NumLock Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 (popravljeno) Zdaj mi je pa popolnoma jasno, zakaj Rossi ni moral dosegat rezultatov z Ducatijem! Zdaj, ko opazujem Lorenza se mi je tudi Rossi zasmilil, da je moral ta drek vozit. Zamislite si, kako se je moral počutit, ko se je trudil in trudil, rezultatov pa ni, prav tako sedaj Lorenzo. Verjetno mu je žal, kot že dolgo ne. Upam, da ga vsaj dobro plačajo. Škoda! Zarco, vrhunska dirka, čeprav sem dobil občutek, da se je po dotiku z Rossijem malce "zabremzal" . Komaj čakam čas, ko bo pravice za prenose dirk odkupila katera druga TV hiša. Upam, da v svojem lajfu dočakam ta trenutek. Popravljeno April 24, 2017. Popravil NumLock Rey, MiNa, skategrizzly in 3 others 6
IBA Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 MotoGp nas ponovno ni razočaral !!! Večina nas je pričakovala duel MM - MV daleč spredaj.... dobili pa smo ponovno vse kaj drugega. Nisem pričakoval, da se bo Pedrosa strgal s ketne in vozil hitro in agresivno. Ko mu gre, ga je res lepo gledat. Škoda sicer za ničlo Vinalesa, ki bi še dodatno popestril dogajanje. Rossi je oddelal tako kot zna. (Spet mediji po nepotrebnem delajo iz muhe slona). Zarco se je peljal odlično in ko je videl priložnost jo je hotel izkoristit...Enako stari...Po dirki mu je malo požugal in stisnil roko in to je to...Problem Zarcoja je bila večja obraba gum in na koncu več ni mogel držat tempa... Cal pa je to lepo izkoristil in ponovno dokazal da ko mu gre mu gre Ducatiji so ponovno zatajili na celi črti in so vzadaj skoraj 20 sec....Jorge se je na začetku celo dobro peljal a zaključil kot tretji Ducati, kar ponovno dokazuje, da se še presneto matra na motociklu. Sokomentator Robi - odlično !!! Treba pohvalit tudi A Kanal, ki ponovno dela odlične prispevke... Robi in Gaber sta mi všečna kombinacija. solorider, MiNa, vandrovec in 3 others 6
sesir Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, NumLock pravi: Zdaj mi je pa popolnoma jasno, zakaj Rossi ni moral dosegat rezultatov z Ducatijem! Zdaj, ko opazujem Lorenza se mi je tudi Rossi zasmilil, da je moral ta drek vozit. Zamislite si, kako se je moral počutit, ko se je trudil in trudil, rezultatov pa ni, prav tako sedaj Lorenzo. Verjetno mu je žal, kot že dolgo ne. Upam, da ga vsaj dobro plačajo. Škoda! Misliš,da je ducati jajca?Po moje pa je le bolj specifičen motor...navsezadnje so tudi SS dukatiji specifika,ki vsaj meni ni sedla pa sem jih nekaj imel,nekaj poizkusil... Zanimivo bi bilo videt MM na ducatiju...čeprav verjetno pol za večino vas ne bi bil več jajc.... Popravljeno April 24, 2017. Popravil sesir NumLock 1
NumLock Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 Pravkar, sesir pravi: Misliš,da je ducati jajca?Po moje pa je le bolj specifičen motor...navsezadnje so tudi SS dukatiji specifika,ki vsaj meni ni sedla pa sem jih nekaj imel,nekaj poizkusil... Zanimivo bi bilo videt MM na ducatiju... Dvomim, da bi MM kaj naredil na Dučeju. Glej, če Rossiju ni uspelo, pa Lorenzu, potem se je treba malo vprašat, kaj je z motorjem narobe. OK, dal bi še ga MM za eno sezono, pa da vidimo, ampak dvomim, da bi bil uspešen.
