PERO58 Objavljeno Junij 8, 2016 Opozori Objavljeno Junij 8, 2016 Z zamudo, vam spoštovani kolegi FJR-aši,sporočam, da bi naj naše srečanje bilo 11.6. 2016. Dobili bi se na omenjeni datum od 9 do 10 ure v hotelu BOTRA v Gorišnici. To je na 12 km iz Ptuja proti Ormožu. Popili bi željen napitek in se nato odpravili v Puhov muzej v Sakošak in nadaljevali pot v Lendavo. Od tam se vrnemo v hotel na gulaš. Kot sem omenil že zadnjič, obstaja možnost, da se z jedrilico leta željni preizkusijo na letališču v Moškanjcih. Lahko letite tudi z ultra lahkim letalom. Zaradi priprave in naročila, prosim, da mi nemudoma sporočite,če se boste srečanja udeležili. Povejte za naše srečanje še ostalim FJR-ašem, ki jih ni seznamu. V slučaju slabega vremena srečanje odpade. LP! Alojz kelc 041485 260 Dr.tomo 1
PERO58 Objavljeno Junij 10, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 10, 2016 Pravkar mi je Alojz javil da je zaradi vremena srečanje na žalost odpovedano Upam,da se vidimo čimprej v lepem vremenu! Srečno vožnjo vsem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se