Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 38 minutami, Zivnorc pravi:

... ceu motor so skopiral...:O

...ima okvir... kolesa... mašino, žmigavce, balanco ...avspuh.... tko kot vsi ostali med seboj skopirani motorji....

v tem primeru je šlo celo za kopijo modela, ne samoza agregat in cf moto je imel težave v dolocenih drzavah

novejši modeli so bolj genuine

pač nimaš pojma, da, cel motor so skopirali

https://www.motorcyclistonline.com/reviews/cfmoto-650-nk-first-ride/

Popravljeno . Popravil Snečer
Objavljeno

Kavčič "spet" hvali :P

Objavljeno

Analiza MTXa v detajle.

Objavljeno

Vojislav je z ekipo obiskal CF Moti...

Filmopis pa v njegovem stilu.

Za pogledat, da dobimo občutek kje je (že) kitajska...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Black friday ponudba. Posteno odrezana cena. 

IMG_4977.png

Objavljeno
Ob 24. 11. 2024 ob 18:00, Snečer pravi:

image.png.990273fb997352402b536b0ad4545330.png

image.png.ed538a0c7827e1bc381f4ff9948076a1.png

image.png.1e0cd49b661caeab2934f346ea668206.png

image.png.22986a98aeb568a864450a9116d6e32a.png

image.png.ad834aee850864f497a266865bab1f1b.png

image.png.4b0d40e181d5bc2256a515c4bc4c400b.png

image.png.3cf7180be6c99974bbce67eb5fec8e3c.png

image.png.ef3c564264bcd4366793f36c2da36e36.png

Torej se nimaš kaj bat. Tankaš voziš, se smejiš in BMW-jem mahaš :D 

Objavljeno
Pravkar, gift pravi:

Torej se nimaš kaj bat. Tankaš voziš, se smejiš in BMW-jem mahaš :D 

edini minus je, da nimaš prve vrste pred gostilno :) da bolj zadajš parkiraš

• Haha 2
Objavljeno

Zelo dobra recenzija, nasploh so mi njegove zadeve gledljive jasne in razumljive.

Objavljeno
On 11/27/2024 at 1:43 PM, gift said:

se smejiš in BMW-jem mahaš :D 

Se ti dopade bmw al kaj? 😁

Objavljeno

To nedeljo v družbi z cf450mt. Poba vrgel gor slavne mitaske xt...

Tako bom rekel...nizko sediš kar je za nizke ljudi super. Sam izdelek za ta denar super. Tukaj res nimaš kaj, paket ki ga dobiš za ta denar je vredno tega denarja.

Težišče je čutit nekako isto kot Kove 800x na mestu. Isti filing teže. 

Spredaj širok,lepo pokrije noge kar mi je vsec. 

Na makadamih je nekako dohajal tempo. Zaštrikalo se je po razrukanem makadamu, tukaj se je videla razlika kar hitro. Po blatu navzgor se vidi da zadnja guma nima takega oprijema kot bi si ga želel  (oba sva imela gume na 1.5bar)(ista zgodba z T7, težišče bolj na prvi gumi). Recimo vštric je Kove na 50/50 gumi komot grabil in peljal. Cf je vrtel v prazno kljub bolj offroad gumi. 

Drugače pa motorček za makadame je ok. Na slabšem seveda gre ampak z večjo mero pazljivosti.

Hotel sem povedat to kar sem opazil skozi cel dan.

IMG_20241201_112707.jpg

Objavljeno
pred 9 urami, miran985 pravi:

Tako bom rekel...nizko sediš kar je za nizke ljudi super. Sam izdelek za ta denar super. Tukaj res nimaš kaj, paket ki ga dobiš za ta denar je vredno tega denarja.

