnenja, da NIHČE nima pravice žaljivo, zaničevalno (gl. ta moj post zgoraj) pisati o skupini ljudi, ki vozi neko vrsto motorja, zato ker vozi tako vrsto motorja. Na tem qrčevem forumu je to opaziti samo v tejle temi .. samo okoli HDjev .. nihče se ne pizdaka in ne kokodaka okoli KTMjev (ki so recimo meni najgrši razen BMWjev), krosk (dvoslednih traktorjev) in podobne odpadne železnine, ki konča na smeteh v dveh treh letih .. Bog si ga vedi zakaj .. Morda bo pa vsem skupaj dal misliti sledeč podatek: V prometnih nesrečah z motorji je udeleženih le cca 2,5% čoperjev .. glede na to si lahko mislimo, kako majhen je sorazmerni delež HDjev (vir Motorrad - 1998). Glede odstotka nisem prav gotov, lahko je malo večji ali malo manjši .. vendar ne bistveno. Dejstvo je, da so vozniki te vrste motorjev drugačni ljudje od adrenalinskih norcev na instant japonskih ali italjanskih raketah. In zato .. samo zato, so mi ti ljudje ter (POSLEDIČNO) motorji tako simpatični. :yes:
motolover Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Pa si pri svoji statistični analizi pomislil, da je HDjev mnogo manj kot ostalih motorjev? Sam poznam kar nekaj primerov smrtnih nesreč in takih s težkimi poškodbami med vozniki HD. Z boljšimi zavorami in voznimi lastnostmi jih najbrž ne bi bilo. Meni so sicer vsi motorji všeč, se mi pa zdi bolano metanje denarja skozi okno še posebej za estetske dodatke, kot to dela večin lastnikov omenjenih motorjev. Rezultat je potem kak 7UP grdobec, ki je všeč najbrž samo njegovemu stvaritelju. Najraje imam "instant" motor in da mi ni treba nič dokupovati. Tudi če bi bil to HD.
SiR Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Pa si pri svoji statistični analizi pomislil, da je HDjev mnogo manj kot ostalih motorjev? Sam poznam kar nekaj primerov smrtnih nesreč in takih s težkimi poškodbami med vozniki HD. Z boljšimi zavorami in voznimi lastnostmi jih najbrž ne bi bilo. Meni so sicer vsi motorji všeč, se mi pa zdi bolano metanje denarja skozi okno še posebej za estetske dodatke, kot to dela večin lastnikov omenjenih motorjev. Rezultat je potem kak 7UP grdobec, ki je všeč najbrž samo njegovemu stvaritelju. Najraje imam "instant" motor in da mi ni treba nič dokupovati. Tudi če bi bil to HD. Načeloma je večina sodobnih motorjev, ki so narejeni zavožnjo po asfaltu, športnih motorjev, čeprav se jim reče marsikako drugače - potovalni, cestni, naked... Skratka - četdi so zavore sposobne športno-performančnega zaviranja (verjetno na dirkališču in v kontroliranih okoliščinah), pa večina voznikov tem zavoram ni doraslih (primernih) :-) Zato pa vlada tak džumus na cestah in je toliko mrtvih motoristov. Ice je vozil kake stare krače H-D z enim diskom spredaj, pa bogve kaj je delal, da mu je krivilo geštele ali ka jje že napisal :-) saj, če je on zadovoljen s svojim banditom, je to zanj super. Prav tako so harleyjaši zadovoljni s svojimi harleyji - in tudi za njih je to super. iz enega tabora v drugega sikat v smislu "vi pojma nimate" je pa .. .hja ... ne vem, kako bi temu rekel, pa da ne bi bilo prostaško ali negativna oznaka :D Motolover - če bi ti imel denarja za stran metat, bi morda tudi investiral v kaj grdega, pri tem pa misli, da si ful lepo in dobro storil. in to ne bi bilo nič slabe! :) Skratka - če so harlejaši zadovoljni s sabo, ne vem, zakaj bi se morali pa komurkoli drugemu zdeti butlji, ker pač dnar po svoje zapravljajo ... saj so ga verjetno tudi po svoje zaslužili ... in men se je Elecra Glide, edini H-D, ki sem ga doslej vozil, zdela super... Nič mi ni manjkalo, niti se mi ni zdela v kakem pogledu "preveč". Bi jo pa bilo mogoče treba malo vizualno prerihtat ;)
