Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
11 minutes ago, DAN said:

Price preformance.....Mitas enduro trail ali trail XT+

Se mi zdi da so 70/30.. torej malce prekrampaste za cesto.. Ali pač?

Objavljeno
pred 34 minutami, Ditrich pravi:

Se mi zdi da so 70/30.. torej malce prekrampaste za cesto.. Ali pač?

najbrž ja (enduro trail xt+). @mladenchje nekje zapisal, da so super, ma jih je hitro skuril.

Za to kar si ti napisal, torej veliko ceste in nekaj teta, je enduro trail+ dovolj (bivše E07+). Predvsem ker zdrži veliko km, je zelo sigurna na asfaltu, težko jo preluknjaš na terenu. Po blatu se moraš pa kar pomatrat. Jaz sem na obeh mojih motorjih kar na enduro trail+. (norden901 in ktm790adv)

Če bom kdaj vzel nekaj takega kot ti (450, 390 adv) bom pa verjetno nataknil XT+. Vendar bo motor bolj za okol bajte in po potkah izven asfalta, to kar trenutno počnem s ktm790adv. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

jaz sem dolgo fural Heidenau K60 scout ravno zaradi tega ker mam tm najman 250 km cest do prvega TET-a 🤣 ma zdržale so, pa pol so tud še kr šle po TET-u-

Pol sem prešaltal na K60 Ranger, pa se mi niso zdele kaj boljše, samo ful prej jih je pobralo. Tko, vsaj ene 30% manj km.

Zdaj sem na Mitaskah XT+, moram rečt da so dajale lani oktobra v blatu in mokrih travah TET-a precej več zaupanja kot kadarkoli prej Heidenauke, me pa vsake tok prestrašijo na asfaltu, sploh k speljem na glavno cesto :)). Kok bojo zdržale še ne vem.

btw moj moped je po mojem tm tm, 160kg pa to, samo bolj stara jajca.

Popravljeno . Popravil nejc74
  • Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

Hja, jaz pa Mitas, odkar so jih tako podražili ne nataknem več gor. Sem imel na 990 E10 (stara oznaka) in potem še 1x E10 na 790, pa je gume res zelo hitro pobralo. Samo ok, sem dobil novo zadnjo pod 80€, potem pa je šla cena na okoli 130€, sem pa rekel ne hvala. No to je bilo pri meni :)

Popravljeno . Popravil ZED
Objavljeno
pred 17 urami, Ditrich pravi:

Tisti z izkušnjami off road-a. