bikez Objavljeno September 21, 2017 Opozori Objavljeno September 21, 2017 Ne da, pa ne da mopeda. Da ne bi kdo pokazal preveč . Kor13, builder in Demon 1 2
sesir Objavljeno September 21, 2017 Opozori Objavljeno September 21, 2017 pred 27 minutami, bikez pravi: Ne da, pa ne da mopeda. Da ne bi kdo pokazal preveč . Ok nasmejal si me a vseeno...verjetno zato toliko placan... bikez 1
Lipstick Objavljeno September 21, 2017 Opozori Objavljeno September 21, 2017 http://www.bikeme.tv/index.php/i-want-to-know-how-many-legs-the-yellow-puta-has-how-many-of-them-are-actually-his-and-which-of-them-if-any-are-broken-or-belong-to-a-third-party/ GoBobi, suzuki, Demon in 2 others 5
bikez Objavljeno September 21, 2017 Opozori Objavljeno September 21, 2017 pred 1 uro, sesir pravi: Ok nasmejal si me a vseeno...verjetno zato toliko placan... Cirkus, v Aragon prihaja cirkus GoBobi, builder, Buzdovan in 1 other 2 1 1
sesir Objavljeno September 21, 2017 Opozori Objavljeno September 21, 2017 pred 17 minutami, bikez pravi: Cirkus, v Aragon prihaja cirkus Zakaj?Navsezadnje vsi feni od MM trdite,da je bil sposoben pri voznji na oolno na milimetre zadeti z skornjem v zavoro..ima pac nadnaravne sposobnosti... thumper in TakeALookAround 1 1
Demon Objavljeno September 21, 2017 Opozori Objavljeno September 21, 2017 43 minutes ago, sesir said: Zakaj?Navsezadnje vsi feni od MM trdite,da je bil sposoben pri voznji na oolno na milimetre zadeti z skornjem v zavoro..ima pac nadnaravne sposobnosti... Tako kot ima en drugi voznik "nogometaške" sposobnosti.. builder 1
bikez Objavljeno September 21, 2017 Opozori Objavljeno September 21, 2017 pred 2 urami, sesir pravi: Zakaj?Navsezadnje vsi feni od MM trdite,da je bil sposoben pri voznji na oolno na milimetre zadeti z skornjem v zavoro..ima pac nadnaravne sposobnosti... Zato, ker se letos ne more več boriti za tisto, kar si že 10 let želi. Denarja ima pa dosti, ali pač ne.
Snečer Objavljeno September 22, 2017 Opozori Objavljeno September 22, 2017 pred 4 minutami, Cartman pravi: To kar si spesnil morde razumeta mr. high iq Builder pa g. zadnja beseda Borutt. Jaz ne znam razvozlat pomena hehe. Trd, pa se celado sm zbil. Gledal mal fp1. Dec ne zgleda leseno, tud u boxih kar lepo hodi.....in ce se Kalio show nadaljuje, moram pozrt besedo, da KTM konc sezone 18 ne bo zelo konkurencen stroj. mogoče je malo fejkal poškodbo, ko je uvidel, da letos ne bo "nič" pa je malo pred hišo padel in naredil sceno bikez, Cartman, builder in 2 others 5
builder Objavljeno September 22, 2017 Opozori Objavljeno September 22, 2017 (popravljeno) pred 1 uro, Cartman pravi: To kar si spesnil morde razumeta mr. high iq Builder pa g. zadnja beseda Borutt. Jaz ne znam razvozlat pomena hehe. Trd, pa se celado sm zbil. 46 je spletkar, na kratko povedano kar se tiče Yamahe, da sm jest lastnik, bi že zdavnaj vse najuru razn 46, on je kralj mahinacij in magnet za sponzorje in budale z gnarjem Popravljeno September 22, 2017. Popravil builder fazerčk, bikez in Demon 3
Nightmare Objavljeno September 22, 2017 Opozori Objavljeno September 22, 2017 1 hour ago, builder said: 46 je spletkar, na kratko povedano kar se tiče Yamahe, da sm jest lastnik, bi že zdavnaj vse najuru razn 46, on je kralj mahinacij in magnet za sponzorje in budale z gnarjem Pa tud za budale brez njega ocitno k mate tolk opravka z njim. exclan, igc1, skopusnik1 in 1 other 4
bikez Objavljeno September 22, 2017 Opozori Objavljeno September 22, 2017 pred 3 urami, Cartman pravi: To kar si spesnil morde razumeta mr. high iq Builder pa g. zadnja beseda Borutt. Jaz ne znam razvozlat pomena hehe. Trd, pa se celado sm zbil. Gledal mal fp1. Dec ne zgleda leseno, tud u boxih kar lepo hodi.....in ce se Kalio show nadaljuje, moram pozrt besedo, da KTM konc sezone 18 ne bo zelo konkurencen stroj. Sem ti smajlija stisnu. Če ne razumeš, bo treba v prvi razred, moji otroc ti bodo pa pot pokazal .