Broj Jedan Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Pa si pri svoji statistični analizi .. 1 .. a si morš mislt pošaaaastno in nedojemljivo resnico, :eek: da to NI MOJA statistična analiza ... je pa to tvoje podtikanje svoje neumnosti nekomu drugemu 2 Menda ne misliš, da so raziskavo delali taki kretenkoti, kot se motajo tule po tem forumu s svojimi nekimi visokoletečimi teorijami o motoroznanstvu. 3 To je bila resna raziskava na državnem (D) nivoju s pravilnimi razmerji med motorji, ki je zajela vse nesreče v nekaj letih in ne statistika solatarice z ljubljanske tržnice, ki temelji na: "Sam poznam kar nekaj primerov .. blablabla.." 4 To kar se tebi "zdi bolano .." se pač drugim ne zdi in si lahko privoščijo brez večje škode za svoj žep. 5 Glede na to, da s tem nikomur ne škodijo, bi bilo res fino, če bi takih ljudi bilo veliko več kot jih je - posebej, če pogledaš še njihove ostale finančne poteze, kot je recimo Lipino sponzoriranje Doma invalidne mladine v Kamniku in to v cifrah, katerih ne spravi skupaj 10 ali 20 drugih klubov nezdravljenih alkoholikov, kjer se na pijankah družijo plastičarji, raketarji in lastniki instant korejskih Japoncev. Ti lepo uživaj v svoji Hajabuzi al pač karkoli že imaš (in pazi, da se ne razpackaš po asfaltu) in pusti pri miru Harly-evce, da uživajo v svojih motorjih kolikor pač hočejo. Ti (niti kdorkoli drug s tega foruma) NISI noben razsodnik in s tem odločanjem kaj kdo dela prav in kaj ne, koliko in kako lahko nekdo zapravi za svoj motor in kakšen naj bo ta motor v tejle tematiki izpadeš ravno tako smešen, nadut in beden kot sladoledek. :)
Broj Jedan Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 (popravljeno) Bolnik :BUA: Fino .. sedaj saj vemo kaj si .. kdor prizna se mu pol oprosti! :OK: Popravljeno April 21, 2007. Popravil Broj Jedan
jama1100 Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Ravnokar sem se vrnil iz čudovitega izleta iz Domžal preko Kr.gore,Trbiža,Predila,Bovca,N.G.,Vrtojbe,Komna,Štanjela,Sežane,Divače in Kopra,ter domov po AC.Zakaj po AC?Ker v prvem delu poti me ni prehitela nobena tuleča pošast in to tik ob meni,da ja trzneš kot norc,ampak od Kopra pa čez Črni kal jih je blo tolk,da sem šel zaradi lubga miru na AC. Mislim,da razumete v čem je razlika med nami,ki vozimo železje in ostalimi supermani.
Broj Jedan Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 ... da razumete v čem je razlika med nami,ki vozimo železje in ostalimi supermani. :OK: Nekateri že .. ostalim, pa na žalost ni zraslo tisto, kar je za tako razumevanje potrebno .. :lol1:
motolover Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 HD ti ne bo dal imunitete pred nesrečo z motorjem. Če se ji hočeš izogniti, opusti motorje. Je bilo tudi v Slo kar nekaj nesreč s HDji, osebno se spomnim nekaj s smrtnim izidom in nekaj s hudimi telesnimi posledicami. Osebno sem mnenja, da je HD zastarel in z obupno lego na cesti ter poden zavorami ter zato mnogo bolj nevaren kot drugi motorji pri isti hitrosti. Sam bom verjetno prej ali slej kupil kakega, vendar bolj iz ljubiteljstva motoristične zgodovene, kot želje po postavljanju. Na zborih me ne boste videli, kot me že do sedaj ni bilo. Tisto malo časa raje izkoristim za vožnjo.
