Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Super intervju s Cal Crutchlowom :) 

http://www.crash.net/motogp/interview/244761/1/exclusive-cal-crutchlow-interview.html

če prevedem samo tisto o dirkačih in motociklih: 

Honda je specifična za vožnjo in če bi bil Pedrosa na Yamahi bi bil večkrat svetovni prvak. Če bi bil MM na Ducatiju bi takoj zmagoval... Če bi Tito in Jack vozila Yamahe bi bila tam, kot Folger in Zarco in obratno....

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Cal Crutchlow je bedak. Če mu bo ratalo pospraviti podstreho, bo mogoče kdaj celo kaj iz njega. Do takrat, pa razen občasnih prebliskov, ni za pričakovati kaj več.

lp

• Všeč mi je 1
Objavljeno
17 minutes ago, franc said:

Cal Crutchlow je bedak. Če mu bo ratalo pospraviti podstreho, bo mogoče kdaj celo kaj iz njega. Do takrat, pa razen občasnih prebliskov, ni za pričakovati kaj več.

lp

Tezke besede. Pa niti ne najbolj resnicne. Zmagovanje ni za bedake.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jaz sem enkrat gledal njegov intervju in žal je tako. Presenetil me je edino njegov odnos do družine (tukaj je tak pozitivec, da si zasluži spoštovanje) . Kar se pa tiče dirkanja, pa mora razčistiti sam pri sebi. To, da nabija kako je najboljši, je mogoče dobro za samozavest, ampak daleč od realnosti. Če mu je enkrat ratalo zmagati (vse ostalo se pa "valja" ) je daleč od "zmagovalca" .

lp

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, IBA pravi:

Super intervju s Cal Crutchlowom :) 

http://www.crash.net/motogp/interview/244761/1/exclusive-cal-crutchlow-interview.html

če prevedem samo tisto o dirkačih in motociklih: 

Honda je specifična za vožnjo in če bi bil Pedrosa na Yamahi bi bil večkrat svetovni prvak. Če bi bil MM na Ducatiju bi takoj zmagoval... Če bi Tito in Jack vozila Yamahe bi bila tam, kot Folger in Zarco in obratno....

tole je meni novo:. Maybe I'd have stayed with Yamaha. I did get an option to stay at Yamaha. The factory wanted me to stay at Yamaha. I obviously chose to go to Ducati for some reasons and I chose to leave.

ni mi jasno kje bi lahko ostal. Fabriška ekipa je bila polna, Smith je imel veljavno pogdbo s Tech3, in drugi satelitski motor je Yamaha dala P. Espargaroju. Takrat se je pisalo, da Crutch nima več nobene Yamahe. 

meni osebno je blo žal de pri taljanih je stisnu rep med noge. Ampak ja, tisto sezono je Honda zgledala hudo fajn motor....

Objavljeno

Pa tak občutek sem dobil, da si močno želi, da bi Lucio vzel Yamaho...Mogoče pa tudi izkoristi predčasni odhod Lorenza. Zadnjič sem gledal posnetke, ko so dirkači odgovarjali na vprašanja iz raznih portalov in so Dovija vprašali katerega sotekmovalca bi si izbral, če bi sam izbiral. Rekel je Cala :)  

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 17 minutami, Cartman pravi:

tole je meni novo:. Maybe I'd have stayed with Yamaha. I did get an option to stay at Yamaha. The factory wanted me to stay at Yamaha. I obviously chose to go to Ducati for some reasons and I chose to leave.

ni mi jasno kje bi lahko ostal. Fabriška ekipa je bila polna, Smith je imel veljavno pogdbo s Tech3, in drugi satelitski motor je Yamaha dala P. Espargaroju. Takrat se je pisalo, da Crutch nima več nobene Yamahe. 

meni osebno je blo žal de pri taljanih je stisnu rep med noge. Ampak ja, tisto sezono je Honda zgledala hudo fajn motor....

To tudi meni ni jasno....mogoče je pa Smith bil za odstrel, če bi Cal ostal....Verjetno se mu še danes kolca po Yamahi. 

Objavljeno
pred 20 minutami, IBA pravi:

To tudi meni ni jasno....mogoče je pa Smith bil za odstrel, če bi Cal ostal....Verjetno se mu še danes kolca po Yamahi. 

Mogoče, ampak je imel še eno leto. glede na lanske muke Smitha in Espargaroja...včasih mal podvomim, da je m1 tak Excalibur. Sta pa bila v svojih sezonah pri tech3 z dovijem res pogosto na štengah. 

Objavljeno

RED BULL GRAND PRIX OF THE AMERICAS

AUSTIN TEXAS

Petek, 21.04.2017.