sesir Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 1 minuto, NumLock pravi: Dvomim, da bi MM kaj naredil na Dučeju. Glej, če Rossiju ni uspelo, pa Lorenzu, potem se je treba malo vprašat, kaj je z motorjem narobe. OK, dal bi še ga MM za eno sezono, pa da vidimo, ampak dvomim, da bi bil uspešen. Po ravnini so dukaiji najhitrejši,skozi ovinke pa mislim,da MM nima konkurence...ne vem,ne vemo vendar je moje mnenje že lani bilo,da se jLo z dukatijem ne bo ujel(pričakujem še slabše kot Rossi) in,da bi mogoče MM pasal na dukati,kot je pasal recimo Stoner... Mogoče ima planet x katerega je on bolj ovinkaste ceste
Popularna objava Zok Objavljeno April 24, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 24, 2017 4 minutes ago, NumLock said: Zdaj mi je pa popolnoma jasno, zakaj Rossi ni moral dosegat rezultatov z Ducatijem! Zdaj, ko opazujem Lorenza se mi je tudi Rossi zasmilil, da je moral ta drek vozit. Zamislite si, kako se je moral počutit, ko se je trudil in trudil, rezultatov pa ni, prav tako sedaj Lorenzo. Verjetno mu je žal, kot že dolgo ne. Upam, da ga vsaj dobro plačajo. Škoda! 7 milijonckov neto + vsi dodatki na rezultate, promocije in ostalo. Vec sta placana samo se Rossi in Marquez (po 10 mio + dodatki vsak). Vsi ostali so daaalec zadaj. Naj se ti nihce izmed njih ne smili. Za tak denar bi tudi jaz bil prva ducatijeva celada, tudi ce bi moral zaostajati za Dovijem, Reddingom, Petruccijem in Bautisto. Rossiju ni uspelo, ker je Ducati vztrajal na karbonskem okvirju. Po pol sezone, ko so koncno uslisali Rossijeva modelovanja po aluminiju, jim je pa konkurenca ze prevec usla, da bi bilo karkoli za nardit. Zdaj je pa cisto konkurencen motor, ki vsake toliko prepricljivo pride do stopnick. Ampak ne z Lorenzom. Ducati rabi pravega kmeta, mocnega in odlocnega, haudrastega - Iannone je bil idealen zanj, prav tako Dovi, mogoce bi se Marquez kaj naredil, Lorenzo je pa prenezen - zanj bi bil poleg Yamahe le se Suzuki, ki pa je manj konkurencen. Lorenzov odhod od Yamahe je bil s stalisca vzdusja v ekipi edini izhod, s stalisca rezultatov v prihodnje pa katastrofa na tak ali drugacen nacin - pa ni vazno, v katero ekipo bi prestopil. Na Hondi bi bilo mogoce malenkost bolje, pa ne bistveno. Ce pa omenim se cigav produkt je M1 (in kaj bo pri Ducatijevem razvoju manjkalo), me bote pa imeli ze za Rossijevega vernika... MiNa, sesir, SF in 7 others 10
Popularna objava maus Objavljeno April 24, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 24, 2017 starćak je za u penziju ... šele drugi je biu vandrovec, DAMI34, Joker in 13 others 16
NumLock Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 5 minutami, sesir pravi: Po ravnini so dukaiji najhitrejši,skozi ovinke pa mislim,da MM nima konkurence...ne vem,ne vemo vendar je moje mnenje že lani bilo,da se jLo z dukatijem ne bo ujel(pričakujem še slabše kot Rossi) in,da bi mogoče MM pasal na dukati,kot je pasal recimo Stoner... Mogoče ima planet x katerega je on bolj ovinkaste ceste Ja, Ducatiji so bili lani res hitri na ravninah - kot snete sekire. Letos, letos pa Ducati nekako ni najbolj hiter, kar se je včeraj lepo videlo na tisti ravnini dolgi 1km, kjer je Lorenzu, Cal lepo sledil. Tudi sam sem pričakoval (glede na lani), da bo Ducati na tej progi lahko izkoristil ravnine, ampak sem bil razočaran. GoBobi 1