Broj Jedan Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 (popravljeno) HD ti ne bo dal imunitete pred nesrečo z motorjem. .. :eek: Pa kaj je s tabo .. kakšno imuniteto .. a ti res ne štekaš, al' se samo delaš tumastga. Mislim, za blef ti gre kar predobro od rok ... Lej, eno je statistika, ki ti da realen pregled pretekle situacije, povsem drugo je pa tvoje osebno življenje in izpostavljanje nesreči. Tvoje natolcevanje je isto, kot da bi hoteli Nemci z raziskavo dokazati, da zaradi HDja Josef Schwabski ne bo imel nesreče, ali da mu zato ker nosi Rolex na roki ne bo padel "cegu" na glavo . Oboje je težka bedarija - katero PODTIKAŠ ti. Nikjer ni rečeno, da si kreten ne more kupiti HDja in zapeljati z njim v prepad. AMPAK TAKI DOGODKI V PRETEKLOSTI SO BILI VELIIIIKO REDKEJŠI KOT PRI DRUGIH MOTORJIH. Saj z nakupom HDja med ljudmi prihaja do samoselekcije - pač HDje kupuje bolj umirjen in predvsem zelo pameten folk in je zato manj nesreč. TO dokazuje raziskava ne pa tvojega in sladoledkovega nekega bluza zbluzenega. A mogoče sedaj kapiraš? Ne? Sorry - lepše ne znam razložiti. :cry: Popravljeno April 21, 2007. Popravil Broj Jedan
jama1100 Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 A zdej boš reku,da je Harli smrtno nevaren motor zato,ker se je z njim en par osebkov ponesrečilo,vsi ostali motorji so pa OK čeprav se dnevno dogajajo nesreče z njimi.Pa ne mi srat z podatki o nesrečah nekaj let nazaj,kajti struktura lastnikov in obvladovanje motorja je vsaj kar jaz poznam to sceno v dobrih treh letih naredila ogromen korak naprej. Te motorje več ali manj sedaj vozimo ljudje katerim so jasne osnove vožnje z motorjem pa tud že prej so več ali manj vozili druge motorje. Čas lastnikov teh motorjev zaradi prestiža pa da naredijo 500-1000 km na leto se počasai izteka zato je tudi nesreč vse manj.Drugače pa povprašaj na Sloveniko imamo skoraj vsi tam zavarovane motorje,drugače pa pridi z konkretnimi podatki ne jaz sem slišal in spomnim se.
motolover Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Stojim za trditvijo, da je HD pri vsaki hitrosti bolj nevaren kot večina Japoncev. Hočeš, nočeš je to res. NO.1 bodi malo manj agresiven do drugače mislečih. Najbrž se počutiš varnega na forumu za Nickom, v živo ne vejamem, da vsakega zmerjaš. To je lahko bolj nevarno kot voziti motor.
TBoxer Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Po mojem prihaja do iskric v tej temi zgolj zaradi naslova teme HD kup železja? Mene kar vleče da bi napisal kaj me moti na HDju. :photo: Predvidevam da ostale tudi, potem pa se lastniki/simpatizerji omenjene znamke počutite napadene in se tako razburjate. Ta tema bi bila za zapret saj je v njej zgolj nabijanje, kar pa se v rubriki Motocikli ne dela :nono: ali se motim :huh: , ne Ice?? lp
jama1100 Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Ma pajade v vseh ostalih temah o motorjih je pa sama konstruktivna debata :D :D
SiR Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 Stojim za trditvijo, da je HD pri vsaki hitrosti bolj nevaren kot večina Japoncev. Hočeš, nočeš je to res. Ti kar stoj za njo, ampak ne drži vedno absolutno ta tvoja trditev. H-D je bistveno težji in pri čelnem trku ti lahko to samo koristi, recimo... V bistvu si zapisal navadno bučo. Meni se recimo zdi, da je H-D seveda lahko bolj nevaren, sploh, če ga hoče lastnik peljati tako, kot je še malo prej vozil CBR ali kaj podobnega dirkaškega ... to seveda ni pametno početje.
