ScapeGoat Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Mislim, da ga je navdusenje rahlo minilo. Ga nisem videl ze vrsto let. Je pa bil na ustanovnem sestanku Lipa Chapterja :)
VN800 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Enim je všeč drugim ne to je ok in normalno. Imel sem priložnost voziti novega street boba in zame je fantastičen. Na začetku sem prebral par postov v stilu prijateljevemu prijatelju so šraufi stran leteli, zato bi želel iz prve roke od nekoga, ki ima ali je imel HD slišati kako je s tem. Se res tako kvarijo ali ne. Kawasaki VN800 ki ga imam zdaj je kar se tiče zanesljivosti res super. LP
bulletman Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 A gdo ve kaj so vozli v Wild Hogs Vem da sta dva vozila sprtster Travolta je pa mel katerega? A je bil to fat boy s tremi lučmi vspredaj? In še oni drugi tip je imeal tudi fatboya, men sta ful zakon fatboya ker mata ono široko gumo vzadaj, pa masivne vilive imata pa bolj masivna sta Sportster me pa manj mika ker ma ozke gume A je kdo gledal že 2008 model ROCKER, men je zelo všeč še posebej tale model
Pervy Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 A gdo ve kaj so vozli v Wild Hogs Vem da sta dva vozila sprtster Travolta je pa mel katerega? A je bil to fat boy s tremi lučmi vspredaj? In še oni drugi tip je imeal tudi fatboya, men sta ful zakon fatboya ker mata ono široko gumo vzadaj, pa masivne vilive imata pa bolj masivna sta Sportster me pa manj mika ker ma ozke gume A je kdo gledal že 2008 model ROCKER, men je zelo všeč še posebej tale model takole iz glave ker ne poznam vseh modelov na pamet. sportster, springer softail (črnc), fat boy (tim allen) in haritage softail oz neka heritage varianta (travolta)
Einherjar Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 OK H-Dji so navaden kup zelezja ampak Night Rod Special mi je pa vsec.
motofrik Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Saj, če pogledaš, so vsi motorji kup železja, aluminija in plastike. Ampak eni imajo dušo... Ko pogledaš plastičarja, takoj imaš v mislih divjanje; pri chopperju pa se v misli prikrade kruzanje po stranskih cestah. In glede na napovedane kazni in omejitve na cestah, bodo slednji spet prišli nazaj. Tu pa je HD in kompanija zakon. :whistle:
vojak25 Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Sem imel (ne)srečo da sem bil tri tedne v texasu in mi je bl takoj jasno zakaj je HD tak kot je :unsure: . Ceste so take ta je najbolj zaviti ovink na cesti radija 100m, pa še teh je bilo bore malo, drgač pa sama ena velka ravnina na cestah. Kazni za prekoračitev hitrosti so take da če greš več kot 15mph čez omejitev je avtomatično zapor in nato sodnik, da ne govorim da je max hitrost na avtocesti 65mph. Sem celo sportake vidu kako so se pelal 75mph pa so bili že "čisti norci". :headbang: Iz tega sledi HD je zasnovan za ameriko, ne rabi dobrih zavor, ne potrebuje dobrega geštela, ne potrebuje zmogljivega motorja, potrebuje pa ameriških 2000kubikov, če ne spada pod kategorijo kosilnice (za ameriške razmere). Tam so 20 let za cajtom in 50 let za cajtom kar se miselnosti tiče (torej so v prednosti :unsure: ).
Einherjar Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Saj, če pogledaš, so vsi motorji kup železja, aluminija in plastike. Ampak eni imajo dušo... Dober joke.. Se clovek nima duse ampak samo razum. Motor ima pa samo sestavne dele, ki so sestavljeni po zeljah konstruktorjev... Ali z drugimi besedami ne ga srat z dusami, tradicijo in podobnim govnom. Pri motorjih steje samo funkcionalnost.
sjeng Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Dober joke.. Se clovek nima duse ampak samo razum. Motor ima pa samo sestavne dele, ki so sestavljeni po zeljah konstruktorjev... Ali z drugimi besedami ne ga srat z dusami, tradicijo in podobnim govnom. Pri motorjih steje samo funkcionalnost. N1
motofrik Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Eh, nisi razumel... Moraš gledati z očmi chopperista, ne plastičarja. Pa ni mišljeno, kot žaljivka. Čisto te razumem, si pač s srcem pri streetfighter variantah. Ki pa meni nekako ne sedejo. Sem prodal chopperja, mislil da bom na naked prešaltal, pa... Nekako se ne najdem v tem, naslednji bo spet chopper. Pa ne glede na to, da že ''iz mode''.
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Iz tega sledi HD je zasnovan za ameriko, ne rabi dobrih zavor, ne potrebuje dobrega geštela, ne potrebuje zmogljivega motorja, potrebuje pa ameriških 2000kubikov, če ne spada pod kategorijo kosilnice (za ameriške razmere). Tam so 20 let za cajtom in 50 let za cajtom kar se miselnosti tiče (torej so v prednosti :unsure: ). ja kok si se pa ti razburul ... pa saj to že vse vemo in take zadeve pišejo tudi že v cicibanu, kaj šele v raznih revijah in drugod ... evropa je pač drugače strukturirana, kar se cestnega omrežja in površja tiče ... zato so pač tukaj pri nas bolj priljubljeni okretni in poskočni motorji ... zato še niso "za cajtom" ...
