Skoči na vsebino

25. evropski HOG meeting

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 29 minutami, Greencaj pravi:

Včeraj se je po Izoli en peljav, pa ni bil čren ampak zelo močna mat modra barva. Luškan

Lani na Faak am See-ju niso imeli nobenega, niti za pogledat, kaj šele za testno vožnjo odpeljat... Baterija verjetno nima prav velike avtonomije, tu vidim nek potencialni razlog, zakaj ga (še) ne rentajo na testne vožnje... Jih pa posojajo v ZDA, in pobirajo "izkušnje" uporabnikov. Do serijske proizvodnje bo pa še nekaj vode preteklo...

Kakšen je bil pa zvok tistega v Izoli? Mislim, a je imel vsaj nek opozorilni zvok, sicer ga lahko kakšen pešec ob prečkanju ceste hitro spregleda oz. presliši...

Popravljeno . Popravil izibajker
Objavljeno
Just now, izibajker said:

Lani na Faak am See-ju niso imeli nobenega, niti za pogledat, kaj šele za testno vožnjo odpeljat... Baterija verjetno nima prav velike avtonomije, tu vidim nek potencialni razlog, zakaj ga (še) ne rentajo na testne vožnje... Jih pa posojajo v ZDA, in pobirajo "izkušnje" uporabnikov. Do serijske proizvodnje bo pa še nekaj vode preteklo...

Kakšen je bil pa zvok tistega v Izoli? Mislim, a je imel vsaj nek opozorilni zvok, sicer ga lahko kakšen pešec ob prečkanju ceste hitro spregleda oz. presliši...

Žal nebi vedel, nisem šel za tem, piskanja pa vsekakor ni blo slišat.

Objavljeno
pred 19 minutami, Greencaj pravi:

Žal nebi vedel, nisem šel za tem, piskanja pa vsekakor ni blo slišat.

HD elektro

Objavljeno
pred 1 uro, HD-Dyna pravi:

Ja, poznam te promo videe. Bi bilo fajn ga že kje v živo videt, ne pa da nas samo na suho rajcajo...

Objavljeno
pred 2 minutami, izibajker pravi:

Ja, poznam te promo videe. Bi bilo fajn ga že kje v živo videt, ne pa da nas samo na suho rajcajo...

Kaj vem, mene tile elektro prav nič ne rajcajo ... Sem bolj za ropotanje :blush:

To je lih tko k sladoled čez šajbo lizat :P

Objavljeno
pred 8 minutami, HD-Dyna pravi:

Kaj vem, mene tile elektro prav nič ne rajcajo ... Sem bolj za ropotanje :blush:

To je lih tko k sladoled čez šajbo lizat :P

Jasno, komu pa ne paše (vključno z mano) kul zvok motorja? Tudi zato folk kupuje Akrapote in podobne rore, plus še par kavalčkov dobijo zraven... Ampak vedno, v vsej zgodovini,  so bile nove tehnologije sprva sprejete "bolj z rezervo" če ne kar s skepso.  Teslin izmenični tok je bil revolucija, pa se ga je Edison s svojim enosmernim otepal ko hudič križa. Pa prihod digitalne tehnike v elektroniko, fotografijo.... da ne naštevamo preveč... Elektro Harley mi je zanimiv z vidika uvajanja nove tehnologije. Ni dano ravno vsaki generaciji, da vidi tak preskok...

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Danes sem spet videl tistega modrega v Portorožu. Je zelo glasen, tako da sem zgrešil. Absolutno ni elektrićen, je pa po zunanjem videzu zelooo podoben.

Objavljeno

Oblika tega električnega mi je všeč. V to obliko bil lahko harley vtaknil kakšen ropotalnik recimo iz V roda. To bi bla prva liga.

Objavljeno

Bil danes na hitrco na ogledu, dokler ni še preveč gužve. Definitivno je kaj videti, veliko motorjev, Jeep avti, oprema in vse kar spada zraven.

Naredil sem eno testno vožnjo s to mašinco:

Softail-Slim-S-square.jpg

Če bo sreča, si kdaj omislim kaj podobnega. Testna vožnja je relativno kratka, imajo pa precej motorjev na voljo, tako da izbereš kar ti je všeč in se pelješ v kolonci.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Prov lustn je dol! Tko da, sibejte dol, ce so vm kej motorji oz. Harleyi vsec :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Če pridem,pridem s svojim japonezerom,ampak,kaj to pomeni,da moram parkirat v Sečovljah,ali se lahko zapeljem  direkt v "osje gnezdo"?

Objavljeno

use gre lahko čez center kar je na dveh kolesih, od cioato dalje.

Objavljeno

Fino.Bo pa vroče,si bodo harlejaši dovolili vožnje brez čelad,kot v USA?

Objavljeno

Smo bli tudi mi, s fotrom pa sestro smo sli malo firbec martrat. Parkirali na sredino sršenovega gnezda. Dosti za vidt, zanimivi motorji in ljudje. Pa noben nas ni postrani gledou kr smo bli sz bmw-ji in ne harleyi, pa tudi na cesti jih je 99% odzdravlo. :OK:

20160616_120011.jpg20160616_120018.jpg20160616_121916.jpg20160616_122142.jpg20160616_122157.jpg20160616_122206.jpg20160616_122843.jpg20160616_123251.jpg20160616_123259.jpg20160616_123357.jpg20160616_123809.jpg20160616_123818.jpg

Objavljeno
pred 8 urami, motofil pravi:

Če pridem,pridem s svojim japonezerom,ampak,kaj to pomeni,da moram parkirat v Sečovljah,ali se lahko zapeljem  direkt v "osje gnezdo"?

Direkt .... razen če te je sram :P

Objavljeno

Silit v ospredje res ne mislim:photo:,ve se kdo je (bo) glavni ta vikend dol.Harleyi so atraktivni motocikli,še posebej predelani,ki me tudi najbolj mikajo,če bi ga že imel,ampak,jaz rabim udoben potovalen motocikel za dva.

Objavljeno
pred 2 urami, Bostjan Lapajne pravi:

Ride or die je pisalo na obesku za ključe.

HDIMG_1821.jpg

Svaka čast temu Štajercu. Je gor naložil več robe kot jo uspem jaz zbasat u avto...

Objavljeno

Tega in še en vidiš VSEPOVSOD na čisto vsakem srečanju. Se mi zdi da se več s tem prevozita kot večina ljudi z nevem kakimi potovalnimi motorji. Sta pa tudi možaka komplet v stilu :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Najboljši je njegov ps ki se ponavadi vozi zadi v unem sodčku in ima tudi pčala, prvič sem ga videl par let nazaj v Umagu.

Objavljeno

moram rečt da so te ljudje = HD riderji dost bol organizirani kot druge japonsko / nemško itd usmerjene skupine!

je za it pogledat. dober vibe.

španski riderji...

image.jpeg

klasični hardtail taljanski sissy fahrerji :)

image.jpeg

Objavljeno
Ob ‎17‎.‎6‎.‎2016 at 20:54, UnionJack pravi:

moram rečt da so te ljudje = HD riderji dost bol organizirani kot druge japonsko / nemško itd usmerjene skupine!

je za it pogledat. dober vibe.

španski riderji...

image.jpeg

a ni to Portugalska zastava?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!