Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Motor sem kupil pravi.  Sam konstantno je želja po čem drugim. Eni tko menjajo babe, jest pa motorje:naughty:

pred 2 urami, miran985 pravi:

Sem že sam hotel rečt da ni vzel pravega zanj potem, če že gleda drugega.

• Všeč mi je 2
  • Haha 3
Objavljeno

... sam ne motorja prodajat.... k pol se bo znajdu na netu...pa se bo govorilo naokrog, da je zihr ful zanič, ker se že prej ko po enem letu prodaja.... 

... jest imam svoj motor že 10 let ... prowzaprow sploh ni nobenga tazga na netu...noben noče prodat, da se ne bo govorlo naokrog, da se prodaja zato, ker je zanič....

• Haha 3
Objavljeno
pred 37 minutami, Zivnorc pravi:

... sam ne motorja prodajat.... k pol se bo znajdu na netu...pa se bo govorilo naokrog, da je zihr ful zanič, ker se že prej ko po enem letu prodaja.... 

... jest imam svoj motor že 10 let ... prowzaprow sploh ni nobenga tazga na netu...noben noče prodat, da se ne bo govorlo naokrog, da se prodaja zato, ker je zanič....

Hejterji samo to čakajo da se en prodaja in potem napadejo kot hijene..že videno. Ozadja pa ne poznajo (seveda motor nič kriv).

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 57 minutami, skalar36 pravi:

Eni tko menjajo babe, jest pa motorje:naughty:

Tvoja varianta je vseeno cenej :kva2:.

• Haha 5
Objavljeno
pred 2 urami, MiNa pravi:

Tvoja varianta je vseeno cenej :kva2:.

Ja. Pa do dons me ni še en motor nazaj klicu, pa prašu "če be bi še enkrat probala":naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!