sunnygirl Objavljeno Julij 14, 2017 Opozori Objavljeno Julij 14, 2017 pred 14 urami, notranc pravi: Midva kreneva v petek 21.7. preko BIH, če se srečamo dam za pijačo. Lp, n Midva tudi kreneva v petek. Kje spita v BIH? Midva v Medugorju. Se vidimo kje v Albaniji Naju zihr ne bos zgresu
Joker Objavljeno Julij 14, 2017 Opozori Objavljeno Julij 14, 2017 pred 5 minutami, sunnygirl pravi: Ni poceni, ma mislim da bova vseeno sla v eno smer. Vsekakor je popestritev... sunnygirl 1
notranc Objavljeno Julij 15, 2017 Opozori Objavljeno Julij 15, 2017 pred 20 urami, sunnygirl pravi: Midva tudi kreneva v petek. Kje spita v BIH? Midva v Medugorju. Se vidimo kje v Albaniji Naju zihr ne bos zgresu Zdravo, od doma bova štartala v petek ob12.00 in nameravava spati okoli Jajca naslednji dan pa v naprej v Črno goro. Če naju vidiš me pocukaj za rokav. Midva na modri TDM in sosed na modri Honda Devill Lp, notranc
MiNa Objavljeno Avgust 19, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2017 pred 5 urami, solorider pravi: Kje je to! Priča o belom medvedu na Kopa....
sohen Objavljeno Avgust 27, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2017 Ob 19. 8. 2017 ob 21:43, MiNa pravi: Priča o belom medvedu na Kopa.... Kopaonik
solorider Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 Je pa ta cesta samo za Snecija in dezurnega policaja, ker ona dva vozita po predpisih. Namrec dovoljena hitrost po celi cesti je 20 ali 40km in mi vsi smo objestnezi! bojc84, Dark, sohen in 2 others 5
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2018 (popravljeno) Danes pa MNE malo drugače. Z vlakom iz Sutomora do Belega Polja, to je odsek ene lepših prog na Balkanu. Prelepi pogledi na kanjon Morače in divje gozdove pred BP. Start v Sutomora... Vmes... Cilj v Belem Polju. Več slik pa sledi... Popravljeno Maj 25, 2018. Popravil MiNa Igi Pop, izibajker, 3nity in 24 others 26 1
skalaprava Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 Ob 25. 5. 2018 ob 11:57, MiNa pravi: A to si sedel spredaj pri strojevodji, al si slikal nazaj iz zadnjega vagona?
GO_Tomi Objavljeno Maj 28, 2018 Opozori Objavljeno Maj 28, 2018 2 hours ago, MiNa said: Zadnji vagon, odpreš vrata in slikaš. Lumparija Jaz sem tudi najprej pomislil na prošnjo strojevodji MiNa in 3nity 2
bankir Objavljeno Maj 30, 2018 Opozori Objavljeno Maj 30, 2018 ojla čez 20 dni greva z ženo do krfa. Prvi dan imava postanek v TREBINJE(bih) po AC do konca proti Dubroniku. Stric google me vodi preko Čapljine, Stolac itd, druga pot pa preko NEUMA. Katera pot je boljša? druga stvar:iz Sarande proti Igumenitsi-trajekt sta po stricu googlu dve poti -preko butrint-nac park -ali okoli parka. oz kateri mejni prehod bi bil OK hvala in LP
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2018 Opozori Objavljeno Maj 30, 2018 pred 6 minutami, bankir pravi: ojla čez 20 dni greva z ženo do krfa. Prvi dan imava postanek v TREBINJE(bih) po AC do konca proti Dubroniku. Stric google me vodi preko Čapljine, Stolac itd, druga pot pa preko NEUMA. Katera pot je boljša? druga stvar:iz Sarande proti Igumenitsi-trajekt sta po stricu googlu dve poti -preko butrint-nac park -ali okoli parka. oz kateri mejni prehod bi bil OK hvala in LP 1. vsaka po svoje, odvisno je kaj imaš raje kot razgled, gneča zna biti večja ob obali. Ostalo pa ne vem
RSM Objavljeno Maj 30, 2018 Opozori Objavljeno Maj 30, 2018 pred 4 urami, bankir pravi: ojla čez 20 dni greva z ženo do krfa. Prvi dan imava postanek v TREBINJE(bih) po AC do konca proti Dubroniku. Stric google me vodi preko Čapljine, Stolac itd, druga pot pa preko NEUMA. Katera pot je boljša? druga stvar:iz Sarande proti Igumenitsi-trajekt sta po stricu googlu dve poti -preko butrint-nac park -ali okoli parka. oz kateri mejni prehod bi bil OK hvala in LP Do Trebinja ni tako "daleč", prevozil (ponavadi za prvi dan) večkrat po stari magistralki, Otočac, Knin, Sinj, Grude, Čapljina, Stolac, Ljubinje, Trebinje. Razen če hočeš hiter transfer, potem avtocesta in nato naprej preko Čapljine, (občutno manj prometa) Če te mogoče še zanima, V Trebinju spal večkrat hotel In, poleg bolnice, 30€ B&B za dva, lastnik je motorist, in v ceni je tudi garaža Od Sarande proti Igumenitsi sta obe zanimivi za bilo katero se odločiš ne bo dosti razlike, mogoče je okoli parka bolj "posrana" od ovc in krav ki se pasejo. Po obeh pa prideš na isti mejni prehod MiNa 1
MiNa Objavljeno Maj 30, 2018 Opozori Objavljeno Maj 30, 2018 Tole sva prevozila v ponedeljek 21.5. cesta super (zanimiva), predlagam ogled Modro oko izvir reke Bistrice.