Moto3   FP1   16:00 - 16:40
MotoGP   FP1   16:55 - 17:40
Moto2   FP1   17:55 - 18:40
Moto3   FP2   20:10 - 20:50
MotoGP   FP2   21:05 - 21:50
Moto2   FP2   22:05 - 22:50

Sobota, 22.04.2017.

Moto3   FP3   16:00 - 16:40
MotoGP   FP3   16:55 - 17:40
Moto2   FP3   17:55 - 18:40
Moto3   QP   19:35 - 20:15
MotoGP   FP4   20:30 - 21:00
MotoGP   Q1   21:10 - 21:25
MotoGP   Q2   21:35 - 21:50
Moto2   QP   22:05 - 22:50

Nedelja, 23.04.2017.

Moto3   WUP   15:40 - 16:00
Moto2   WUP   16:10 - 16:30
MotoGP   WUP   16:40 - 17:00
Moto3   RAC   18:00
Moto2   RAC   19:20
MotoGP   RAC   21:00

• Všeč mi je 4
Objavljeno

Se nesme verjeti vsemu, kar piše v statistikah ali v novinarskih člankih....  lahko se zgodi, da kakšen stric iz ozadja kakšno prisoli.... 

Stališča sem, naj ostane tako do konca sezone....

Objavljeno
21 hours ago, IBA said:

Pa tak občutek sem dobil, da si močno želi, da bi Lucio vzel Yamaho...Mogoče pa tudi izkoristi predčasni odhod Lorenza. Zadnjič sem gledal posnetke, ko so dirkači odgovarjali na vprašanja iz raznih portalov in so Dovija vprašali katerega sotekmovalca bi si izbral, če bi sam izbiral. Rekel je Cala :)  

To vprasanje je postavil Cal sam - mislim da na FBju, sem gledal konferenco v zivo. Dovi se je diplomatsko ognil problemom in pac rekel, da bi zbral Cal-a.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, davidg pravi:

To vprasanje je postavil Cal sam - mislim da na FBju, sem gledal konferenco v zivo. Dovi se je diplomatsko ognil problemom in pac rekel, da bi zbral Cal-a.

Aha hvala....kak hitro si danes dezinformiran ko ne vidiš celote :) 

Objavljeno

LIVE TIMING

RED BULL GRAND PRIX OF THE AMERICAS

Circuit Of The Americas
NOW: MotoGP Free Practice Nr. 1
REMAINING TIME: 00:33:44
POS # RIDER GAP
1
25
M. VIÑALES
2:06.515
2
26
D. PEDROSA
+0.071
3
35
C. CRUTCHLOW
+0.277
4
93
M. MARQUEZ
+0.328
5
5
J. ZARCO
+0.512
6
45
S. REDDING
+0.877
7
4
A. DOVIZIOSO
+0.967
8
46
V. ROSSI
+1.077
9
8
H. BARBERA
+1.299
10
99
J. LORENZO
+1.321
Objavljeno

Hola,

FP1

FP1.png

Objavljeno

Zgleda,da je Lorenco dobro fukno mopi po tleh,da se mopi naštelal malo,da 6

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kako pa Zarco dela !!! 

Objavljeno

Tole se zna razvit v epsko dirko. A lá Laguna 08. Taglavna dva sta tako jasno spredaj kot sta bla takrat Casey in Vale. Takrat je kiksnu #27. 

Objavljeno
pred 9 minutami, Cartman pravi:

Tole se zna razvit v epsko dirko. A lá Laguna 08. Taglavna dva sta tako jasno spredaj kot sta bla takrat Casey in Vale. Takrat je kiksnu #27. 

Kot smo nekateri upali...zanimiva sezona bo...

Objavljeno

Ostali se lahko borijo za tretjo stopničko....razen če bo Stari spet potegnil nekaj iz rokava 

Objavljeno
pred 20 minutami, IBA pravi:

Ostali se lahko borijo za tretjo stopničko....razen če bo Stari spet potegnil nekaj iz rokava 

Mogoče vinales,mm,rossi...kakorkoli napeto bo...

Objavljeno (popravljeno)

Danes bo zmagal mm z veliko prednostjo, vinales na dirki vedno zgubi nekaj desetink v primerjavi s treningi... Ostali v boju za tretje mesto...

Rossi že včeraj z nizkotno potezo... Naj štarta zadnji, ker je žalostno, da pri teh letih še vedno ne ve, da počasna vožnja na idealni liniji ni kul... Glavna napaka je ta, da ga tega nihče ni podučil, ko je sklatil pedroso ene 8 let nazaj v qatarju na treningu... Če takrat ni nič naredil organizator dirk, bi moral pa kdo drug zvečer za boxi... 

Popravljeno . Popravil KennyJR

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!