Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

V bistvu se HDju dela krivico, če ga primerjamo s sodobnimi motorji. Ne more konkurirati in to je dejstvo.

Mogoče bi se lastniki malo zamislili in bili manj sovražni in vzvišeni do ostalih, ki od motorja pač pričakujejo več, kot da se kažeš pred lokalom.

zelo malo HD voznikov poznam, ki so vzvišeni ... jim pa gre orenk na jetra nakladanje o tem, kaka šreva so harliji in kaki (petični) kreteni jih vozijo ...

Objavljeno

zelo malo HD voznikov poznam, ki so vzvišeni ... jim pa gre orenk na jetra nakladanje o tem, kaka šreva so harliji in kaki (petični) kreteni jih vozijo ...

Koliko (sploh) HD voznikov poznaš ??

lp

Objavljeno

Zanimiva tema :OK:

HD je enkraten in čisto zanimiv izdelek :grim

Ne vozim ga, ne poznam nobenga, ki ga vozi pa sem vseeno prepričan, da je prav tako lastniku HD vsak kilometer v veselje prav tako kot je meni na moji Horneti al pa sosedovem Joškotu na jegovem rdečem bolidu. :grim

Prepričevat lastnike HD, da je njihov motor slabši :eek: :grrr

Zvok je pa zanimiv meni osebno je še vseeno lepši zvok od Ducatija :wub:

Objavljeno

HD motorji so razred zase, ne more se jih zdj primerjat z Ducatijem al pa Suzukijem al pa Yamaha al pa ne vem s cim, so pac razred zase. Vozi in kupi ga naj kdor ga sam zeli imet, ne mors se pa neki zdj pljuvat čez njega. Pac razred zase.

Objavljeno

Jaz ne pljuvam čez njega, ampak ga skušam primerjati s sodobnimi motorji. Tu pogrne na celi črti-žal.

Kapo dol takemu, ki je motorist celo življenje in si ga kupi. Tak ve zakaj ga je kupil. Pozerji, ki si ga kupijo kot nagrado zato, ker so v življenju finančno uspešni naj pa naprej fantazirajo o tem kako super sposoben in vodljiv motor imajo. Pravi motoristi že vedo kaj imajo in se ne duvajo kar vprek ter jokajo če jih "plastičar" prehiti.

Objavljeno

Koliko (sploh) HD voznikov poznaš ??

lp

12

pa ti?

Objavljeno

@SiR

Jaz nobenega, "ampak jaz ne kandidiram za predsednika (USA)" - beri v kontekstu.

Tvoja izjava je izpadla kod da poznaš malo morje HOGovcev. Če je vsaj eden od 12ih vzvišen, je to že 8,33% tvoje populacije B)

lp

Objavljeno

ponavadi je tako, da kar ni japonske konfekcije, je vedno popljuvano. :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Če vas zanima kako zgleda HD ob srečanju z bagerjem poglejte www.vaski-boysi.com,forum,novice,nesreče.Dvomim da bi japonc bolje zgledu.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Koliko km pa vi z vasimi harley-ji naredite z enim rezervarjem, oz koliko vam kej spijejo na 100 km.

Meni Dyna porabi cca 5 l/100 km.

Lp

Objavljeno
Jaz ne pljuvam čez njega, ampak ga skušam primerjati s sodobnimi motorji. Tu pogrne na celi črti-žal.

Kapo dol takemu, ki je motorist celo življenje in si ga kupi. Tak ve zakaj ga je kupil. Pozerji, ki si ga kupijo kot nagrado zato, ker so v življenju finančno uspešni naj pa naprej fantazirajo o tem kako super sposoben in vodljiv motor imajo. Pravi motoristi že vedo kaj imajo in se ne duvajo kar vprek ter jokajo če jih "plastičar" prehiti.

Pod tole bi se nemara lahko tudi podpisal.

Objavljeno
:wub: I love my Harley

Oglej si film Dekle na motorju z Alainom Delonom v glavni vlogi.

Film je star ene 30 let, Delon vozi enega angleža in to tudi pozimi - v snegu. Njegova nimfa se navduši nad motorizacijo in si kupi Harlleya. Odlikuje se po tem, da ji med pospeševanjem prihaja.

Film je pravi poklon bajkerski miselnosti.

Priporočam tudi ostalim.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

HONDA KUPUJE HARLEY DAVIDSON?

At first, I thought it was just another prank, when I heard that Honda will be buying a majority stake in Harley-Davidson.

Then I noticed the headlines were coming from Forbes, Reuters, and Associated Press, three very well respected news sources.

And then, I read the articles that said it was a rumor.

So, is Honda really going to buy out Harley-Davidson?

No one knows right now. The articles say that neither Harley nor Honda is willing to discredit the rumor. However, experts all agreee that such a merger would never get the blessing from Washington DC because it would create a near monopoly on heavyweight motorcycles.