Na makadamih je nekako dohajal tempo. Zaštrikalo se je po razrukanem makadamu, tukaj se je videla razlika kar hitro. Po blatu navzgor se vidi da zadnja guma nima takega oprijema kot bi si ga želel  (oba sva imela gume na 1.5bar)(ista zgodba z T7, težišče bolj na prvi gumi). Recimo vštric je Kove na 50/50 gumi komot grabil in peljal. Cf je vrtel v prazno kljub bolj offroad gumi. 

Drugače pa motorček za makadame je ok. Na slabšem seveda gre ampak z večjo mero pazljivosti.

IMG_20241201_112707.jpg

Z boljšo terensko gumo je cf moto slabše grabil kot kove z manj terensko?

Al sem kaj narobe razumel. 

Objavljeno
pred 11 urami, miran985 pravi:

IMG_20241201_112707.jpg

image.png.edc0d13d160f683e9b01636be296dea8.png

image.png.fd14d556b72dcb0ed6e8074b98100186.png

na 7.35 in 8.30 gre MT mimo KOVE:P

blato je blato, tut kove se gura kot vidim..

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

na 7.35

image.png

Jop, ko bi videli iz moje perspektive zakaj in kako. Zadaj sem čakal za njim da bo spraskal. Ko me je spustil sem sam zapeljal v grd jarek, pač porinil ven in potem komot naprej za njim. Pa razumi da gume 50/50 in te tako offroad kot jih ima on. Ampak ja...poba lepo naložil film kjer je dohajal...sicer fajn dečko, smo na vezi bomo še šli kakšno. Pravi borec 💪

Objavljeno
pred 4 minutami, miran985 pravi:

Jop, ko bi videli iz moje perspektive zakaj in kako. Zadaj sem čakal za njim da bo spraskal. Ko me je spustil sem sam zapeljal v grd jarek, pač porinil ven in potem komot naprej za njim. Pa razumi da gume 50/50 in te tako offroad kot jih ima on. Ampak ja...poba lepo naložil film kjer je dohajal...sicer fajn dečko, smo na vezi bomo še šli kakšno. Pravi borec 💪

da se razumeva, jaz se nič ne sekiram kdo pa zakaj in kako in ne kritiziram vožnje. Pravzaprav je čisto lepa od vseh. Blato je blato, mal drugačna špura, pa je že drug rezultat. Sicer je pa lažje sedet na motorju dokler grabi in ima dovolj nizek sedež, da veslaš.

Hočem povedati, da nič kaj blazno ne zaostaja. :D

Se pa strinjam, da ko pride do kamenja ,šodra in večjih kosov nastane problem, ker mu niti hod vzmetenja tega ne omogoča več. 190 al 200mm kolikor ima je nekje za silo, to pa sem ziher ker mam isto na 790adv in mi pri slabšem kamenju zmanjka.

Objavljeno (popravljeno)
pred 15 minutami, DAMI34 pravi:

da se razumeva, jaz se nič ne sekiram kdo pa zakaj in kako in ne kritiziram vožnje. Pravzaprav je čisto lepa od vseh. Blato je blato, mal drugačna špura, pa je že drug rezultat. Sicer je pa lažje sedet na motorju dokler grabi in ima dovolj nizek sedež, da veslaš.

Hočem povedati, da nič kaj blazno ne zaostaja. :D

Se pa strinjam, da ko pride do kamenja ,šodra in večjih kosov nastane problem, ker mu niti hod vzmetenja tega ne omogoča več. 190 al 200mm kolikor ima je nekje za silo, to pa sem ziher ker mam isto na 790adv in mi pri slabšem kamenju zmanjka.

Ja, kot sem rekel, 10minuten video, čiste vožnje cca 3 ure...v tem videu je pač kazal kako smo skupaj. Bom pa investiral v eno kamero kaj kmalu da se pokaže zadeva enkrat iz drugega zornega kota kot sem rekel. Sem povedal da na makadamu ok,ko je ratalo grdo pač ni dohajal sam motor,vzmetenje. Ampak nismo na dirki, povedal sem kar sem videl iskreno. Vglavnem fajn dečko, še se bomo vozili. 