builder Objavljeno September 22, 2017 Opozori Objavljeno September 22, 2017 pred 6 urami, Nightmare pravi: Pa tud za budale brez njega ocitno k mate tolk opravka z njim. res je, nimate vsi fani gnara, da kupite fruit of the loom majčko od 2€, ki je rumene barve s številko 46, ki jo tržijo najmanj 60€ jest temu rečem "davek na budale" Demon in bikez 2
sesir Objavljeno September 22, 2017 Opozori Objavljeno September 22, 2017 pred 12 minutami, builder pravi: res je, nimate vsi fani gnara, da kupite fruit of the loom majčko od 2€, ki je rumene barve s številko 46, ki jo tržijo najmanj 60€ jest temu rečem "davek na budale" Se vidi,da še nisi videl izdelka VR46 exclan in bikez 2
Rossi Objavljeno September 22, 2017 Opozori Objavljeno September 22, 2017 (popravljeno) 53 minutes ago, builder said: res je, nimate vsi fani gnara, da kupite fruit of the loom majčko od 2€, ki je rumene barve s številko 46, ki jo tržijo najmanj 60€ jest temu rečem "davek na budale" Jst pa fousarija Majcke so prav super, da o ocalih in ostali galanteriji ne govorim Popravljeno September 22, 2017. Popravil Rossi
bikez Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 pred 11 urami, Rossi pravi: Jst pa fousarija Majcke so prav super, da o ocalih in ostali galanteriji ne govorim To so zame delovski artikli. V njih niti pod razno ne hodim v službo, maši, v gostilno, kolegom, ... So pa uporabni ko grem na grušt, ko grem špricat v vinograd, ko grem laksat ali mulčit, itd.. Sam za 60€ so zame mal predragi . pred 12 urami, sesir pravi: Se vidi,da še nisi videl izdelka VR46 Ne mi rečt, da pri Armaniju šivajo za dohtarja ? builder in Demon 1 1
sesir Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 pred 18 minutami, bikez pravi: Ne mi rečt, da pri Armaniju šivajo za dohtarja ? Haha..oblačila so zelo kvalitetna! Recimo vr46 ducati pulover je še kot bi bil star dva dni!Nova yamaha vr46 majčka pa je vr46 patentiran material,da diha...sam se v tej kratki majici odlično počutim-vrhunska za vroče dni! Padel z istim modelom rokavic..dlan na desni sicer počila a rokavici obe scotalo,da se jih je vrglo direkt v smeti Že v začetku moto poti sem imel stvari od KS34... Dejstvo je,da so od dirkačev stvari,licenčne zelo na visokem nivoju! Recimo imam kratko majico red bull z dirke F1 ....joj stara ful,perem,nič ne pazim vlačim....dobro no ni več kot nova a še vedno zelo ok!
builder Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 pred 49 minutami, bikez pravi: To so zame delovski artikli. V njih niti pod razno ne hodim v službo, maši, v gostilno, kolegom, ... So pa uporabni ko grem na grušt, ko grem špricat v vinograd, ko grem laksat ali mulčit, itd.. Sam za 60€ so zame mal predragi . ampak za v cirkus bi bil pa berajt Cartman, Demon in bikez 1 2
jskrablin Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 Dajte debate o navijaški krami preselit v kako zato bolj primerno temo. Tule pa naj ostane fokus na Moto GP prvenstvu (treningi, dirke, tehnologija, prestopi, količina železja in šravfov v dirkačih, itd...). thumper, GoBobi in MiNa 2 1
Rossi Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 Bikez: ti si invalid, ce ne fizicno pa psihicno. Sorry, ampak IQ ti skodi :-) exclan in bikez 2
solorider Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 Stari jih z eno nogo premaga. Demon, sesir, TakeALookAround in 1 other 1 3
bikez Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 pred 5 urami, Rossi pravi: Bikez: ti si invalid, ce ne fizicno pa psihicno. Sorry, ampak IQ ti skodi :-) Sorry, si me spravil na tvoj nivo . TakeALookAround, Demon, fazerčk in 1 other 2 1 1
Rossi Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 3 hours ago, bikez said: Sorry, si me spravil na tvoj nivo . Da, seveda :-)
TakeALookAround Objavljeno September 23, 2017 Opozori Objavljeno September 23, 2017 Kaj pa dons, k je bil v Senju en tip z R1 in Rossi registracijo? As to ti? Pa vse v Rossi emblemih, Celada, kombinezon, ma ni da ni! Res fanatik!
bikez Objavljeno September 24, 2017 Opozori Objavljeno September 24, 2017 pred 12 urami, Rossi pravi: Da, seveda :-) Sem vesel, da se strinjava ? pred 14 urami, Cartman pravi: Zanimiva situacija pri oranznih. Kalio je 12, ampak s slabsim casom kot Espargaro. Jutri morda le dobimo fight, ki ga cakamo ze celo sezono. 93vs25. Kar se Rossija tice, noro. Ajd, je super fit, je zdravljen z najbolsimi ljudmi in materiali, in verjetno je vozil z blokado, ampak....sneli so me pri 30km/h, 2dni predn se je on zlomil, Kosti nimam poskodovanih, krevsam lahko dve uri na dan, po tem sem cel razboljen. Koleno zvijem cca 90 stopinj, vec ne gre. Ob sami misli, da bi moral danes sest na motor, mi postaja slabo. Model ga pokne v prvo vrsto na svetovnem prvenstvu. Ti norci res prenesejo grozno dosti. Si starejši, nisi fizično tako pripravljen, zdraviš se na socialo s slabšimi materiali, fizioterapert bo ko bo, toplice ja ali ne, itd... P.S. še zmeraj trdim, da mu tega ni treba, ... pred 12 urami, DinDiin pravi: Kaj pa dons, k je bil v Senju en tip z R1 in Rossi registracijo? As to ti? Pa vse v Rossi emblemih, Celada, kombinezon, ma ni da ni! Res fanatik! Mogoče je bil sam doktor ? A je dal čealdo dol ? Demon in igc1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se