MARJA Objavljeno Julij 3, 2016 Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 MC Freising Riders vas vabimo na 17. Motosrečanje, ki bo v soboto 16.7.2016 od 12:00 do nedelje zjutraj. Brezplačno kampiranje bo na voljo že od petka 15.7.2016 zvečer. Nastop skupin Ston Orange in Resonanca. Obveščamo vas, da smo spremenili lokacijo srečanja. Srečanje bo tokrat v Ljubljani ( Šentvid – Pržan ). https://www.google.si/maps/place/Pr%C5%BEan/@46.0884351,14.4570815,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x477acd1767b7c0e3:0xbe18dc4da9d79bb0?hl=sl VABLJENI mladench, maus in izibajker 3
maus Objavljeno Julij 4, 2016 Opozori Objavljeno Julij 4, 2016 ....pridem... MARJA, primozh in Bmflar 3
gusar Objavljeno Julij 4, 2016 Opozori Objavljeno Julij 4, 2016 A lohka tud jest? MARJA, maus in Bmflar 3
MARJA Objavljeno Julij 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 19 urami, gusar pravi: A lohka tud jest? Ma ti kar prlet
maus Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 19 urami, gusar pravi: A lohka tud jest? a s skuterjem pa to je srečanje motoristov ... kwa ti je itak da uhka ejga MARJA in Bmflar 2
izibajker Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 Kolk bo vstopnina za une brez bajka? Ene par frendov bi prišlo samo musko pa pir degustirat, pa da mi jih glih ne bo treba na zadnjem zicu noter švercat...
MARJA Objavljeno Julij 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 4 urami, izibajker pravi: Kolk bo vstopnina za une brez bajka? Ene par frendov bi prišlo samo musko pa pir degustirat, pa da mi jih glih ne bo treba na zadnjem zicu noter švercat... Vstopnina, hm, zanimiva ideja. Vstopnine za motoriste, pešce, avtomobiliste in tudi tiste ki se bojo pripeljal z mestnim avtobusom št. 7 na končno postajo NI. Če pa bo kdo dal prostovoljni prispevek ga pa tudi ne bomo odgnal. Me pa lahko poiščeš in bomo kak skup spil. izibajker in Bmflar 2
izibajker Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 1 uro, MARJA pravi: Me pa lahko poiščeš in bomo kak skup spil. Če imaš (morda) na MC brezrokavniku značko z istim imenom kot nick na temle forumu, obstaja vsaj neka minimalna možnost identifikacije... Veliko uspeha organizatorjem. Pridem, če le ne bojo špičaste prekle padale... MARJA 1
maus Objavljeno Julij 5, 2016 Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 pred 2 urami, MARJA pravi: Me pa lahko poiščeš in bomo kak skup spil. a js pa ne MARJA in Bmflar 2
MARJA Objavljeno Julij 6, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 pred 12 urami, maus pravi: a js pa ne pred 12 urami, izibajker pravi: Če imaš (morda) na MC brezrokavniku značko z istim imenom kot nick na temle forumu, obstaja vsaj neka minimalna možnost identifikacije... Veliko uspeha organizatorjem. Pridem, če le ne bojo špičaste prekle padale... Ti kar vpaš za Marjana, pa te bojo usmerl. izibajker 1
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 21 urami, MARJA pravi: Ti kar vpaš za Marjana, pa te bojo usmerl. bom
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 8 minutami, maus pravi: bom Ti se pa zase brigi, k si zaključena družba maus 1
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Ti se pa zase brigi, k si zaključena družba wsak k da za kawo je lahko z mano zakljućena družba ... štekaš Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Pravkar, maus pravi: wsak k da za kawo je lahko z mano zakljućena družba ... štekaš Hmmm, bom pa jaz zaključena družba in boš ti dal za kawo maus 1
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Hmmm, bom pa jaz zaključena družba in boš ti dal za kawo sm wedu, da ne štekaš Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Pravkar, maus pravi: sm wedu, da ne štekaš Pust me pr mer... Razmišljam maus 1
izibajker Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Tkole predlagam. Ko se bosta dva motosvetovca tam srečala, pa začela kregat kdo bo dau za kofe, dobi prednost (za plačat) tisti, ki ima več kapitala u motorju. Simpl za štekat, anede? Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 Pravkar, izibajker pravi: Tkole predlagam. Ko se bosta dva motosvetovca tam srečala, pa začela kregat kdo bo dau za kofe, dobi prednost (za plačat) tisti, ki ima več kapitala u motorju. Simpl za štekat, anede? Kokr štekam Mausa, bi od količine kofeta dol padla, še alkohola ne bi rabla izibajker 1
maus Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred eno uro, izibajker pravi: Tkole predlagam. Ko se bosta dva motosvetovca tam srečala, pa začela kregat kdo bo dau za kofe, dobi prednost (za plačat) tisti, ki ima več kapitala u motorju. Simpl za štekat, anede? ne razumem pred eno uro, HD-Dyna pravi: Kokr štekam Mausa, bi od količine kofeta dol padla, še alkohola ne bi rabla tut tega ne razumem Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 18 minutami, maus pravi: ne razumem tut tega ne razumem Pa ti si hujši k tamali Jankoviči maus 1
izibajker Objavljeno Julij 7, 2016 Opozori Objavljeno Julij 7, 2016 pred 12 urami, maus pravi: ne razumem tut tega ne razumem Čist simpl za razumet, kdor hoče... maus 1
gusar Objavljeno Julij 8, 2016 Opozori Objavljeno Julij 8, 2016 (popravljeno) Maus jes ti bom dau za kufe pa še za pir sam za to,da te drug mutorist naujo večp maral k se z sukuteristom družš. Popravljeno Julij 8, 2016. Popravil gusar Bmflar, maus in C eagle 3
maus Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 a se že kj dogaja .... začetek že v petek MARJA in Bmflar 2
izibajker Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 Kot je razumeti iz napovednika bo to enodnevni-nočni event. Sobota zvečer bo najbolš za prit kej naokol... MARJA 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se