Broj Jedan Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 ... H-D seveda lahko bolj nevaren, sploh, če ga hoče lastnik peljati tako, kot je še malo prej vozil CBR ali kaj podobnega dirkaškega ... to seveda ni pametno početje. Točno .. mnogoštevilni bedaki tega nočejo razumeti .. seveda mi je jasno zakaj razumejo, da se enosledni traktorji ne morejo voziti tako kot japonska instant raketa .. samo zato ker namerno drkajo in zajebavajo na forumu iz čiste hudobije in zoprnije ter v glavne - NEVOŠČLJIVOSTI. @ motolover ys se ne skrivam za nickom kot se recimo ti in sem nekajkrat objavil na forumu svoje ime in telefon. Kot že rečeno - ne pripisuj svojih lastnosti drugim! :BUA:
motolover Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Pri npr. 60km/h v isti ovinek ali isti situaciji na cesti, z istim voznikom je HD bolj nevaren, bolj okoren in se slabše ustavlja. Debatirati o tem, da ti teža motorja pomaga pri trku je nesmisel razen v primeru, da se zaletiš v lažjega od sebe (pešca, klesarja). Pri nesrečah s čelnim trkom je višina balance zelo pomembna. Če je nižja poletiš čez motor, če je višja si ob njo polomiš kolke. Sam sem se v dvakrat zaletel v avto, v obeh primerih sem letel čez motor. Seveda nisem vozil čoperja. No.1 Vsekakor ne debatiraš, ampak si agresiven in zmerjaš ter obsojaš. Raje argumentiraj in ne prepričuj se, da so ti vsi nevoščljivi za motor, ki ga tako ali tako nimaš.
jama1100 Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Motolover spet sipaš buče. Slučajno je moj sosed zelo priznan patolog in povedal mi je da motoristi,ki vozijo športne motorje ponavadi ob direktnem trčenju doživijo hude poškodbe hrbtenice v predelu križa,kajti ob trku si podzavestno uprejo z rokami v balanco medtem ko v delčku sekunde potuje spodnji del telesa naprej in posledice so hude poškodbe v križu.Da pa je čoper bolj nevaren pri trčenju ne vem ko sem se jaz z viragotom vsled izsiljevanja avtomobilista slednjemu zaletel v bok me je lepo izstrelilo preko avtomobila meni nič motor totalka avto patudi po boku fejst razbit,tako da malce premisli in probaj argumentirati svoje trditve. Pa kakšnih 60 km v ovinek,če je pregleden ni problema če je pa zaprt in nepregleden pa prilagodiš hitrost enostavno kot pasulj a ne?
Broj Jedan Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 No.1 Vsekakor ne debatiraš .. Pa kaj naj ys s TABO debatiram, če veze nimaš. Malo si naprej preberi statistike, oglej kakšne so poškodbe, koliko jih je, potem se pa javi za debato. Kaj pa ys imam ali nimam je pa moja in ne forumska stvar in tudi tebe niti ledenkota popolnoma nič ne briga .. in verjemi, da tudi, ko bo v moji garaži stal šesti motor tega ne bo vedel NIHČE na forumu. A zakaj? Zato, ker tole berejo tudi lopovi, ki kradejo motorje - in če sem objavil ime in telefon, kot ga ti skrivaček hlaček NISI - potem je seveda NUJNO, da se o meni ve, da NIMAM NOBENEGA motorja. Toliko o tvoji .. sy veš kaj, a ne? :headbang: Motolover spet sipaš buče ... Jasno, sy drugega ne more. Predvsem pa ni pozabiti, da se trki instant raket ne glede na "dobre" zavore dogajajo pri veliiiko višjih hitrostih in je popolna neumnost govoriti o težjih poškodbah pri HDjih, kar nam kažejo tudi statistike nesreč. :yes:
motolover Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Dokler boste tako nestrpni do drugih motoristov, ne pričakujte drugega do sebe. Zdaj imam dovolj tega otroškega vrtca, ker sem v tej debati najbrž najstarejši po letih in stažu vožnje motorjev se bom za zgled umaknil iz debate, ker pametnejši odneha... Lepo se igrajte v svojem peskovniku!
