ivan3a Objavljeno Junij 20, 2016 Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Bilo je kaj videt in dobro organizirano, tudi Portorož je prava lokacija za takšno stvar: http://motozapisi.si/2016/06/harley-davidson-portoroz-2016/ Bostjan L 1
Bmflar Objavljeno Junij 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 Tudi kakšen starodobnik se je našel SF, ELO, RobiRoberto in 2 others 5
smasher Objavljeno Junij 21, 2016 Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 kaj je to? ne vidi se mašine ? Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Junij 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 pred eno uro, smasher pravi: kaj je to? ne vidi se mašine ? Se, se - prava mašina se vidi bobi1001 in SF 2
boych Objavljeno Junij 21, 2016 Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Se, se - prava mašina se vidi Boxer je ker cilindri vun stojijo ELO, bobi1001, zoranko in 1 other 4
FLY Objavljeno Junij 21, 2016 Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 Vprašanje za harlologe:je v dojču homologacija res tako liberalna,da moped ne rabi nobenega špegla in zadaj nobene luči ter žmigovca !? Oziroma da so ena svetila lahko zgolj mono led dioda?Jaz sem tak Srečko,da bi mi tak moped nemudoma zaplenil ali organ Borutt,ali poliziotto Tulio. Bmflar 1
smasher Objavljeno Junij 21, 2016 Opozori Objavljeno Junij 21, 2016 V dojčland tudi ne rabiš papirja ko kupiš luč, dovolj da ma e oznako, so me butasto gledalo v polotu (polo.de ena od trgovin) ko sem vprašal kje je kak TUV papir, pa so rekli da ne rabiš ker ima e oznako. Sej v drugi temi tudi piše da moremo slovenci tujim dobaviteljem težit za papir ki ga drugi državljani eu ne rabijo. SF 1
Bmflar Objavljeno Junij 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Dejstvo je, da HDja lahko homologiraš v Nemčiji, v Sloveniji pa ti ga ne bi... Imajo seveda določene zahteve, vendar so te veliko manjše kot pri nas. Za detajle ne vem. Posledično moraš pri uvozu izven EU le tega prvo homologirati v Nemčiji, nato pa ga lahko tudi pri nas brez problemov. Pa razumi našo zakonodajo Kmet2 in FLY 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se