pik1 Objavljeno Junij 19, 2016 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2016 pred 10 urami, tonystx pravi: Ej, Pik, kaj pa prodajajo po 20 ? . ... za dvejsetičko lahko tle u Kotorju najameš lepo prenočišče ... ... al pa "si kupiš" deset sekund vožnje po napačnem pasu ... Bmflar, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Junij 19, 2016 Deli Objavljeno Junij 19, 2016 (popravljeno) Ob 17. 6. 2016 at 1:14, pik1 pravi: Ker greva jutr s prjatlom na en izlet v (ne)znano, sem se odločil, da odprem tukaj mal "prostora" za kakšno objavo najinih izletniških "pogledov" Rdeča nit izleta ... "dva motorja, dva deca, štirje evri" no, zdej pa sam gasssss ... Pizda ej, ne morem verjet, kam sta prišla z štirimi evri! Pa vidva čarata, stari! Edino, da sproti vse odslužita za prenočišča in hrano ... ampak, ko sem vajino sliko videl, vidim, da za drugo kot posodo umivat itak nista. Ker, take ksihte bi težko "unovčil" . Popravljeno Junij 19, 2016. Popravil DL650 pik1, Zivnorc, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 19, 2016 Deli Objavljeno Junij 19, 2016 pred 12 minutami, pik1 pravi: . ... za dvejsetičko lahko tle u Kotorju najameš lepo prenočišče ... ... al pa "si kupiš" deset sekund vožnje po napačnem pasu ... za dve osobe pred 3 minutami, DL650 pravi: Pizda ej, ne morem verjet, kam sta prišla z štirimi evri! Pa vidva čarata, stari! Edino, da sproti vse odslužita za prenočišča in hrano ... ampak, ko sem vajino sliko videl, vidim, da za drugo kot posodo umivat itak nista. Ker, take ksihte bi težko "unovčil" . Evo, to trdim tud jaz, mam občutek, da mi bodo polcaji začel celo denar od kazni vračat. Sicer pa: Zase se brigi Kmet2, pik1, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Junij 19, 2016 Deli Objavljeno Junij 19, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Evo, to trdim tud jaz, mam občutek, da mi bodo polcaji začel celo denar od kazni vračat. Nasmejal sem se do solz! Drugače pa: uživajta in pa previdno še naprej. pik1, Zivnorc, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Junij 19, 2016 Deli Objavljeno Junij 19, 2016 Pred devetimi leti v takem času na Lovčenu nabasal na sneg v Tivtu pa za kratke rokave,zato vama lahko doniram odslužene smučke.Pa srečen povratek DAMI34, pik1, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 19, 2016 Deli Objavljeno Junij 19, 2016 pred 10 urami, pik1 pravi: . ... za dvejsetičko lahko tle u Kotorju najameš lepo prenočišče ... ... al pa "si kupiš" deset sekund vožnje po napačnem pasu ... A vama zrihtam imuniteto ? Vsaj nalepke vama lahko pošljem, da ne bosta financirala obnove celotnega Balkana . Privat Balkana, seveda. KARMEN1, DAMI34, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Junij 19, 2016 Deli Objavljeno Junij 19, 2016 (popravljeno) Kakšno imuniteto? Diplomatsko? Tema dvema lahko zrihtaš samo Omv nalepke. Popravljeno Junij 19, 2016. Popravil KARMEN1 DAMI34, Bmflar, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 19, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2016 (popravljeno) pred 1 uro, Borutt pravi: A vama zrihtam imuniteto ? Vsaj nalepke vama lahko pošljem, da ne bosta financirala obnove celotnega Balkana . Privat Balkana, seveda. Stari ne rabis nč, tle so čisti profesionalci, pa še poceni so. 2 x prehitvanje čez polno črto je uradno 70€, ce placas takoj, je 1/3. Dokler ne pride zravn starejši gospod Pik in se policaj pokesa in vrne vse dokumente. Ampak ker sva pametna in dobrosrčna mu je Pikec stisnu na armaturco v avti dvajsetičko in smo bili vsi veseli Učte se od kolegov Tudej onlajn Popravljeno Junij 19, 2016. Popravil DAMI34 Bmflar, notranc, Zivnorc in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 19, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 19, 2016 . .... jooooooooooooooj ... dons pa sicer "samo" 240 kilometrčkov ... ampak zato ... 240 faaaaaking kilometrov ... ... lažje mi je pridet k Mileni v Paklenico in nazaj kot pa tole dons ... ... res da sem si ogledal vse, kar sem hotel ... AMPAK ???? ... al vozijo te črnogorski modeli 30 tud tam kjer je omejitev 50 ... ... al pa sem se vozil 5 ur skupi po kozjih potkah okoli Skadarskega jezera ... ...bil pa tud "5 metrov" stran od Albanske meje ... ... je že orng dišal po revščini in njihovem melosu ... vse neki mejhno in črno ... .... sicer pa ... lep dan ... z Damijem sva še cela ... čeprav za tista jajčka od KTM- ja ne bi mogu rečt ... kar se vidi tud po slikovnem materjalu ... ... sedaj se pa "umirjava" ... z dunjo in Nikšičkim ... .... današnja ruta ... Kotor - znamenita plaža "JAZ" - Budva - Sveti Štefan ( za kamor sem rojen) - Bar - Ulcinj - Ada Bojana ... potem tik ob Albanski meji okrog Skadarskega jezera - Virpazar - Petrovac na moru - in nazaj na DUNJOOOOOOOOOOOOOO ... Yeeeeeeeeeeeees ... Joker, robot, hajoktejn in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 20, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2016 Dans sem jaz pooblaščen za koristne informacije, zato se že naprej opravičujem pajkici, za vse slovnične napake, patetične in dolgočasne rute. Iskreno mi je žal, če prineseš pojočo travico, ti bom to tut dokazal. Ruta: Žapuže, Kukovže, Vipolže, Manče, Podraga, Majfrkun, polnrvrmkje ampak najs, very najs. Pa še mal pretirano pocukranih Jooooj pozabu povedat, nekje sva tut kawo pila, bo pajkica povedala kje. Tumorov, pa ob obali....no ne vem kam, ampak morje bo na levi.... notranc, bobi1001, igc1 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 20, 2016 Deli Objavljeno Junij 20, 2016 Mislim in mislim ... Kako izlet v neznano, če pa vse vesta in vse poznata.... Pitam se pitam, koji led nije smrznut Kmet2, Zivnorc, NumLock in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 20, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2016 ... no comments ... ... ogromn je blo dons ... ... tolkle ... jskrablin, NumLock, mladench in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 21, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2016 . ... dons pa samo Budva ... hajoktejn, Zivnorc, UnionJack in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Junij 21, 2016 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2016 . .... no, vseeno nekoliko današnjih resnih vtisov ... ... odhod zjutraj okoli devete ure ... iz Kotorja ... ... vožnja še po ene 22 ... 24 stopinjah .... okoli Boke kotorske ... ... se kar vleče ... ... potem pa ... skozi ne vem koliko mejnih prehodov .... MNE - CRO , CRO -BIH, BIH- CRO .... ... Dubrovnik ... Neum .... Split ... ... še krajši postanek v Skradinu ... za ene kalamare ... in ... ... in končno ... proti današnji končni destinaciji ... Paklenici ... ... danes vsega 460 km- jev ... in nebroj hrvaških radarjev na omenjeni poti ... MiNa, igc1, Bmflar in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 Jah nč ne, čudne stvari se začnejo dogajat, ko člouk preveč kruškice da na zob, je pa fajn k se potem nč ne spomni...tako, da tole kr tukile kracam, so najbrž potlačeni spomini.... Vsaka podobnost z resničnimi osebami v realnem življenju je zgolj naklučje. Zgodilo se je pa tole: Najprej sem bil povabljen na dobr zajtrk poln vitaminov Potem sva se sprehodila ob morčiju... Čez neki časa sva že rošce vohala Ja pol ....no pol je pa vse bolj čudno bilo...sem hitro pobegnu Kmet2, NumLock, Zivnorc in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 kva s to neke čudne rožce vohal ? Kmet2, Zivnorc, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 Iščem jih po Ulcinju ....sicer pravijo , da sta fasala krofe , ne najdem ju če ma kdo kakšno informacijo dobrodošla , ene je velik dobrosrčen in cel poliman z BMW znaki drug pa mali šmirast z odtenkom oranžne Tuki v Ulcinju sem vse obrnu ...... Kdor ju najde ju lahko ima Bmflar, Joker, NumLock in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 Šahovnica v kiosku???A ni Ulcinj šiptarski??? Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 1 minuto, BMWflar pravi: Šahovnica v kiosku???A ni Ulcinj šiptarski??? To je Hrvaški del Ulcinja Zivnorc, pik1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 Če greš v izlet v neznano ... in pol prideš ke in veš kje si ... ali je pol to še vedno neznano ne vem no .... mau sm zmedn pik1, Kmet2, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: Če greš v izlet v neznano ... in pol prideš ke in veš kje si ... ali je pol to še vedno neznano ne vem no .... mau sm zmedn Sej jaz ne vem , kaj ne vidiš Bmflar, maus, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred eno uro, maus pravi: Če greš v izlet v neznano ... in pol prideš ke in veš kje si ... ali je pol to še vedno neznano ne vem no .... mau sm zmedn Ti pa tut čist nč ne štekaš no Kmet2, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred eno uro, maus pravi: Če greš v izlet v neznano ... in pol prideš ke in veš kje si ... ali je pol to še vedno neznano ne vem no .... mau sm zmedn Bolj k dunje tolčem , bolj se mi vse neznano zdi znano, znaš... Bmflar, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 22, 2016 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2016 . ... tko ... zdej imava pa glih sam še za eno kavo ... pol je pa konc ... ... tko da ... .... za tolk dnarja je to to ... Kmet2, maus, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... tko ... zdej imava pa glih sam še za eno kavo ... pol je pa konc ... ... tko da ... .... za tolk dnarja je to to ... Kolikor sem jaz včeraj ulet te stroške sem mislil da sta najmanj vsak dan imela po tri rusinje za futrat poleg maus, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se