2384nsdf83 Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 tako stare krace tudi niso bile. vsaj tiste serijske ne (modelno leto 03/04 in 06/07. stari modeli HD so bili pa vsi predelani, tako da "serijsko" ni bilo vec veliko. samo to je druga zgodba. nekateri insistirate na svobodi govora (?!), ko se ta uporabi se zacne udrihanje (da o zaljenju ne govorimo) po doticni osebi. pa ne velja to samo za to temo. moje izkusnje sem napisal, tvoje so - kaksne ze ? s kaksnim motorciklom ? Tudi jaz sem zapisal svoje izkušnje. In svoje mnenje. Postavi se sedaj v hladilnik... dodajam še zanimiv primerjalni test, v katerem pišejo same zanimive reči, vsaj o Electri Glide That You've Accelerated, What're You Gonna Do? Fast is good, but good-handling and fast is better. In this respect, all three of these behemoths do amazingly well. With the oldest chassis and the least advanced running gear, the Harley might be expected to hold up the caboose position. No way. Although the suspension tends to work in sort, slightly spastic strokes -- hurting the ride over choppy pavement -- the bike gives back superior confidence and the air of utter unflappability. It turns when you ask it to turn, it has commendable cornering clearance -- though the BMW has vastly more -- and it is perhaps the best balance of straight-line stability and apex-searching fun. On a wish list, we'd include longer travel, more adept suspension and brakes with better feedback; they're powerful but as numb as Uncle Lester.
jama1100 Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 Dokler boste tako nestrpni do drugih motoristov, ne pričakujte drugega do sebe. Zdaj imam dovolj tega otroškega vrtca, ker sem v tej debati najbrž najstarejši po letih in stažu vožnje motorjev se bom za zgled umaknil iz debate, ker pametnejši odneha... Lepo se igrajte v svojem peskovniku! jebiga sam 11 let sem starejši od tebe o stažu vožnje z motorji pa gdaj drugič Ledeni a res ne razumeš,da če se pelješ normalno in približno po omejitvah tudi lahko uživaš v vožnji?
Zdrawc Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 upam, da še ni prepozno za pir & kokice :xx:
Ice Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Ledeni a res ne razumeš,da če se pelješ normalno in približno po omejitvah tudi lahko uživaš v vožnji? kaj naj zdaj napisem - ne ?! kdo je kaj govoril o nacinu in stilu voznje ? vsak kakor mu je vsec (sem ze nekajkrat napisal, mogoce vcasih preberes vse ne samo tisto kar rajca). kaj ima to veze z tehnicnimi lastnosti HD-jev (na kar se jaz navezujem) ? vi bi mi radi vsilili "easy" lifestyle, jaz vam govorim o mojih izkusnjah s harley-i. dovolj dolgo sem gulil chopperje in cruiserje da priblizno vem kaj mi trenutno bolj odgovarja. da imajo, objektivno gledano, serijski HD slabse dinamicne vozne lastnosti kot vecina drugih serijskih cruiserjev ni moja krivda. :grrr se pa veliko dela/popravlja na tem, to je res. samo lifestyle se pac ne prodaja vec. :)
jama1100 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 dajmo fantje še mal pluvite po HD je kar mal dolgčas,ker ni več pljuvanja po HD ju
motofrik Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Nočejo več pljuvati... Le zakaj? Morda so pa spoznali, da vsak svoje hvali. Je pa res, da bo Harleya vsak raje pogledal, kot kakega cestaka... .)
klimbra Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Jam......le čemu pljuvat.......... No, če že želiš......sej s tvojim ni nič narobe......sam farba ga malček jebe......... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Bomo mi to raj ob pivu pošimfal.....tko, d se lahko potem magari stepemo, pa ugotovimo......če trditve držijo......pa se na koncu spet izljubimo.....in popijemo še eno, dva....tri.....več pivic :OK: :OK: :OK: :OK:
TomazC Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Men se pa zdi to pljuvanje skranje otrocje. Sicer ne bi imel HD-ja, ampak to ne pomeni da je slab. Vsak motor, ki daje lastniku dober obcutek je dober, pa naj si bo to skuter ali pa karkoli hujsega. Tomaz
Kosho Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Men so pa HD-ji usec , sm cena :blink: :blink: Night Rod Special :wub: :wub:
motolover Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Nočejo več pljuvati... Le zakaj? Morda so pa spoznali, da vsak svoje hvali. Je pa res, da bo Harleya vsak raje pogledal, kot kakega cestaka... .) To je pa res pomembno, kdo me pogleda....