pajkica Objavljeno Maj 30, 2018 Opozori Objavljeno Maj 30, 2018 pred 5 urami, bankir pravi: ojla čez 20 dni greva z ženo do krfa. Prvi dan imava postanek v TREBINJE(bih) po AC do konca proti Dubroniku. Stric google me vodi preko Čapljine, Stolac itd, druga pot pa preko NEUMA. Katera pot je boljša? druga stvar:iz Sarande proti Igumenitsi-trajekt sta po stricu googlu dve poti -preko butrint-nac park -ali okoli parka. oz kateri mejni prehod bi bil OK hvala in LP butrint ..pa še v park pa potem na splav pa do meje ta del je men lepši, že zaradi razgledov... MiNa 1
hitrii Objavljeno Junij 13, 2018 Opozori Objavljeno Junij 13, 2018 Ob 30. 5. 2018 ob 11:13, bankir pravi: ojla čez 20 dni greva z ženo do krfa. Prvi dan imava postanek v TREBINJE(bih) po AC do konca proti Dubroniku. Stric google me vodi preko Čapljine, Stolac itd, druga pot pa preko NEUMA. Katera pot je boljša? druga stvar:iz Sarande proti Igumenitsi-trajekt sta po stricu googlu dve poti -preko butrint-nac park -ali okoli parka. oz kateri mejni prehod bi bil OK hvala in LP še en predlog preko bihača - bosanski petrovac - kljuć - jajce - bugojno - jablanica (na dobro jagnjetino) ob neretvi do mostarja v Buni zaviješ levo do stolac in naprej do trbinja meni vrhunska cesta p.s. če utegneš v Jablanici lahko pogledaš porušen most preko neretve če pa se zapelješ proti Konjic-u (22 km) pa Titov bunker kar ti bo pa vzelo vsaj dve uri ogleda Joker 1
bankir Objavljeno Junij 13, 2018 Opozori Objavljeno Junij 13, 2018 ful hvala na ideji, ampak( tko bi rekel Škufca pri plesih), če ne bi bil časovno vezan, bi jo sigurno ubral to pot. Že med prvomajskimi prazniki smo jo mahnil enako pot, samo do Jajca in v Bihač. 11 ur po stricu Google in to v enem dnevu, je malce preveč. Če bi imel na razpolago 2 dni do Trebinja, bi bilo čudovito Ampak, nikoli se ne ve Lp
Popularna objava bankir Objavljeno Julij 19, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19, 2018 evo. prišel srečno iz 14 dnevnega potepanja do Krf-a. Lj-Trebinje-Skadar-Ksamil-Igumenitsa-Krf(Benites) in nazaj Krf-Drač-Bar-Dubrovnik-Pag-Lj cca 2850 Km.samo potovanje je potekalo supe, brez problemov in ovir, razen dveh stvari: Vreme, ki nama je v času vožnje prizaneslo. padalo je že ko sva prišla na cilje in Izguba ženinega i phone , kjer sva imela vse slike . Slik ni, spomini pa ostanejo. BILO JE SUUUUPER. Lp DAMI34, RobiRoberto, bojc84 in 7 others 10
Popularna objava Roman AT Objavljeno Julij 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2018 (popravljeno) 13 dni potepanja ... tranzit čez BIH (Bihač, Jajce, Sarajevo, Pale, Goražde, Foča) ... potepanje po Črni Gori, Albanij, Novi Pazar, Tuzla, Doboj, Banja Luka pa domov ... cca 4.300 km al nekej takega ... prečesala Albansko obalo in nazaj grede notranjost ... nekaj off roada med Dobojem in Banja Luko ... Spala več ali manj povsod 10 EUR na osebo z zajtrkom ... motor več ali manj povsod za ograjo ... se je pa zgodilo, da je v Novem Pazarju ostal sredi pločnika parkiran ... nič odnesli, nič prinesli ali dodatno prišraufali ... sreča ali pa praksa ... Nepozabno ... ne da se mi pisat obširno o tem. Budget je bil 1.000 EUR, pa sva toliko prišparala, da je moja dobila novo Nolan N87 čelado ... a ni fajn tak dopust ... Bencin najdražji v Črni Gori potem pa v Albaniji ... Kosovo me je razočaralo glede na to, da sem 90 tam služil vojsko. Ne pokriva zelena karta in pride za moped 10 EUR za 15 dni ... sem takoj zavil za Peč in čimprej ven v Črno Goro ... pa še vsi so znali vse ostale jezike poleg Šiptarskega ... Edino stari carinik na izhodu iz kosova v Črno goro je lepo rekel Izvolita dokumente i sretno ... Popravljeno Julij 25, 2018. Popravil Roman AT bojc84, Kugelschreiber, maus in 8 others 11
Popularna objava Roman AT Objavljeno Julij 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2018 Nekej slik ... Joker, ALEŠ M, BIF in 18 others 21
Kugelschreiber Objavljeno Julij 26, 2018 Opozori Objavljeno Julij 26, 2018 7 hours ago, Roman AT said: Budget je bil 1.000 EUR, pa sva toliko prišparala, da je moja dobila novo Nolan N87 čelado 13 dni in 4300km za manj kot jurja? Ma svaka cast! Res, respekt. Jez zalutam do Bihaca za ENO NOC! pa sm ob 200. Joker, maus, Mavti in 4 others 2 1 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se