bikez Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 10 minutami, Marcel-F pravi: Ja to maš pa prov,bremze in vzmetenje majo od serijske R1!!!Se ti oproščam,ker nisem bil seznanjen s tem . . Želim ti veselo tolažbo še naprej,pa LP. Builder je mislil tole: http://www.crash.net/motogp/news/180030/1/stoner-to-crutchlow-i-still-use-the-old-brakes.html Fantje so sami kupovali bremze z mizernimi plačami. Tudi v motoGP eni vozijo za drobiž, eni pa za lepe denarje pa ni važno kje se vozijo. builder 1
Rossi Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 5 hours ago, IBA said: A vidiš jaz ga imam na ignore pa je pri meni že nekaj cajta "tiho". Pač vas ima veselje podjebavat, vi pa se palite.... samo je to meni postalo dolgočasno, ker je vedno ena in isto... enako kot tisti, ki je postal sedaj MotoGP legenda. Tocno tako. Par 'ta pametnih' siknes na listo pa mas mir :-) TakeALookAround in Ditrich 2
sesir Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 (popravljeno) pred 1 uro, Marcel-F pravi: Ja to maš pa prov,bremze in vzmetenje majo od serijske R1!!!Se ti oproščam,ker nisem bil seznanjen s tem . . Želim ti veselo tolažbo še naprej,pa LP. Vzmetenje od serijske???? Wtf?a ja? Popravljeno April 24, 2017. Popravil sesir
builder Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 2 urami, bikez pravi: Builder je mislil tole: http://www.crash.net/motogp/news/180030/1/stoner-to-crutchlow-i-still-use-the-old-brakes.html Fantje so sami kupovali bremze z mizernimi plačami. Tudi v motoGP eni vozijo za drobiž, eni pa za lepe denarje pa ni važno kje se vozijo. to je preveć napisanega za nekatere, ponavadi pogledajo slike ali preberejo naslov bikez 1
Zok Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 3 hours ago, bikez said: Builder je mislil tole: http://www.crash.net/motogp/news/180030/1/stoner-to-crutchlow-i-still-use-the-old-brakes.html Fantje so sami kupovali bremze z mizernimi plačami. Tudi v motoGP eni vozijo za drobiž, eni pa za lepe denarje pa ni važno kje se vozijo. Crutchlow z 1.8 milijon(ck)a + dodatki ni neki mizerni revez. Abraham si po drugi strani placuje, da lahko vozi. SF 1
builder Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 Dovi jih je kupu, kasneje še Cal, oba z gnarjem iz svojega žepa, Poncharal ni prispeval nič, tovarniško moštvo in privat moštvo, ki ga opremlja tovarna, nima veliko skupnega, razen, da piše na motorju Yamaha, Honda , Ducati zato rečem, da je Rossi jadn, kljub vrhunskem motorju
TakeALookAround Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 Pa saj vodi prvenstvo, pr 38ih. Cist jadn! thumper, SuNa, skategrizzly in 4 others 7
Rossi Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 Dokler je tako 'jadn' je cist ok :-) Sam res, kok enga ubadanja z 'jadnikom', ki to ni :-) Vse, sam da se prekrije Ducati jadnik... Kok enih besed je blo lani o tem, zdaj pa taka tisina, da se res vid kako bo, ko bo Vale enkrat pa-pa reku. Sej bo vse zamrlo, cista tuga :-) sesir, TakeALookAround in SF 3
sesir Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 18 minutami, Rossi pravi: da se res vid kako bo, ko bo Vale enkrat pa-pa reku. Sej bo vse zamrlo, cista tuga :-) Bom sedmino imel... Zok 1
orcus Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 Tolko samo, se mi zdi dovolj. Ni potrebe na dolgo.... skategrizzly 1
Igi Pop Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 je pa fajn, da ni več samo ITA - SPA prvenstvo. Med 10 je bilo 5 ostalih. Rossi in skategrizzly 2
Cartman Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 27 minutami, builder pravi: Dovi jih je kupu, kasneje še Cal, oba z gnarjem iz svojega žepa, Poncharal ni prispeval nič, tovarniško moštvo in privat moštvo, ki ga opremlja tovarna, nima veliko skupnega, razen, da piše na motorju Yamaha, Honda , Ducati zato rečem, da je Rossi jadn, kljub vrhunskem motorju Ma u petih letih se tud kej spremeni. Recimo prej ianonne in zdaj Petrucci u pramacu, pa Cal u LCR majo zelo veliko sodelovanja z matico. Yamaha je mela manj tega, ampak se to spreminja. Lani jim ni bilo vseeno, kako slabo sta zgledala Smith in Espargaro. Zato imajo letos skoraj enake motorje kot fabrikanti in tudi updatan grušt, glede na Valencio 16. Joker, GoBobi, Marcel-F in 2 others 5
bikez Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 4 urami, Rossi pravi: Tocno tako. Par 'ta pametnih' siknes na listo pa mas mir :-) Saj se lahko prestavite v temo samo za Rossi fane in tam komentirate. Bote imeli mir . pred 2 urami, Zok pravi: Crutchlow z 1.8 milijon(ck)a + dodatki ni neki mizerni revez. Abraham si po drugi strani placuje, da lahko vozi. Crutchlow je dobil za leto 2017 točno 900k€. http://www.totalsportek.com/motogp/riders-salaries/ Vozijo tudi za 150k€/leto itd... ali pa plačajo, da vozijo ->this is rejsing Res, da sedaj fabrke bolj sodelujejo, v preteklosti ni bilo tako. Dohtar se je nekaj bunil na Johanom. Is dis rejsing too? builder, Kor13 in Buzdovan 3
