ELO Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 ima mogoče kdo od forumašev tole zadevo? http://www.kmc.si/si/yamaha-sr400-60th-2016-i32156.shtml kupujem tole... ...in razmišljam o predelavi v nekaj podobnega: SF, ciciban in Kmet2 3
MiNa Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 Lepo. Predelava v "staro XT500" iz konca 70-ih? Nekaj razlik je.... CeneR, thumper, ciciban in 2 others 5
ELO Objavljeno Februar 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 predelava v scramblerčka, projekt za osamljene pomladno-poletne vikende...
thumper Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 a so sploh že prodali kakšno?
motolover Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 (popravljeno) Sosed ima originalno SR 500, ki je stala v garaži kakih 30 let. Vsakič, ko jo vidim, se mi cedijo sline. Ali ta nova ima elektro štarter? Popravljeno Februar 28, 2016. Popravil motolover
Big Py Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 (popravljeno) Ne, na kurbl. https://www.youtube.com/watch?v=CjBb_jX7M3c Mi je pa ta motor noro všeč. Če bi mela vsaj 400 ccm in okoli 30-35 konjev kot moj trenutni skuter, bi bla že moja. Tako bo pa potrebno še nekaj dinarčkov na kup dat za street twin. Popravljeno Februar 28, 2016. Popravil map ELO 1
motolover Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 Prav glede kurbla se pitožuje in glede sklopke in crkavanja pri prostem teku. Rad crkne v križišču, potem avtomobilisti težijo preden ga vžge. Mogoče imajo novi to porihtano z elektroniko. Vplinjač ma najbrž tudi kaj pri njegovih težavah.
Big Py Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 (popravljeno) Ima vbrizg goriva Bi znalo biti, da ima zadeva ročni čok. Pa folk to prehitro izklopi in dokler se pelješ je OK, ko se ustaviš crkne. Popravljeno Februar 28, 2016. Popravil map ELO 1
ELO Objavljeno Februar 28, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 12 hours ago, thumper said: a so sploh že prodali kakšno? saj, to je krivo... v kmc-ju sem videl eno z napisom prodano, si jo pobliže pogledal, prebrskal splet in se... ... in se totalno obsedel s tem.
ponikipo Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 Elo, vzemi, vzemi prosim ... boš lahko primerjal z Bullitom, na prvo žogo sta si precej podobna ELO 1
Big Py Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 Gledam, da se v ta motorček da vgraditi power commander. Koliko recimo bi pridobil z predelavo izpuha (znotraj zakonskih omejitev) in tem power commanderjem. Bi prišlo na cca. 30 KM?
ELO Objavljeno Februar 28, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 s stage 4 kitom za cca 700 eur prideš na 29konjev. top-speed se mu poveča za 30km/h, na dobrih 150km/h. http://mostynindustries.com.au/Stage-4-SR400-kit tega jaz zagotovo ne bom počel, ne potrebujem...
Big Py Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 To je to. Sicer za 2. ali 3. motor tega ne potrebuješ, če si pa za prvi motor to zrihtaš, da se lahko še kam dlje zapelješ, je pa zadeva sprejemljiva. Primerljivo z majesty 400, ki ima 5 konjev več in 50 kg težja. S tem se pa da tudi že na kake daljše fure zapeljat. ELO 1
ciciban Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 V živo izgleda prav posrečeno, pa sedi se tudi fajn gor. Za zluftat se po šihtu na lokalnih cestah prva liga. Mislim, da bi prodal kakšnega čoperja manj in kako SR več če bi se dal motor prej probat. Elo: A misliš od Deusa kit nabavit?
ELO Objavljeno Februar 28, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 povpraševanje sem jim (deus-u) že poslal, pa da jih vidim... zanima me predvsem rok dobave in to...
ciciban Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 Vsaj tank bi se splačal dobit, če ni cena vesoljska. Zdej ko so motorji na vbrizg je vse skupaj malo težje zaradi črpalke. Ostalo se mi zdi rešljivo v lastni režiji.
MiNa Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 Pred davnimi časi, ko so v Celju (mariborska ulica) bile še INA pumpe sem imel 500-ko. Tudi kam dle sem se zapeljal ne le po bljižni okolici. Sicer so se sedaj merila do kod se da s kakšnim motorjem precej spremenila. Vendar pozabljamo, da je takšna XT-jka kot na moji sliki zgoraj na prvih Dakarjih zmagovala. Na sejmu IMOT sem se tudi jaz povrnil v čase, ko je 500ccm bil še velik motor. pred 1 uro, map pravi: To je to. Sicer za 2. ali 3. motor tega ne potrebuješ, če si pa za prvi motor to zrihtaš, da se lahko še kam dlje zapelješ, je pa zadeva sprejemljiva. Primerljivo z majesty 400, ki ima 5 konjev več in 50 kg težja. S tem se pa da tudi že na kake daljše fure zapeljat. ps, za več moči vzameš MT-07, SR-ko pa za dušo. izibajker, ciciban, ELO in 1 other 4
motolover Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 (popravljeno) Za podobno ceno bi raje vzel Kawo W800 ali kak res star motor iz 80.let. Je pa tudi ta Yamahca 400 luštna za malo po mestu in okolici. Popravljeno Februar 28, 2016. Popravil motolover
ELO Objavljeno Februar 28, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 2 hours ago, ciciban said: Vsaj tank bi se splačal dobit, če ni cena vesoljska. meni je pa ravno tank od originala nekako všeč in bi ga zadržal. že gledam, kdo v sloveniji oblači motoristične sedeže v usnje, vse po obliki, ki si jo zaželim... bom videl, ko bom imel doma, kje se bom lotil. gume sicer že imam naročene, sc-project izpuh nagledan, ostalo pa sproti, po navdihu... 1 hour ago, motolover said: Za podobno ceno bi raje vzel Kawo W800 ali kak res star motor iz 80.let. najboljšo podporo glede vsega mi nekako nudi yamahina osnova...
motolover Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 Meni so motorji všeč originalni, iz tega sem izhajal pri izbiri. Cartman in ELO 2
ELO Objavljeno Februar 28, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 OK, tudi spoštovanja vreden odgovor! motolover 1
izibajker Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 pred 3 urami, ELO pravi: v kmc-ju sem videl eno z napisom prodano, si jo pobliže pogledal, prebrskal splet in se... ... in se totalno obsedel s tem. Jaz sem tole Yamaho tudi gledal kak teden nazaj, v bs centru na Šmartinski. Že januarja sem v Veroni cedil sline na Mash-ovev štantu, imajo zelo podobne izpeljanke iz tega modela. http://www.mash-motors.fr/, in to za zelo zelo ugodne solde. Če bi bila pri nas taka cena bi tegale morda kar vzel http://www.mash-motors.fr/moto-mash-five-hundred-400cc-rouge.html Ampak nova SR400 je pri nas okrog 6 jurjev... Sem pa v petek zaaral eno drugo Yamahco, malo starejšo, pa bolj v low profile cenovnem rangu. Ta teden pride v garažo... ciciban in ELO 2
thumper Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 cel kit od deus-a je zelo verjetno toliko kot en nov mash scrambler .. je pa res , da je pri yamahi full podpore pa lastnikov sr400 , pr mash-u bi bil pa leta edini .. ELO, izibajker in ciciban 3
motolover Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 Ali jo v BSu še imajo? Bom šel pogledati.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se