divji Objavljeno Februar 13, 2003 Opozori Objavljeno Februar 13, 2003 A je kdo že kaj zasledil na to temo. Včeraj sem dobil tale meil, pa me zanima kaj mislite o tem. "Na internetu sem zasledila vaš e-mail naslov. Dogovarjamo se, da bi v letošnjem letu izdali unikaten koledar za leto 2004 za moto klube z unikatnimi, atraktivnimi posnetki. Želeli bi vaše mnenje, ali ste pripravljeni da to zanimivo zadevo izpeljemo skupaj."
Pervy Objavljeno Februar 13, 2003 Opozori Objavljeno Februar 13, 2003 no tako stvar sem predlagal že za motosvet koledar, celo leto malo slikamo (tudi v akciji) na koncu pa najboljše fotke zberemo in naredimo koledar. na eni strani so lahko velike akcijske fotke na drugi pa člani motosveta pa si lahko obesiš kar ti paše. :?: 8)
udi Objavljeno Februar 13, 2003 Opozori Objavljeno Februar 13, 2003 Ja pa kaj niste vi že nekaj slikali za ta naš koledar??? Kaj je zdaj s to stvarjo vse je potihnilo ???
Magnolija Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 More bit zanimivo ... poskusi ... :roll: :idea:
Tratnjak Damijan Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 Tudi sam sem zainteresiran za kak koledar s slikami motorjev. Če kdo kaj prodaja naj mi pove. Thanks. :)
strom Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 Ja pa kaj niste vi že nekaj slikali za ta naš koledar??? Kaj je zdaj s to stvarjo vse je potihnilo ??? Blo pofotkan pa narjen pa vse, pol pa ga noben ni hotu... LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se