Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

tako stare krace tudi niso bile. vsaj tiste serijske ne (modelno leto 03/04 in 06/07.

stari modeli HD so bili pa vsi predelani, tako da "serijsko" ni bilo vec veliko.

samo to je druga zgodba.

nekateri insistirate na svobodi govora (?!), ko se ta uporabi se zacne udrihanje (da o zaljenju ne govorimo) po doticni osebi. pa ne velja to samo za to temo.

moje izkusnje sem napisal, tvoje so - kaksne ze ? s kaksnim motorciklom ?

Tudi jaz sem zapisal svoje izkušnje. In svoje mnenje. Postavi se sedaj v hladilnik...

dodajam še zanimiv primerjalni test, v katerem pišejo same zanimive reči, vsaj o Electri Glide

That You've Accelerated, What're You Gonna Do?

Fast is good, but good-handling and fast is better. In this respect, all three of these behemoths do amazingly well.

With the oldest chassis and the least advanced running gear, the Harley might be expected to hold up the caboose position. No way. Although the suspension tends to work in sort, slightly spastic strokes -- hurting the ride over choppy pavement -- the bike gives back superior confidence and the air of utter unflappability. It turns when you ask it to turn, it has commendable cornering clearance -- though the BMW has vastly more -- and it is perhaps the best balance of straight-line stability and apex-searching fun. On a wish list, we'd include longer travel, more adept suspension and brakes with better feedback; they're powerful but as numb as Uncle Lester.

Objavljeno

Dokler boste tako nestrpni do drugih motoristov, ne pričakujte drugega do sebe.

Zdaj imam dovolj tega otroškega vrtca, ker sem v tej debati najbrž najstarejši po letih in stažu vožnje motorjev se bom za zgled umaknil iz debate, ker pametnejši odneha...

Lepo se igrajte v svojem peskovniku!

jebiga sam 11 let sem starejši od tebe o stažu vožnje z motorji pa gdaj drugič

Ledeni a res ne razumeš,da če se pelješ normalno in približno po omejitvah tudi lahko uživaš v vožnji?

Objavljeno

upam, da še ni prepozno za pir & kokice :xx:

Objavljeno

Ledeni a res ne razumeš,da če se pelješ normalno in približno po omejitvah tudi lahko uživaš v vožnji?

kaj naj zdaj napisem - ne ?!

kdo je kaj govoril o nacinu in stilu voznje ? vsak kakor mu je vsec (sem ze nekajkrat napisal, mogoce vcasih preberes vse ne samo tisto kar rajca).

kaj ima to veze z tehnicnimi lastnosti HD-jev (na kar se jaz navezujem) ?

vi bi mi radi vsilili "easy" lifestyle, jaz vam govorim o mojih izkusnjah s harley-i. dovolj dolgo sem gulil chopperje in cruiserje da priblizno vem kaj mi trenutno bolj odgovarja.

da imajo, objektivno gledano, serijski HD slabse dinamicne vozne lastnosti kot vecina drugih serijskih cruiserjev ni moja krivda. :grrr se pa veliko dela/popravlja na tem, to je res. samo lifestyle se pac ne prodaja vec. :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

dajmo fantje še mal pluvite po HD je kar mal dolgčas,ker ni več pljuvanja po HD ju

Objavljeno

Nočejo več pljuvati... Le zakaj? Morda so pa spoznali, da vsak svoje hvali. Je pa res, da bo Harleya vsak raje pogledal, kot kakega cestaka... .)

Objavljeno

Jam......le čemu pljuvat..........

No, če že želiš......sej s tvojim ni nič narobe......sam farba ga malček jebe......... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Bomo mi to raj ob pivu pošimfal.....tko, d se lahko potem magari stepemo, pa ugotovimo......če trditve držijo......pa se na koncu spet izljubimo.....in popijemo še eno, dva....tri.....več pivic :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Men se pa zdi to pljuvanje skranje otrocje. Sicer ne bi imel HD-ja, ampak to ne pomeni da je slab. Vsak motor, ki daje lastniku dober obcutek je dober, pa naj si bo to skuter ali pa karkoli hujsega.

Tomaz

Objavljeno

Men so pa HD-ji usec , sm cena :blink: :blink:

Night Rod Special :wub: :wub:

Objavljeno

Nočejo več pljuvati... Le zakaj? Morda so pa spoznali, da vsak svoje hvali. Je pa res, da bo Harleya vsak raje pogledal, kot kakega cestaka... .)

To je pa res pomembno, kdo me pogleda....