Under the supposed rumor, Honda would control 60% of Harley.

Here are links to some articles, you decide...

Associated Press

http://biz.yahoo.com/ap/070622/harley_davi...mover.html?.v=1

Forbes

http://www.forbes.com/markets/2007/06/22/h...tml?partner=rss

Reuters

http://www.reuters.com/article/mergersNews/idU

Objavljeno
Zanimiva tema :OK:

HD je enkraten in čisto zanimiv izdelek :grim

Ne vozim ga, ne poznam nobenga, ki ga vozi pa sem vseeno prepričan, da je prav tako lastniku HD vsak kilometer v veselje prav tako kot je meni na moji Horneti al pa sosedovem Joškotu na jegovem rdečem bolidu. :grim

Prepričevat lastnike HD, da je njihov motor slabši :eek: :grrr

Zvok je pa zanimiv meni osebno je še vseeno lepši zvok od Ducatija :wub:

Se strinjam da je nekaj posebnega in unikatnega tudi po ceni. Poznam pa enega, ki ga sploh več ne registrira ampak se vozi z GS-om in FZS-1. Drugače je z njim vozil tudi daljše ture. Sicer ga ne bi nikoli imel ampak kapo dol tistim lastnikom, ki so pravi motoristi in jim vzbuja posebne občutke in samo to je važno.

Objavljeno

Malo smešna debata.

Ka je dobrega ali slabega glede HD-ja bi pomoje lahko debatirali samo Choperisti, oziroma tisti ki vejo zakaj imajo ali bi želeli imet choperja.

Jaz namreč ne vidim in nikoli nisem videl nič smiselnega glede choperjev. Zame osebno pač: štorasti motorji, z nerodno ciklistiko in veliko njih še z neudobno pozicijo sedenja, nabiti z kromom. Edino kar mi je všeč na Choperjih je ogromen dvovaljnik.

Pa prosim ljubitelji choperjev ne mi zamerit. Ne mislim nič slabega. Vsak pač ima svoj okus in želje. Kar hočem povedat je, da jaz in meni podobni ne morejo komentirat HD.

Ker pač govorimo o napačnih stvareh. Pri choperjih so važne druge stvari, ne pa ciklistika, zavore, lega ....

Vsekakor pa je že samo ime legendarno + družba ki pride zraven. HD bo ostal HD. Sploh ni važno koliko je dober.

LP

Objavljeno
Malo smešna debata.

Ka je dobrega ali slabega glede HD-ja bi pomoje lahko debatirali samo Choperisti, oziroma tisti ki vejo zakaj imajo ali bi želeli imet choperja.

Jaz namreč ne vidim in nikoli nisem videl nič smiselnega glede choperjev. Zame osebno pač: štorasti motorji, z nerodno ciklistiko in veliko njih še z neudobno pozicijo sedenja, nabiti z kromom. Edino kar mi je všeč na Choperjih je ogromen dvovaljnik.

Pa prosim ljubitelji choperjev ne mi zamerit. Ne mislim nič slabega. Vsak pač ima svoj okus in želje. Kar hočem povedat je, da jaz in meni podobni ne morejo komentirat HD.

Ker pač govorimo o napačnih stvareh. Pri choperjih so važne druge stvari, ne pa ciklistika, zavore, lega ....

Vsekakor pa je že samo ime legendarno + družba ki pride zraven. HD bo ostal HD. Sploh ni važno koliko je dober.

LP

Imaš moj podpis ! :beer2:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Mojega pa ne.HD je HD.

Objavljeno
Malo smešna debata.

LP

tvoj komentar je tvoje ogledalo..kaj vidiš v ogledalu je tvoj problem ...kdo pa bo ti zameril :slap:

Objavljeno
Malo smešna debata.

LP

zamerm :whistle:

aja pa ta fora HD bo ostal HD

poglej si to temo:

http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3454

zgleda da je konc sveta da se bo nardil :unsure:

Objavljeno
Zakaj že? A ti bi naj bilo nekaj posebnega? :lol:

LP

hm...........JA

če nisi bil sarkastičn, poglej mal v katalog vozil, tm pa HD

pa boš mogoče upozil razliko :trance_33_sleep:

Objavljeno

Seveda sem sarkastičen.

To ni prvi ne zadnji poskus HD-ja z željo da bi naredil nekaj drugačnega. Nobeden se glih ni obnesel. HD naj kr ostane pri choperjih, to mu gre od rok in tu lahko računa na svoje ime, ki bo odtehtalo tehniko. Na področjih kjer je tehnika pomembna pa bo pogorel, kot je že. :whistle:

LP

Objavljeno

Kolk kilometrov pa si ti, pametnjakovič, naredil s HD- jem ?

Objavljeno
Kolk kilometrov pa si ti, pametnjakovič, naredil s HD- jem ?

:lol: :lol: pa si ga dobila :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!