builder Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 (popravljeno) Dobro, da se MM vozi na Hondi, saj bi blo potem vse brez veze, dve klasi je boljši od trenutno vodečega, ki je brez zmage, Bojim se za Zarcoa, bi ga znal zamrzit pristaši, ki so predvsem navijači nogometa zgubljeni v svetu motorizma, kako si je drznil prehitevat slabšega od sebe na tovarniškem motorju, rookie pa na drugorazredni Yamahi Dedek jemlje sedež boljšim dirkačom, žal JL, vse boljši in boljši je, Pedrosa dokazal, da ni več večno drugi, saj ima veliko slabši motor Popravljeno April 24, 2017. Popravil builder Demon 1
Popularna objava Cartman Objavljeno April 24, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 24, 2017 Ne razumem cist te vseprisotne dvolicnosti. Ce bi letos take dirke pelali recmo Petrucci, Dani, Ianonne, bi bli heroji. (Vsi na factory 17 motorjih) Tastar je pa nesposobn in se šlepa? Tud ok. Na motomaters sm prebral tole statisticno zanimivost: "that has seen the 38-year-old on the podium every race this season -- the only rider to do so -- and finish in the top three for nine of the last 11 MotoGP races." Se pravi, v casu ko je zmagalo 9 ljudi v sezoni, ko se na treh dirkah na stengah vsi zamenjajo, je penzic se kar tam. U igri. Bedno mi je ko berem kake vernike, da je Rozman se kr najbolsi, verjetno ni, ipak je to sport za mlade. Je pa nevideno konkurencn. In se vedno nenormalno zagnan. Hudo zanimivo se mi zdi, koliko so se naucili v treh dirkah. Rossi, MiNa, igc1 in 18 others 21
bikez Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 3 urami, thumper pravi: prvak v moto gp.. ker morajo dvigniti nešteto kvihtov v svoji karieri da dosežejo naslov.. za otroka imeti je dosti , da se ti enkrat en kviht dvigne pa prehitro uplahne .. Saj pravim, da je relativno. Ti bi bil raje prvak v motoGP kot oče otroku. Lahko ti pištolca dobr dela, če maš plavalce bolj slabe boš samo maneverske naboje streljal, razen, če nešteto kvihtov pomaga . pred eno uro, NumLock pravi: Zdaj mi je pa popolnoma jasno, zakaj Rossi ni moral dosegat rezultatov z Ducatijem! Zdaj, ko opazujem Lorenza se mi je tudi Rossi zasmilil, da je moral ta drek vozit. Zamislite si, kako se je moral počutit, ko se je trudil in trudil, rezultatov pa ni, prav tako sedaj Lorenzo. Verjetno mu je žal, kot že dolgo ne. Upam, da ga vsaj dobro plačajo. Škoda! Stoner bi jim še vedno pokazal, da se da . builder, Kor13, Demon in 1 other 4
bikez Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred eno uro, maus pravi: starćak je za u penziju ... šele drugi je biu Pozabil si dodati večno . Demon in builder 2
maus Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 (popravljeno) pred 1 minuto, bikez pravi: Pozabil si dodati večno . ma ja ... vsi ostali mlajši so zadaj ... pa šele zdj je prvi v skupni razvrstitvi ... res je brezvezn Popravljeno April 24, 2017. Popravil maus builder, sesir, GoBobi in 4 others 7
KennyJR Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 Evo sem pogledal še moto3, ki sem ga včeraj zamudil... Canet je mel smolo, da je krog dolg 2:15... V Sachsenringu, Spilbergu ali Laguni bi mu zihr ratal o dovolj dolgo fejkat tm ob progi, da bi pokazali rdečo zastavo.. Hehe.. Mi je pa zanimivo kako različen motor na pogled imata Fenati in Canet, pa sta oba Hondi... Vozi Fenati lanski model?
dlicen Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 Ma že dejstvo, da duplo star človek še vedno resno meša štrene na pisti (še neprimerno bolj pa po forumih!) je čisto dovolj zgovorno. skategrizzly, GoBobi, SF in 3 others 6
solorider Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 Štirje Honde med prvimi desetimi, to je zelo slab motor.... Stari zelo dober, če tudi ni njegova steza. Horhe po pričakovanju... sesir, TakeALookAround, SF in 1 other 4
TakeALookAround Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 Builder se trudi, pa mu neki ne gre, vrjetn ma tipkovnico ze celo razbito builder, sesir, Zok in 3 others 6
Popularna objava IBA Objavljeno April 24, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 6 minutami, DinDiin pravi: Builder se trudi, pa mu neki ne gre, vrjetn ma tipkovnico ze celo razbito A vidiš jaz ga imam na ignore pa je pri meni že nekaj cajta "tiho". Pač vas ima veselje podjebavat, vi pa se palite.... samo je to meni postalo dolgočasno, ker je vedno ena in isto... enako kot tisti, ki je postal sedaj MotoGP legenda. Rossi, MiNa, TakeALookAround in 7 others 10
Marcel-F Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 2 hours ago, builder said: Dobro, da se MM vozi na Hondi, saj bi blo potem vse brez veze, dve klasi je boljši od trenutno vodečega, ki je brez zmage, Bojim se za Zarcoa, bi ga znal zamrzit pristaši, ki so predvsem navijači nogometa zgubljeni v svetu motorizma, kako si je drznil prehitevat slabšega od sebe na tovarniškem motorju, rookie pa na drugorazredni Yamahi Dedek jemlje sedež boljšim dirkačom, žal JL, vse boljši in boljši je, Pedrosa dokazal, da ni več večno drugi, saj ima veliko slabši motor Spet pišeš traparije,lani si cel let govoru,da ma Rossi najboljši motor, ta isti motor ma letos Zarco.Ampak letos je pa ta motor po tvoje drugorazredni,če ne veš kaj pišeš raje nehaj,ker sam sebe smešiš.Glede JL,s tem motorjem bi moral biti precej boljši,še Petro ga nabije . sesir, TakeALookAround, MiNa in 2 others 5
builder Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 51 minutami, Marcel-F pravi: ta isti motor ma letos Zarco.Ampak letos je pa ta motor po tvoje drugorazredni,če ne veš kaj pišeš raje nehaj,ker sam sebe smešiš.Glede JL,s tem motorjem bi moral biti precej boljši,še Petro ga nabije . a bremze so jim enake dal, al so si jih sami kupli, prav tako vzmetenja, ne piši stvari, o katerih blage veze nimaš bikez 1
Cartman Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred eno uro, Marcel-F pravi: Spet pišeš traparije,lani si cel let govoru,da ma Rossi najboljši motor, ta isti motor ma letos Zarco.Ampak letos je pa ta motor po tvoje drugorazredni,če ne veš kaj pišeš raje nehaj,ker sam sebe smešiš.Glede JL,s tem motorjem bi moral biti precej boljši,še Petro ga nabije . Zarco ima verjetno bolš motor kot ga je mel lani rossi, ker baje ima updatano mašino. Zavore in vzmetenje je itak tržno. Vsi vozijo Brembo/Ohlins. Oni stvari prodajajo. Redding recimo, je uzel nazaj lanske vilce. Enako je davno tega naredu Stoner, Me pa zanimajo dve zadevi. a je kdo kje prebrtal, so v austinu vozili prednje gume #6 ali #70? in, drugo, Admin, cenim čistočo in vestnost, me pa useen zanima, a sam sebi ne smem butec rečt? GoBobi, suzuki, Marcel-F in 5 others 8
IBA Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 4 minutami, Cartman pravi: a je kdo kje prebrtal, so v austinu vozili prednje gume #6 ali #70? #6 - to sicer sklepam po tem, ko je Rossi dejal da so našli boljše nastavitve in nima več take potrebe po trši karkasi SF in Cartman 2
vandrovec Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 5 urami, builder pravi: Dedek jemlje sedež boljšim dirkačom, žal Kaj pomeni boljši...da enkrat zmaga, drugič pade? Če to, potem je bil lani Rossi najboljši, ker je imel največ smole,... padci, odpoved motorja. Če so važne točke, potem pogled na razpredelnico pove vse SF, MiNa, Rossi in 1 other 4
bikez Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 (popravljeno) pred 4 urami, maus pravi: ma ja ... vsi ostali mlajši so zadaj ... pa šele zdj je prvi v skupni razvrstitvi ... res je brezvezn Mogoče mu letos rata, brez da bi bil na dirki prvi . pred 22 minutami, vandrovec pravi: Kaj pomeni boljši...da enkrat zmaga, drugič pade? Če to, potem je bil lani Rossi najboljši, ker je imel največ smole,... padci, odpoved motorja. Če so važne točke, potem pogled na razpredelnico pove vse Slavijo se samo prvaki. Vse ostalo gre v pozabo. Popravljeno April 24, 2017. Popravil bikez SF 1
Marcel-F Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 1 hour ago, builder said: a bremze so jim enake dal, al so si jih sami kupli, prav tako vzmetenja, ne piši stvari, o katerih blage veze nimaš Ja to maš pa prov,bremze in vzmetenje majo od serijske R1!!!Se ti oproščam,ker nisem bil seznanjen s tem . . Želim ti veselo tolažbo še naprej,pa LP. sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se