Ice Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 .. tkoaltko .. v to nihče ne dvomi, sladoledek. ::::::::::::::::: Vedeti je treba, da se vozniki enoslednih vozil ločijo v 2 skupini: :doze: superiorni kompleks ? BTW statistiko lahko citas na mali milijon nacinov. si to ze nekje omenil, torej se ne obesaj prevec na tvojo izjavo. bomo pocakali da prides iz hladilnice. :devil: Ice je vozil kake stare krače H-D z enim diskom spredaj, pa bogve kaj je delal, da mu je krivilo geštele ali ka jje že napisal :-) saj, če je on zadovoljen s svojim banditom, je to zanj super. Prav tako so harleyjaši zadovoljni s svojimi harleyji - in tudi za njih je to super. iz enega tabora v drugega sikat v smislu "vi pojma nimate" je pa .. .hja ... ne vem, kako bi temu rekel, pa da ne bi bilo prostaško ali negativna oznaka :D Motolover - če bi ti imel denarja za stran metat, bi morda tudi investiral v kaj grdega, pri tem pa misli, da si ful lepo in dobro storil. in to ne bi bilo nič slabe! :) Skratka - če so harlejaši zadovoljni s sabo, ne vem, zakaj bi se morali pa komurkoli drugemu zdeti butlji, ker pač dnar po svoje zapravljajo ... saj so ga verjetno tudi po svoje zaslužili ... in men se je Elecra Glide, edini H-D, ki sem ga doslej vozil, zdela super... Nič mi ni manjkalo, niti se mi ni zdela v kakem pogledu "preveč". Bi jo pa bilo mogoče treba malo vizualno prerihtat ;) tako stare krace tudi niso bile. vsaj tiste serijske ne (modelno leto 03/04 in 06/07. stari modeli HD so bili pa vsi predelani, tako da "serijsko" ni bilo vec veliko. samo to je druga zgodba. ....da to NI MOJA statistična analiza ... je pa to tvoje podtikanje svoje neumnosti nekomu drugemu..... kot sem ti ze napisal - vsako statistiko si lahko vsak priredi po svojih potrebah. za ostalo, kot ze napisano, bomo pocakali da se odtalis. Mislim,da razumete v čem je razlika med nami,ki vozimo železje in ostalimi supermani. v bistvu vozniki HD-jev nocete/ne morete razumeti kaj bi nekateri radi povedali. kot je sir napisal, vsakemu svoje in naj bo srecen s tistim. nekateri insistirate na svobodi govora (?!), ko se ta uporabi se zacne udrihanje (da o zaljenju ne govorimo) po doticni osebi. pa ne velja to samo za to temo. ..... in sladoledkovega nekega bluza zbluzenega. A mogoče sedaj kapiraš? Ne? Sorry - lepše ne znam razložiti. :cry: numero uno, ker drugega kot zaliti, zlivati zolc in kretenizem (tvoje besede :) ) ne znas in zraven se ne locis kaj kdo napise se ne cudi, da te noben ne razume. moje izkusnje sem napisal, tvoje so - kaksne ze ? s kaksnim motorciklom ? ali jih imas enega ali 500 ni ne pomembno in ne zanimivo vedeti. lepo bi bilo vedeti, ce znas se kaj drugega kot nakladati in se prerekati. Po mojem prihaja do iskric v tej temi zgolj zaradi naslova teme HD kup železja? Mene kar vleče da bi napisal kaj me moti na HDju. :photo: Predvidevam da ostale tudi, potem pa se lastniki/simpatizerji omenjene znamke počutite napadene in se tako razburjate. Ta tema bi bila za zapret saj je v njej zgolj nabijanje, kar pa se v rubriki Motocikli ne dela :nono: ali se motim :huh: , ne Ice?? lp nekateri pac niso sposobni objektivnega razmisljanja, da o debatiranju ne zacenjamo. Ti kar stoj za njo, ampak ne drži vedno absolutno ta tvoja trditev. H-D je bistveno težji in pri čelnem trku ti lahko to samo koristi, recimo... pri celnem trcenju ti tudi HD z vso svojo kilazo ne pomaga. .....hudobije in zoprnije ter v glavne - NEVOŠČLJIVOSTI. nekateri pa namisljene superiornosti. amapak samo da si srecen.
XDR Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Igranje v peskovniku je bolkjše, če se igraš s prijateljem. Je pa res, da se tudi prijatelji kdaj pa kdaj sprejo, ker iamjo pač slab dan. Bežati od težav pa je res najlažje, kajne motolover.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se