SF Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 11 urami, builder pravi: Dedek jemlje sedež boljšim dirkačom, žal Saj ima vsak možnost biti hitrejši... Ko bodo mulci boljši in predvsem tržno bolj zanimivi ga bodo lastniki že sami nagnali... skategrizzly, Rossi, sesir in 5 others 8
bikez Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 6 minutami, SF pravi: Saj ima vsak možnost biti hitrejši... Ko bodo mulci boljši in predvsem tržno bolj zanimivi ga bodo lastniki že sami nagnali... Predvsem drugo, za prvo trditev jih je dovolj, samo do zica ne pridejo. builder 1
Zok Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 (popravljeno) 8 minutes ago, bikez said: Crutchlow je dobil za leto 2017 točno 900k€. http://www.totalsportek.com/motogp/riders-salaries/ Imas prav, 1.8 mio je dobil pri Ducatiju. Popravljeno April 24, 2017. Popravil Zok builder in bikez 2
thumper Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 12 urami, NumLock pravi: Zdaj mi je pa popolnoma jasno, zakaj Rossi ni moral dosegat rezultatov z Ducatijem! Zdaj, ko opazujem Lorenza se mi je tudi Rossi zasmilil, da je moral ta drek vozit. Zamislite si, kako se je moral počutit, ko se je trudil in trudil, rezultatov pa ni, prav tako sedaj Lorenzo. Verjetno mu je žal, kot že dolgo ne. Upam, da ga vsaj dobro plačajo. Škoda! Zarco, vrhunska dirka, čeprav sem dobil občutek, da se je po dotiku z Rossijem malce "zabremzal" . zarco je s svojo vožnjo uničil gume - enako kot pedrosa .. pred 12 urami, builder pravi: Dobro, da se MM vozi na Hondi, saj bi blo potem vse brez veze, dve klasi je boljši od trenutno vodečega, ki je brez zmage, Bojim se za Zarcoa, bi ga znal zamrzit pristaši, ki so predvsem navijači nogometa zgubljeni v svetu motorizma, kako si je drznil prehitevat slabšega od sebe na tovarniškem motorju, rookie pa na drugorazredni Yamahi Dedek jemlje sedež boljšim dirkačom, žal JL, vse boljši in boljši je, Pedrosa dokazal, da ni več večno drugi, saj ima veliko slabši motor če bi bil mm dve klasi boljši od trenutnega vodilnega , bi moral imeti 168 točk .. jlo odkar je na ducatiju je zgubljen ..zmeraj bolj in bolj.. pred 11 urami, bikez pravi: Saj pravim, da je relativno. Ti bi bil raje prvak v motoGP kot oče otroku. Lahko ti pištolca dobr dela, če maš plavalce bolj slabe boš samo maneverske naboje streljal, razen, če nešteto kvihtov pomaga . Stoner bi jim še vedno pokazal, da se da . če če če .. poglej dejstva .. in imam svojega otroka.. stoner je ena navadna p***a ..ko je šlo z ducatijem navzdol - glej rezultate - je odpeketal k hondi .. in za sabo pustil razsulo v ekipi. in na motorju.. pred 6 urami, bikez pravi: Mogoče mu letos rata, brez da bi bil na dirki prvi . Slavijo se samo prvaki. Vse ostalo gre v pozabo. to sem jaz rekel že pred začetkom sezone - da je letos najvišja teoretična možnost , da bi postal prvak ekdo brez zmage v sezoni.. pred 7 minutami, Zok pravi: Imas prav, 1.8 mio je dobil pri Ducatiju. 900 000 e ? če njega diski stanejo 10 000 e , je to zame kot 90e .. samo meni ostane potem 11910e , njemu pa 890 000 e .. kaj bi dal , da bi bil en disk za mojega 90e .. kamoli trije .. MiNa in Zok 2
SF Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 22 minutami, bikez pravi: Predvsem drugo, za prvo trditev jih je dovolj, samo do zica ne pridejo. Taboljš zic je zmeri rezerviran za tistega, ki prinese največ keša pa da ga jebeš se to ne bo spremenil... skategrizzly, bikez, MiNa in 6 others 9
sesir Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 11 minutami, SF pravi: Taboljš zic je zmeri rezerviran za tistega, ki prinese največ keša pa da ga jebeš se to ne bo spremenil... Kuk berem bulderja in bikeza sem mislil,da zic pri yamahi absolutna last Valeta in nima veze z njegovimi nadčloveškimi sposobnostmi... Marcel-F, Rossi, SF in 1 other 4
bikez Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 12 minutami, thumper pravi: če če če .. poglej dejstva .. in imam svojega otroka.. stoner je ena navadna p***a ..ko je šlo z ducatijem navzdol - glej rezultate - je odpeketal k hondi .. in za sabo pustil razsulo v ekipi. in na motorju.. 900 000 e ? če njega diski stanejo 10 000 e , je to zame kot 90e .. samo meni ostane potem 11910e , njemu pa 890 000 e .. kaj bi dal , da bi bil en disk za mojega 90e .. kamoli trije .. Hvala bogu, da imaš otroka. Poznam pare, ki jih nimajo in ni lahko. Stoner je razsul Ducati? A ni čudno, da ga potem nazaj kličejo? Diski so bili 60k€/sezono in če bi imel plačo npr. 300k€ je potem to že kr denar ali pač ne. pred 4 minutami, sesir pravi: Kuk berem bulderja in bikeza sem mislil,da zic pri yamahi absolutna last Valeta in nima veze z njegovimi nadčloveškimi sposobnostmi... Lej, meni je vseeno za motoGP.
