Popularna objava JezniPohorc Objavljeno Julij 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 16, 2016 (popravljeno) Z mojo drago sva februarja obiskala Ekvador, kjer sva se v okviru tritedenskega potovanja odločila tudi za tridnevno - 1000km turo z rentanima motorjema. Na osnovi ocen sva se odločila za podjetje Freedom bike rental, ki imaj zelo široko ponudbo različnih vodenih in samo-vodenih tur z možnostjo najema široke palete motorjev. Midva sva izbrala preverjeni delovni "živini" Suzuki DR650, saj je bil del najine ture tudi po terenu, ceste pa mestoma tudi niso najboljše. Pot sem tudi posnel s Xiaomi Yi kamero (žal še preden sem izvedel popravilo fokusa in so s tem posnetki rahlo neostri). Zaradi časovne stiske pa sem video zmontiral komaj sedaj... Upam, da komu polepša to ne preveč poletno soboto... Popravljeno Julij 16, 2016. Popravil JezniPohorc bosa, izibajker, MiNa in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 16, 2016 Deli Objavljeno Julij 16, 2016 Pogledal, pa ni nekaj da bi dol padel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JezniPohorc Objavljeno Julij 16, 2016 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2016 V smislu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AK84 Objavljeno Julij 17, 2016 Deli Objavljeno Julij 17, 2016 Hudo!!! JezniPohorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 17, 2016 Deli Objavljeno Julij 17, 2016 Zmeraj rad pogledam nenavadna potovanja. Super, zanimivo.... Scarabeo JezniPohorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se