Skoči na vsebino

Kroska 2T vs. 4T


MotoRossi

Priporočene objave

Hmm. Kaj je nekak najbolš za rekreativca bojl kt ne? Tko vsaka tuk cajta kaka vožnja..

K sosed je obupal, k ne najde nabene Yame YZ250F pa išče kej druga..125 je pomoje bad..sicer ful gre, sam so strošči vzdrževanja mal večji..250 2T je kr kul..ga ni treba tolk preganjat ko 250 pa bolj zdrži..pol še pa ostanejo 4T klasa nad 400ccm? Kaj pa bi blo tam kej pametnega? Da bi blo za ene 600k sit recimo. 2-3lete staro. A yamaha 426 je uredu motorček? a se da z njim solidno prevažat (k je ribič pa se učas zapele kam dlje lovit (v kake rovte pa to)) pa predvsem brez nekih velikih stroškov..aja tip ma pa okol 100kil..pa ene 190cm..

Sej hard endur pa vrjetno ni kej pametnih ane? v slo se sploh ne da nabenih dobit..aja še to..tip nima izpita..no ma..za 50 :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja za 600kSIT 4T NO GO.

Sploh ga je pa problem rabljenega po oglasniku dobit.Če bi jaz nabavljal kaj takega bi padla Honda 450

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To govorite taki, k nimate pojma...Sam talko iz lastnih izkušenj povem, če imaš 125cc boš več kot zadovljen z njemu, nobenih stroškov večjih nimaš in nič...Je pa res edina postvka, k jo morš pri 125cc jemat resno so tvoji kilogrami, če maš čez 80kg potem boljše da kupiš 250cc, po slikci sodeč mas skuterja in si fant z 60kg, povem ti lahko samo to, da bo sprva 125cc vozila tebe, ne ti njo... :lol:

Uglavnem če boš vozu po cross progi je 125cc zakon, ker pr nas so same zavite proge in 250 še do konca ne morš prvijat, vsi se neki furajo s polovicnim gasom po progi, edino KRAGELJ je pr nas tak k res tiši na polno 250...Tako da za tak denar kupi lepo letnik 00, al pa 01, YAMAHO YZ al pa HONDO CR, pa uporabljaj motorex olje za mešanco, pa redno menjavaj olje v mašini, pa mrzlega ne tiši, pa bo motor delal b.p.

Sam sem meu YZ 125 3 lete, pa kupu sm rabljeno, pa nisem meu niti enga problema z njo...1x na leto menjaš bat, drugače pa samo dobro olje in nobenih stroškov, bolj jo tišišm, bolj ji paše :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam z TYPE-R-om. 125 trga, 250 še bolj, oba pa za moje pojme nudita veliko več užitkov kot 4T. Je pa res, da je 4T PRAVILOMA vzdržljivejši, bistveno manj pokuri, če se gre samo za ribe lovit vozit in gobe nabirat z motorjem po moje boljša izbira 4T kot 2T.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drgac je itak 4t boljs sam mors dat neprimerno vec denarja.Sam mam hondo cr250 pa mi je lih prav.Za po gmajn mi kdaj mal zmanjka za na kros progo je pa mal premocna, se prehitr zmatras. Drgac pa uporabljam motula 800 pa je vec kot dobr, sem pa slisal da je motorex tud dobr olje.

Imam jo eno leto pa sem zamenjal lamele za sklopko, lezaje v zadnji vilici, semering v zednjem amortizerju, verigo in zobnike, zdej bom pa se enkrat mogu bat pa semeringe v prednjih vilicah zamenjat. Ne bi lih reku da je mal stroskov.

Enkrat bom dnar nasparov pa si bom kupil ktm 525 sx.To ga zih more bit v uzitek peljat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!