Objavljeno

nekateri se obremenjujejo z izgledom in mnenjem drugih o njih, drugi se obremenjujemo koliko km zdrzi par gum. :doze:

za vsako tele obstaja svojevrstno vesele. :naughty:

Objavljeno

Ravno sem prebral v štosih in apliciram na "kup železja":

Kako se reče amortizerju pri Harley Davidsonu?

Motorist!

Sicer pa verjamem, da so drugi motorji tehnićno boljši, varnejši pri enakih hitrostih in morda celo lepši. Niso pa HD. Ker pa je ta tip namenjen čisto drugim voznikom in se vozi popolnoma drugače kot športniki, je tudi z njimi mnogo manj nesreč in manj mrtvih pri nesrečah, ker se te pač dogajajo pri nižjih hitrostih.

Kdor želi HD-ja in si ga lahko privošči, ga pač ima in z njim uživa. Jaz ne. Jim pa ne oporekam pravice, da ga imajo.

LP Darko

Objavljeno

če gledamo površno je več nesreč z cestaki k s čoparji to je dejstvo tudi smrtnimi

kaj je lepšega kot se lepo počasi peljati in uživati lahk pa tut uživaš u hitri vožnji ljudje so si različni kaj lmo

Objavljeno

če gledamo površno je več nesreč z cestaki k s čoparji to je dejstvo tudi smrtnimi

kaj je lepšega kot se lepo počasi peljati in uživati lahk pa tut uživaš u hitri vožnji ljudje so si različni kaj lmo

čisto :topic:

če primerjaš število čoperjev in še posebaj HD-jev v primerjavi z cestaki, naked in pol naked potem je statistično jasno, da med čoperji ne more biti dosti nesreč. pol jih itak služi samo od kafiča do kafiča, ostali pa so stari preudarni motoristi, ki tudi ne delajo prevelikih bedarij na cestah.

še enkrat, če se mi bo kdaj poslabšalo in si bom želel čoperja bo to sigurno HD ali kakšna HD custom zadeva - japonci se ne morejo primerjat. če že naj trese in bo kos pleha - potem naj bo vsaj HD :devil:

Objavljeno

No, s Harleyem se da tud hitr peljat, sam mal drugačna tehnika vožnje je... Sicer je pa zdej vprašanje kaj je za nekoga hitro ...

Objavljeno

Meni je tudi počasi všeč. Sploh če imaš že v službi dovolj stresa.

Rad pa bi se tudi pri 80km/h hitro in zanesljivo ustavil ali izognil oviri. Tu žal HD ne blesti...

Objavljeno

Ce bi lahko, lepo prosim, v to temo pisali samo tisti, ki so na HD naredili (bom milosten) 300 km?

Objavljeno

Ce bi lahko, lepo prosim, v to temo pisali samo tisti, ki so na HD naredili (bom milosten) 300 km?

Po 300km se ABS čudežno pojavi in motor se olajša za 100kg in postane okreten.

Objavljeno

Dokler boste tako nestrpni do drugih motoristov, ne pričakujte drugega do sebe.

Zdaj imam dovolj tega otroškega vrtca, ker sem v tej debati najbrž najstarejši po letih in stažu vožnje motorjev se bom za zgled umaknil iz debate, ker pametnejši odneha...

Lepo se igrajte v svojem peskovniku!

Torej?

Objavljeno

He, he, moral sem se malo javiti v ta peskovnik, kjer strokovnjaki opazijo vozne lastnosti, ki jih ostali navadni motoristi ne.

Objavljeno

Meni je tudi počasi všeč. Sploh če imaš že v službi dovolj stresa.

Rad pa bi se tudi pri 80km/h hitro in zanesljivo ustavil ali izognil oviri. Tu žal HD ne blesti...

Pa kaj je s teboj, ne vozis ga pa pljuvas po njem?! A si se sploh kdaj vozu z njim oz. a si mel ze to cast, da si ga v zivo videl ?

Objavljeno

Saj ni potrebno voziti harleya, da ves za nekatere njegove slabosti.

Privrzencem Harleyev pa jih ni treba hvalit za vsako ceno in to vsak aspekt tega vozila ... pac dejstvo je, da ima tudi Harley nekaj pomanjkljivosti. In mislim, da se tudi Harleyisti tega zavedajo. Pac druge lastnosti prevladajo.

Ko bom velik, bom tudi jaz imel to legendo :blush: Kljub vsem slabim lastnostim in zavisti ostalih :evilgrin:

Objavljeno

V bistvu se HDju dela krivico, če ga primerjamo s sodobnimi motorji. Ne more konkurirati in to je dejstvo.

Mogoče bi se lastniki malo zamislili in bili manj sovražni in vzvišeni do ostalih, ki od motorja pač pričakujejo več, kot da se kažeš pred lokalom.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!