Popularna objava gift Objavljeno Marec 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 6, 2016 Pozdravljeni, v petek sem si ogledal izjemno osebno zbirko starodobnikov (prevladuje Tomos) od g. Marjana Eberla Spodaj prilagam par slik. Vse spodaj prikazano (obnove) so odraz njegovega dela. Ljubiteljsko se ukvarja z restavriranjem...in to v 0-lo Če ima kdo željo po ogledu, se lahko dogovorimo RobiRoberto, Tedybear, notranc in 30 others 33
siks Objavljeno Marec 6, 2016 Opozori Objavljeno Marec 6, 2016 BRAVO... skrbi za ohranitev tehnične kulture...pohvalno... daneb in gift 2
gift Objavljeno Marec 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2016 Se strinjam... Videt v živo je to skoraj neverjetno siks 1
blindek Objavljeno Marec 7, 2016 Opozori Objavljeno Marec 7, 2016 To je to zraven glavne ceste v Slo. Bistrici? Če ja, kako se je možno dogovoriti za ogled? Imam namreč prijatelja motorista iz avstrije kateri mi je za to govoril in omenil, da bi si rad enkrat to gledal, ker ima menda enak oz. podoben motor na katerem je on delal izpit (malo bolj je že "zrel")
Rocky Objavljeno Marec 7, 2016 Opozori Objavljeno Marec 7, 2016 G. Marjan je doma iz Lešja pri Majšperku.
Pervy Objavljeno Marec 12, 2016 Opozori Objavljeno Marec 12, 2016 Ob 3/7/2016 at 18:36, blindek pravi: To je to zraven glavne ceste v Slo. Bistrici? Če ja, kako se je možno dogovoriti za ogled? Imam namreč prijatelja motorista iz avstrije kateri mi je za to govoril in omenil, da bi si rad enkrat to gledal, ker ima menda enak oz. podoben motor na katerem je on delal izpit (malo bolj je že "zrel") Ne, tisto je g. Pušnik. Če bi rad ogled, mislim da je včasih celo na vratih bila telefonska ki si jo poklical. Drugače pa ima sin Renault center Pušnik v Slov. Bistrici in če tja pokličeš ti bodo tudi sigurno pomagali urediti ogled. blindek 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se