vojak25 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 (popravljeno) nisem se razburil. še zdaleč ne sam dokler ne vidiš tega v živo (ZDA) začenjaš spoznavat zakaj pa kako pri njih teče življenje drugače kot pri nas :closedeyes: Popravljeno Avgust 4, 2007. Popravil vojak25
bandy Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Eh, nisi razumel... Moraš gledati z očmi chopperista, ne plastičarja. Pa ni mišljeno, kot žaljivka. Čisto te razumem, si pač s srcem pri streetfighter variantah. Ki pa meni nekako ne sedejo. Sem prodal chopperja, mislil da bom na naked prešaltal, pa... Nekako se ne najdem v tem, naslednji bo spet chopper. Pa ne glede na to, da že ''iz mode''. čopper še ni bil nikol iz mode!!
motofrik Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Sem dal v narekovaje. Ker nekateri pravijo tako... Meni so bili, so in bodo všeč chopperji. Samo primer: Heritage softail je model star par deset let, pa še vedno všečen očem. Si kdo upa trditi, da bodo današnji sportaki očem všečni še čez deset, dvajset let? Mislim, da ne.
bandy Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Sem dal v narekovaje. Ker nekateri pravijo tako... Meni so bili, so in bodo všeč chopperji. Samo primer: Heritage softail je model star par deset let, pa še vedno všečen očem. Si kdo upa trditi, da bodo današnji sportaki očem všečni še čez deset, dvajset let? Mislim, da ne. :hmm:
royal Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 čopper še ni bil nikol iz mode!! Izjava zdrži presojo.....čoper bo ostal čoper.... :winkiss:
bulletman Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 odkar sem gledal wild hogs me nostalgija do HD grabi sam sportster se mi zdi ko avtomatik, za mene chopper mora meti wide profil gume, recimo všeč mi je fat boy, cena novega je 5 mil a ne? (20000 eur)
baddad Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Dober joke.. Se clovek nima duse ampak samo razum. Motor ima pa samo sestavne dele, ki so sestavljeni po zeljah konstruktorjev... Ali z drugimi besedami ne ga srat z dusami, tradicijo in podobnim govnom. Pri motorjih steje samo funkcionalnost. Ziher. :whistle: Večji del bajkerske zgodovine se bazira na odklonu od funkcionalnosti, racionalnosti, efikasnosti......., ampak zgodovina je zate govno. Najprej, pa praviš, da ti je všeč Night Rod - zeeelo funkcionalen motor. :rolleyes: Zakaj si raje ne kupiš BMW- Boring Motor Wheel? To je pravi "funkcionalen" motor in se včlaniš v kakšen touring klub. Let´s be rational. :worship: Skratka, svet brez domišljije. :yawn: Preberi si knjigo Roberta M. Pirsiga: ZEN IN UMETNOST VZDRŽEVANJA MOTORNEGA KOLESA ali pa si poglej dokumentarec Choppertown - The Sinners: http://www.choppertown.net/
bmw Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Zakaj si raje ne kupiš BMW- Boring Motor Wheel? To je pravi "funkcionalen" motor in se včlaniš v kakšen touring klub. Let´s be rational. :worship: Skratka, svet brez domišljije. :yawn: lepo bi bilo, ko bi vsaj pravilno prevedel kratice.... BMW = Bring me woman...... :naughty:
ChgoTom Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 nisem se razburil. še zdaleč ne sam dokler ne vidiš tega v živo (ZDA) začenjaš spoznavat zakaj pa kako pri njih teče življenje drugače kot pri nas :closedeyes: Ja, precej, precej drugace. Kdor ni bil nikoli tukaj in okusil bikerske scene tega ne zastopi. Gledat to s slovenskimi ocmi preprosto ne mores, ker se ti zdi vse potem brez veze in neumno. HD je tukaj predvsem: 1.) Way of life. Kdor ni videl in dozivel Sturgis-a vsaj enkrat tega ne zastopi. 2.) Investicija. Cena HD-jem ostaja oz. raste. Ne, nimam HD-ja niti nisem pretirano pristas HD scene. LP iz Chicaga!
Zoolo Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Ej BMW a nebi ti raje užival v Romuniji namesto, da bereš bedastoče podmladka na forumu. Legendo hang loose, Go Solo Go! Zoolo
Guest Brumer Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 odkar sem gledal wild hogs me nostalgija do HD grabi sam sportster se mi zdi ko avtomatik, za mene chopper mora meti wide profil gume, recimo všeč mi je fat boy, cena novega je 5 mil a ne? (20000 eur) Železo je v Ameriki drago,pa še kromiranje!!!!! :slap:
ChgoTom Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Železo je v Ameriki drago,pa še kromiranje!!!!! :slap: Bolje receno: amerisko zelezo in krom je v Evropi neznosno drago, no tukaj je na sreco precej ceneje.... paradoks, ampak tako pac je. LP iz Chicaga!
VN800 Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Ne vem od kje ideja da se z čoperjem ne da ustavt ali pa da se ne da ovinka odpeljat :? So počasnejši so manj okretni od ostalih motorjev, vendar popolnoma ustrezni za vožnjo po naših cestah. Ne moreš odpeljat serpentin naprimer v Planini tako hitro kot z streetfigterjem ampak popolnoma brez težav lahko odpelješ vsak ovinek. Nisem še prišel v situacijo da kakšnega ovinka ne bi mogel odpeljati normalno ali pa da ne bi mogel ustaviti, pa sem prevozil veliko km po Sloveniji. Zavore? Popolnoma ustrezne za način vožnje čoperja, seveda če je kaj soli v glavi (velja za vse motoriste) . Žgat skozi naselje 180km/h in potem pričakovati da boš ustavil na par metrih je neumnost. (skoraj vsakodnevni pojav na Zaloški, včas tud po zadnjem kolesu, brez čelade, v kratkih hlačah)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se