thumper Objavljeno September 19, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2016 vprašal sem kaj je bilo ... ne kolk so prevozil ane..
KennyJR Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 Kaj je bilo? Ostopili so... Ti je lepo povedal . A kdo ve, kwjkaj je bilo s tirtistim kawasakijevim voznikom, ki so ga pol odpeljali, ko je odtrgal prednje kolo na motorju?
thumper Objavljeno September 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2016 pred 13 urami, KennyJR pravi: Kaj je bilo? Ostopili so... Ti je lepo povedal . A kdo ve, kwjkaj je bilo s tirtistim kawasakijevim voznikom, ki so ga pol odpeljali, ko je odtrgal prednje kolo na motorju? dej ne kenjaj a j prou - a se morš čist povsod utaknt pa srat al kaj ... vprašanje je bilo : zaradi katerega vzroka so odstopili .. Ob 18. 9. 2016 at 13:19, thumper pravi: še zmeraj 4.mesto ! kaj je bilo pa z rabid team kjer naj bi vozil igor ? aja sorry ..maš še mačka k ste suzukijevci zmagal ..
KennyJR Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 kaj je bilo? odstopili so... popoln odgovor
thumper Objavljeno September 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2016 pred 14 urami, KennyJR pravi: Kaj je bilo? Ostopili so... Ti je lepo povedal . A kdo ve, kwjkaj je bilo s tirtistim kawasakijevim voznikom, ki so ga pol odpeljali, ko je odtrgal prednje kolo na motorju? peljal se je ...
KennyJR Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 Po tem, ko je razbil KAWA PAWA super duper mašino
thumper Objavljeno September 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2016 peljal se je prej in potem.. za prej je logično ker je bil deležen kot dirkač na dirki ..za potem si pa itak sam napisal da se je odpelja - spet logično - z rešilcem.. torej ? sprašuješ o nečem kar si že sam napisal..
thumper Objavljeno September 23, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2016 Ob 20. 9. 2016 at 21:06, KennyJR pravi: kaj je bilo? odstopili so... popoln odgovor no danes za šankom sem zvedel pravi vzrok .. samo pravega sem moral vprašat ..tako da vseeno hvala za vaš trud ..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se