thumper Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 14 minutami, bikez pravi: Hvala bogu, da imaš otroka. Poznam pare, ki jih nimajo in ni lahko. Stoner je razsul Ducati? A ni čudno, da ga potem nazaj kličejo? Diski so bili 60k€/sezono in če bi imel plačo npr. 300k€ je potem to že kr denar ali pač ne. Lej, meni je vseeno za motoGP. saj ga ne ..priplazil se je nazaj - italjani pa vemo kakšni so - večji je izdajalec bolj je cenjen .. vsaj tako uči zgodovina nisem napisal da je stoner razsul ducati .. napisal sem , da je pobegnil iz potaplajoče se barke ..spizdil ..stisnil rep med noge .. pustil ekipo na cedilu.. pred 3 urami, builder pravi: Dovi jih je kupu, kasneje še Cal, oba z gnarjem iz svojega žepa, zato rečem, da je Rossi jadn, kljub vrhunskem motorju dovi je imel 1 mio , cal je imel 700 000 .. če meni nekdo reče , da dobim top šit diske za mojega za 1/12 letne plače ni slabo.. kot sem napisal - recimo cal-u je še zmeraj ostalo 640 000 .. pa vsi stroški plačani.. če je trenutno rosi jadnik potem naj traja do konca sezone .. Rossi, sesir in MiNa 3
builder Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 29 minutami, thumper pravi: saj ga ne ..priplazil se je nazaj - italjani pa vemo kakšni so - večji je izdajalec bolj je cenjen .. vsaj tako uči zgodovina nisem napisal da je stoner razsul ducati .. napisal sem , da je pobegnil iz potaplajoče se barke ..spizdil ..stisnil rep med noge .. pustil ekipo na cedilu.. dovi je imel 1 mio , cal je imel 700 000 .. če meni nekdo reče , da dobim top šit diske za mojega za 1/12 letne plače ni slabo.. kot sem napisal - recimo cal-u je še zmeraj ostalo 640 000 .. pa vsi stroški plačani.. če je trenutno rosi jadnik potem naj traja do konca sezone .. hočem samo povedat, da motor tovarniškega moštva Yamahe, ki ga vozi Rossi in motor Yamahe, ki ga vozi Zarco, nema veze eno z drugim, je pa dejstvo, da je Zarco dokazal, da lahko dohiti in nabije Rossia z tem svojim. Rossia nabije vsak, ki ima vsaj pet minut cajta in enak material, kot on pred 1 uro, SF pravi: predvsem tržno bolj zanimivi ga bodo lastniki že sami nagnali...
builder Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred eno uro, sesir pravi: Kuk berem bulderja in bikeza sem mislil,da zic pri yamahi absolutna last Valeta in nima veze z njegovimi nadčloveškimi sposobnostmi... nadčloveška sposobnost je, da si na daleč najboljšem motorju vrsto let 2. pravzaprav, temu se reče, da si nesposoben
sesir Objavljeno April 24, 2017 Opozori Objavljeno April 24, 2017 pred 2 minutami, builder pravi: nadčloveška sposobnost je, da si na daleč najboljšem motorju vrsto let 2. pravzaprav, temu se reče, da si nesposoben Če je to nesposobnost bi jz tud bil nesposoben... gretzky, _luke_, Zok in 1 other 4
jskrablin Objavljeno April 25, 2017 Opozori Objavljeno April 25, 2017 pred 8 urami, builder pravi: hočem samo povedat, da motor tovarniškega moštva Yamahe, ki ga vozi Rossi in motor Yamahe, ki ga vozi Zarco, nema veze eno z drugim, je pa dejstvo, da je Zarco dokazal, da lahko dohiti in nabije Rossia z tem svojim. Rossia nabije vsak, ki ima vsaj pet minut cajta in enak material, kot on Tako uspešno ga nabijajo da je kr 1. v skupnem seštevku BIF, sesir, thumper in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se