pik1 Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami pred 5 urami, DAMI34 pravi: lajkam šusplato . ... jest pa pelinkouc .. desno od šus plate 1 4
DAMI34 Objavljeno pred 6 urami Avtor Objavljeno pred 6 urami Čakamo še druge gume Drgač pa res, lep moped, tudi sedež bo koristen, pa še lepše izgleda
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Avtor Objavljeno pred 5 urami kar dobro sta uničevala "motorke" Se pa lepo s posnetka vidi, kaj gre najprej v maloro, pa kaj se splača že preventivno menjat.
skalar36 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami (popravljeno) Počasi bo motorček popolnoma opremljen. Včeraj sem ga dopolnil s tole torbico, ki je ravno pravšnja, za prvo pomoč, set za krpanje pnevmatik, nekaj orodja, sendvič, pijačo ter še par malenkosti. Ravno prav velika je, da ne kvazi celote. Z zadrgami se poveča in stalčiš vanjo še dežjaka. Dodal sem še zaščito prednjih vilic. Zaščita zadnjega zavornega lončka. Senčni vizir za ekran. Torbica za na crashbare-čeprav mi ne zgleda lepo in bo verjetno šla dol. Nalepke za rezervoar. Cevne zaščite ste že videli. Na poti je še zaščita za gladilnik, ter tisti del med hladilnikom in šus plato, nosilec za telefon, ter podkvica za takn torbico, katero bom premeščal iz CF 800 na tega. Ker je rezervoar isti. Pa bo to to. 200kg + Šus plate verjetno ne bom menjal, ker nimam namena se vozit po takem terenu, in s takim tempom,da bi jo rabil. Ker ga občasno vozi tudi sin, višji sedež zaenkrat še ni v opciji. Ja. To se pa full strinjam. Camel bag. To bo ruzaček ja. Jest mam vodilo verige, samo sem pozabil slikat . Tole vodile se mi dopade, ker ne rabiš snemat verige. Namestitev je preprosta. Acerbis-Pogooglajte. Popravljeno pred 4 urami. Popravil skalar36 7
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Avtor Objavljeno pred 4 urami @skalar36toplo priporočam še eno zadevo. No vsaj jaz sem to hitro ugotovil. Camel bag voda je hudičevo pomembna poleti in v vročini, ti pa nekje v nekem gozdu. ps. a nihče od lastnikov še ni namestil vodila verige? Jaz bi jo dal. Malce slabo zapeljan prehod čez kako steblo, malce preohlapna veriga, pa zleti dol.
Ditrich Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Bari, gardi barov in rejzerji krmila. Vodilo verige sigurno, gume pa te skurm pa druge gor. 5
skalar36 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Ja sej. Kupiš "budget motor" za čim man gnara, da je cim lazji. Pol pa vanga vloziš se ohoho gnara, pa navesiš en kup teže. Ta čas za ta gnar je @MiNa ze prevozu 1/3 azije. Hjao. 3
Kugelschreiber Objavljeno pred 17 minutami Objavljeno pred 17 minutami 1 hour ago, skalar36 said: Ja sej. Kupiš "budget motor" za čim man gnara, da je cim lazji. Pol pa vanga vloziš se ohoho gnara, pa navesiš en kup teže. Ta čas za ta gnar je @MiNa ze prevozu 1/3 azije. Hjao. Pr nas mamo drgacnega pacjenta. Kupi premium, pol pa se logira na temu, aliekspres, wish…in na nov motor zlozi kontejner klumpa 🤣 ocitno je to en (pod)žanr motorizma. BTW, tole ste videli? V Grosupljem se bo CF pustil pelat. https://www.motoavantura.si/testne-voznje-cfmoto-rezervirajte-svoj-termin/ Kje bi dobil kak tshirt od Levice?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se