Je lepo povedal, pa tudi spodaj se vidi da kul dečko z komentarjem "samo uživali našo nedeljo"

Screenshot_2024-12-02-08-00-24-748_com.facebook.katana-edit.jpg

Popravljeno . Popravil miran985
Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

Z boljšo terensko gumo je cf moto slabše grabil kot kove z manj terensko?

Al sem kaj narobe razumel. 

Ja videla se je razlika v blatu, jaz kot recimo traktor,njemu pa vrtelo nonstop pa po polžje naprej. Da bi na cf dal na zadnjo gumo nekih 20-30kg bi super plezal. Veliko energije je dal da je splezal. Jaz sem jo rabil sam za tist jarek.

Nasplošno pa lahko pohvalim cf.

Objavljeno (popravljeno)
pred 46 minutami, DAMI34 pravi:

@DAMI34 tamle mimo mene sem pa jaz lepo stal pa mu jasno pokazal z čelado naj gre naprej da si damo prostor. Potem pa speljal takoj za njim, kot vidiš sem bil takoj za njim ko se je ustavil. 

Ista situacija na začetku, čakal da je spraskal prvi potem pa šel.

Pač en drugmu smo morala dat prostor. 

Popravljeno . Popravil miran985
Objavljeno

Mene najbolj pri cf450 skrbi šasija. Nekam švoh se mi zdi vse skupaj, vsaj kar sem na nekih fotkah videl, ko je bil moped oguljen. 

Objavljeno
pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

Mene najbolj pri cf450 skrbi šasija. Nekam švoh se mi zdi vse skupaj, vsaj kar sem na nekih fotkah videl, ko je bil moped oguljen. 

Težko rečt, bomo videli skozi čas. Slabo ni vidt, sploh za tak denar.

Objavljeno

Mt je bolj vsestranski kot rally specialka, ki je za gobe nabirat.

Edini minus je da ima 30kg preveč po moje za neasfalt .

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

.

... končno tud en filmček ... da se vsaj malo bolj realno da ocenit, po kok so hruške :OK:

... čist fajn filmček :worship:

Ps.

... sicer se mi pa zdi, da je najbolj videt, kako je grabilo, tam nekje od 3.55 do 4.05 :kva2:

Objavljeno
pred 12 minutami, Snečer pravi:

Mt je bolj vsestranski kot rally specialka, ki je za gobe nabirat.

Edini minus je da ima 30kg preveč po moje za neasfalt .

Se strinjam da je vsestranski. Pa še dva se lahko peljeta.

Gobe nabirat? Jaz se moram spotaknit ob njo da jo najdem 😅😅

Po drugi strani pa folk misli da je 450 rally samo "Dakar". Pa ni čisto tako. Vsakemu začetniku ga daš v roke lahko, normalna vožnja do 130kmh pa Tet trase recimo itd...idealen. 

Za splošnega uporabnika pa je mt450 ja.

Objavljeno
pred 10 minutami, pik1 pravi:

.

... končno tud en filmček ... da se vsaj malo bolj realno da ocenit, po kok so hruške :OK:

... čist fajn filmček :worship:

Ps.

... sicer se mi pa zdi, da je najbolj videt, kako je grabilo, tam nekje od 3.55 do 4.05 :kva2:

Prekrasen slap ja, pa še eden je v bližini. Hrvaški del Gorjancev....

Objavljeno
pred 5 minutami, miran985 pravi:

Se strinjam da je vsestranski. Pa še dva se lahko peljeta.

Gobe nabirat? Jaz se moram spotaknit ob njo da jo najdem 😅😅

Po drugi strani pa folk misli da je 450 rally samo "Dakar". Pa ni čisto tako. Vsakemu začetniku ga daš v roke lahko, normalna vožnja do 130kmh pa Tet trase recimo itd...idealen. 

Za splošnega uporabnika pa je mt450 ja.

Če kupiš 450 rally, moraš še en motor kupit :) MT 450 pokriva vse, to sem mislil

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!