MARJA Objavljeno Julij 13, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 2 minutami, izibajker pravi: Kot je razumeti iz napovednika bo to enodnevni-nočni event. Sobota zvečer bo najbolš za prit kej naokol... V soboto zvečer bojo bendi, ampak Maus je nekje dobil info da bomo v petek zvečer že tam maus 1
izibajker Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 2 minutami, MARJA pravi: V soboto zvečer bojo bendi, ampak Maus je nekje dobil info da bomo v petek zvečer že tam Mogoče je pa hotel prit pomagat fosne žagat, za klopce in mize...
maus Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 4 minutami, MARJA pravi: V soboto zvečer bojo bendi, ampak Maus je nekje dobil info da bomo v petek zvečer že tam itak ... že v petek pridem na Bmflar in MARJA 2
MARJA Objavljeno Julij 15, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 Ob 13.7.2016 at 9:25, maus pravi: itak ... že v petek pridem na Maus ti kar prid danes na , bomo okol 18:00 že tam na , jutri bo pa zares maus 1
maus Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred eno uro, MARJA pravi: Maus ti kar prid danes na , bomo okol 18:00 že tam na , jutri bo pa zares valda da bom priskaklau na kavo MARJA 1
izibajker Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred eno uro, MARJA pravi: ... bomo okol 18:00 že tam na , jutri bo pa zares V primeru (bohnedaj) slabega vremena, a bojo kake strehce al mormo marele ssabo prnest?
maus Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 23 minutami, izibajker pravi: V primeru (bohnedaj) slabega vremena, a bojo kake strehce al mormo marele ssabo prnest? slabo vreme je odpovedano .. ne more ga bit ... tut un zgori se ne zajebava z MC-ji .... štekaš MARJA in izibajker 2
izibajker Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 1 uro, maus pravi: slabo vreme je odpovedano .. ne more ga bit ... tut un zgori se ne zajebava z MC-ji .... štekaš Ja itak da štekam. Tm zgori se noben ne zajebava z MC-ji. Še posebi od takrat, ko je šou Pilko gor red nardit... maus in MARJA 2
MARJA Objavljeno Julij 15, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 3 urami, izibajker pravi: V primeru (bohnedaj) slabega vremena, a bojo kake strehce al mormo marele ssabo prnest? Streha je maus in izibajker 2
T 120 Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 Krasna lokacija, ki me spominja na čase bivše Jugoslavije, kjer sem se tam učil "popravljati" televizorje. Mogoče se pa vidimo na kakšnem piru. L.p. maus 1
maus Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 11 minutami, kawasaki5 pravi: Krasna lokacija, ki me spominja na čase bivše Jugoslavije, kjer sem se tam učil "popravljati" televizorje. Mogoče se pa vidimo na kakšnem piru. L.p. ma kakšn pir .. sj bom plesu plese ... javalda MARJA 1
izibajker Objavljeno Julij 15, 2016 Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 pred 12 urami, MARJA pravi: Streha je Je ta plac morda točno tm zraven, kjer ima bus št.7 končno/začetno postajo?
maus Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 a mene nisi vidu, k sm po kaplcah pršu mau je blo mrz, ampak sem tok plesu, da sem se mau segreu MARJA 1
izibajker Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 pred 10 urami, maus pravi: a mene nisi vidu, k sm po kaplcah pršu mau je blo mrz, ampak sem tok plesu, da sem se mau segreu Vidu oz. prepoznou sm @sunnygirl pa @gusarja. En str frend s Švedske je biu z mano, pa je prec registriru zemljaka, se prau enga bajkerja Norvežana... Pa eni Hercegouci so tut bli, pa precej enih MK in MC memberjev. Pa bolj mal takih, ki nismo memberji... MARJA in maus 2
MARJA Objavljeno Julij 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Hvala vsem za obisk. @izibajker na prvi tvoji sliki je moj Tiger. nazo13, izibajker in T 120 3
gusar Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Maus je pršu parkiru šel do sekretov se olajšal in se odpelu je biu važn kot,da je samo on na svet nazo13 in maus 2
izibajker Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 pred 6 urami, MARJA pravi: Hvala vsem za obisk. @izibajker na prvi tvoji sliki je moj Tiger Saj zato sem ga tudi fotkal. Prepoznal povezavo med nalepko na kestlnu s slikco v tvojem avatarju... Sicer je bilo pa vse dobro zorganizirano, škoda za neugodno vreme in posledično manjši obisk.... maus 1
maus Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred 12 urami, gusar pravi: Maus je pršu parkiru šel do sekretov se olajšal in se odpelu je biu važn kot,da je samo on na svet a obstaja še kdo drug nazo13 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se