Ice Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 nekateri se obremenjujejo z izgledom in mnenjem drugih o njih, drugi se obremenjujemo koliko km zdrzi par gum. :doze: za vsako tele obstaja svojevrstno vesele. :naughty:
Darko3g Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Ravno sem prebral v štosih in apliciram na "kup železja": Kako se reče amortizerju pri Harley Davidsonu? Motorist! Sicer pa verjamem, da so drugi motorji tehnićno boljši, varnejši pri enakih hitrostih in morda celo lepši. Niso pa HD. Ker pa je ta tip namenjen čisto drugim voznikom in se vozi popolnoma drugače kot športniki, je tudi z njimi mnogo manj nesreč in manj mrtvih pri nesrečah, ker se te pač dogajajo pri nižjih hitrostih. Kdor želi HD-ja in si ga lahko privošči, ga pač ima in z njim uživa. Jaz ne. Jim pa ne oporekam pravice, da ga imajo. LP Darko
bandy Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 če gledamo površno je več nesreč z cestaki k s čoparji to je dejstvo tudi smrtnimi kaj je lepšega kot se lepo počasi peljati in uživati lahk pa tut uživaš u hitri vožnji ljudje so si različni kaj lmo
Pervy Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 če gledamo površno je več nesreč z cestaki k s čoparji to je dejstvo tudi smrtnimi kaj je lepšega kot se lepo počasi peljati in uživati lahk pa tut uživaš u hitri vožnji ljudje so si različni kaj lmo čisto :topic: če primerjaš število čoperjev in še posebaj HD-jev v primerjavi z cestaki, naked in pol naked potem je statistično jasno, da med čoperji ne more biti dosti nesreč. pol jih itak služi samo od kafiča do kafiča, ostali pa so stari preudarni motoristi, ki tudi ne delajo prevelikih bedarij na cestah. še enkrat, če se mi bo kdaj poslabšalo in si bom želel čoperja bo to sigurno HD ali kakšna HD custom zadeva - japonci se ne morejo primerjat. če že naj trese in bo kos pleha - potem naj bo vsaj HD :devil:
Janis Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 kaj je lepšega kot se lepo počasi peljati in uživati lahk pa tut uživaš u hitri vožnji ljudje so si različni kaj lmo No, s Harleyem se da tud hitr peljat, sam mal drugačna tehnika vožnje je... Sicer je pa zdej vprašanje kaj je za nekoga hitro ...
motolover Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Meni je tudi počasi všeč. Sploh če imaš že v službi dovolj stresa. Rad pa bi se tudi pri 80km/h hitro in zanesljivo ustavil ali izognil oviri. Tu žal HD ne blesti...
baddad Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=q9hOWK76Jgc...online%2Ecom%2F Brez zamare, ampak je zelo zabavno za pogledat:)
ScapeGoat Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Ce bi lahko, lepo prosim, v to temo pisali samo tisti, ki so na HD naredili (bom milosten) 300 km?
jama1100 Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=q9hOWK76Jgc...online%2Ecom%2F Brez zamare, ampak je zelo zabavno za pogledat:) V nulo zadeto. Prvo spluvat pola nabijat gas pa gume kurt čisti profil plastičarja :OK:
motolover Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Ce bi lahko, lepo prosim, v to temo pisali samo tisti, ki so na HD naredili (bom milosten) 300 km? Po 300km se ABS čudežno pojavi in motor se olajša za 100kg in postane okreten.
ScapeGoat Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Dokler boste tako nestrpni do drugih motoristov, ne pričakujte drugega do sebe. Zdaj imam dovolj tega otroškega vrtca, ker sem v tej debati najbrž najstarejši po letih in stažu vožnje motorjev se bom za zgled umaknil iz debate, ker pametnejši odneha... Lepo se igrajte v svojem peskovniku! Torej?
motolover Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 He, he, moral sem se malo javiti v ta peskovnik, kjer strokovnjaki opazijo vozne lastnosti, ki jih ostali navadni motoristi ne.
Janis Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Meni je tudi počasi všeč. Sploh če imaš že v službi dovolj stresa. Rad pa bi se tudi pri 80km/h hitro in zanesljivo ustavil ali izognil oviri. Tu žal HD ne blesti... Pa kaj je s teboj, ne vozis ga pa pljuvas po njem?! A si se sploh kdaj vozu z njim oz. a si mel ze to cast, da si ga v zivo videl ?
gerholdd Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Saj ni potrebno voziti harleya, da ves za nekatere njegove slabosti. Privrzencem Harleyev pa jih ni treba hvalit za vsako ceno in to vsak aspekt tega vozila ... pac dejstvo je, da ima tudi Harley nekaj pomanjkljivosti. In mislim, da se tudi Harleyisti tega zavedajo. Pac druge lastnosti prevladajo. Ko bom velik, bom tudi jaz imel to legendo :blush: Kljub vsem slabim lastnostim in zavisti ostalih :evilgrin:
motolover Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 V bistvu se HDju dela krivico, če ga primerjamo s sodobnimi motorji. Ne more konkurirati in to je dejstvo. Mogoče bi se lastniki malo zamislili in bili manj sovražni in vzvišeni do ostalih, ki od motorja pač pričakujejo več, kot da se kažeš pred lokalom.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se