Dada Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 'Po pridobljenih informacijah, je izpit za A neomejeno hudičevo težak, ter da sploh ni primerljiv z dosedanjim načinom opravljanja izpita !' Ne me strašit, no... :shock: Težak je morda za tiste, ki so ga delali po starem, saj je bil poligon veliko lažji. Ampak oni niso trenirali novih vaj tako kot mi novinci. In ker jih pač treniraš, jih znaš in potem sploh ni težko. :D :D :D Sem te potolažila?
Ratbike Objavljeno Februar 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 ja. hvala. :) kaj ti pomaga poligon, če moraš pol po cestah vozit...
Dada Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 ja. hvala. :) kaj ti pomaga poligon, če moraš pol po cestah vozit... Ja draga moja, ko sem imela jaz na izpitu poligon narejen, je bilo (vsaj zame oz. za mojo psiho) ostalo samo še formalnost. :wink: :wink: :wink:
Windsurf Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 Za tiste, ki ste s celjskega konca in želite opravljati izpit: http://www.bolha.com/index.php3/ukaz/bid/izd/678497 To sem našel med oglasi na bolhi... Prihranek je več kot 50%! (ni zakaj... pijem pivo!) LP Windsurf
urbi Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 Ne se preveč sekirat glede izpita. Tudi jaz lani prvič v življenju sedel na motor (no, spomnim se enega APN4 v rani mladosti) in v prvo naredil A neomejeno po 18 urah (na BMW F 655 CS :shock: ) Urbi :D :D
D.J. Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 ratbike, kolk si visoka, da se s CTX om ubadaš 8)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se