transalp Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ne, nikakor ne! Pa saj ne pišem samo slabih novic na forumu, no... :( :wink: Dimnik mi je na sliki prav všeč, pa zvok (MP3) tudi - lepo zveni in se ne dere preveč, za povrhu pa je iz nerjaveče pločevine. Pa še ta cena... Veš kaj, Max, če boš nabavil EG za tvojo Transiko, me zelooo zanima izgled in zvok v živo. Se priporočam!
Max Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Ne, nikakor ne! Pa saj ne pišem samo slabih novic na forumu, no... :( :wink: Ne, seveda ne! Samo k si pa bl pr realistih pol pa kdaj pa kdaj k-ksne sanje razblinis :roll: :wink: 8) :idea: :arrow: A mogoc mas kako idejo kaj z starim raufngom narest, mogoc prodat :?:
Brrrm Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Nič prodati. :? Za tehnčni pregled in merjenje ropotljavosti spraviti. :roll:
Rock-46 Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Nič prodati. :? Za tehnčni pregled in merjenje ropotljavosti spraviti. :roll: Tocn to, pa mislm da bomo lahko kr dostkrat posojal svoje originale da bojo se kaksni ki nimajo originala motorinck cez spravli....se dobr da ga mam :lol: Lp, Rock
Max Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Nič prodati. :? Za tehnčni pregled in merjenje ropotljavosti spraviti. :roll: Pa saj se ne mislijo merit db zaenkrat :?:
Max Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Nič prodati. :? Za tehnčni pregled in merjenje ropotljavosti spraviti. :roll: Pa saj se ne mislijo merit db zaenkrat :?:
robberrt Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 pa tud z EG gre brez problema cez tehnicnega :P <-- evo Erik se mal reklame :wink:
Drekavac Objavljeno Marec 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 Robberrt, super 8) . Bom še jaz poskusil, sicer šele aprila, ampak vseeno upam na najboljše... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se