Skoči na vsebino

CF moto

DAMI34

Priporočene objave

pred 9 urami, GeeSXer pravi:

Discount price za letnik 2024. Nov. žal ne dobavljajo v SLO :(

image.png.8061d8f69751c67324f1057a66a5deeb.png

Ne bom rekel da se to kje dogaja... Ma zna bit da bo nekdo naročil takega ko gre njegov original malce bolj na trdo dolj po hribu in bosta potem magično dva okvirja z istimi številkami 😁

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj primerjalnih testov sem videl, kjer je bil ta CF 450 izbran kot najboljši v tej kategoriji...vem da sta bila zraven tudi Honda CRF 300 in Himalayan...pa še drugi, KTM 390. 

Jaz kitajcem še ne zaupam, sedaj me je razočarala kitajska baterija na električnem kolesu. Po 2 letih je v trenutku odpovedala, garancijo ima eno leto. Tudi na vseh ročnih orodjih so mi šle kitajske baterije,  npr., nadomestek Makite. Vprašanje koliko časa zdržijo kitajski električni avti. Dobro, to je malo drugače od mopedov...strah je pa vseeno prisoten, zgleda lepo, tudi dela samo malo časa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, vandrovec pravi:

Nekaj primerjalnih testov sem videl, kjer je bil ta CF 450 izbran kot najboljši v tej kategoriji...vem da sta bila zraven tudi Honda CRF 300 in Himalayan...pa še drugi, KTM 390. 

Jaz kitajcem še ne zaupam, sedaj me je razočarala kitajska baterija na električnem kolesu. Po 2 letih je v trenutku odpovedala, garancijo ima eno leto. Tudi na vseh ročnih orodjih so mi šle kitajske baterije,  npr., nadomestek Makite. Vprašanje koliko časa zdržijo kitajski električni avti. Dobro, to je malo drugače od mopedov...strah je pa vseeno prisoten, zgleda lepo, tudi dela samo malo časa

Xiaomi na eskiroju deluje kot prvi dan... takisto telefon, sesalec. Zelo so se popravili. Pri motorjih verjamem, da so že na nivoju ali preko, večino delov je itak sestavljanka renomiranih ali rebrandanih firm.

Saj strah od laha je tudi moče v avto moto sceni :) 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, Snečer pravi:

Xiaomi na eskiroju deluje kot prvi dan...

Koliko časa že, ker meni je baterija do odpovedi tudi delala kot nova, več kot dve leti. Sicer telefon in pametno uro Huawei moram pohvalit, ostale baterije so pa zelo malo časa delovale...zato je zame kitajc še bolj loterija.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 41 minutami, vandrovec pravi:

Koliko časa že, ker meni je baterija do odpovedi tudi delala kot nova, več kot dve leti. Sicer telefon in pametno uro Huawei moram pohvalit, ostale baterije so pa zelo malo časa delovale...zato je zame kitajc še bolj loterija.

2 leti in pol eskiro , telefon pa 5 let in pri slednjem ne pojenja kapaciteta...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Upam si trditi, da je vsaj 90% baterij narejenih na Kitajskem. Zelo verjetno pa še več...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, Joker pravi:

Upam si trditi, da je vsaj 90% baterij narejenih na Kitajskem. Zelo verjetno pa še več...

Verjetno, niso pa vse od enega proizvajalca in niso vse enako kvalitetne...bo potrebno še nekaj časa, da se loči kvaliteta od plevela

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri Kitajcih imaš lahko zelo podn baterije ali pa vrhunske. Isto velja za motorje...če Kitajca plačaš ustrezno dobiš ustrezno ven. Res pa da niso tako požrešni kot EU svet.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, se je že začelo :eek:

... prva reklama kitajca je bila .... "kupite ful najlažji moped na trgu, za ful najboljšo ceno" :eek:

... in ... ko so po ne vem kakšnih naprezanjih in napenjanjih le nekako uspeli zvagati prvega kitajca... ter potem niti ni bilo ravno vse tako, kot se je reklamiralo ... je sedaj na vrsto prišla še zgodba cene :eek:

... tudi tukaj bomo morali začet poslušat tisto staro izrabljeno ... "ko boste ustrezno plačali kitajca, boste ven dobili tudi ustrezen moped" :eek:

... no, s tem smo pa že na zgodbi uveljavljenih japoncev in evropejcev

... "kolikor denarja, toliko muzike" :sleep2:

Tako da ... ja, teli plastik fantastik kitajski kinderjajčki so res nekaj posebnega :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!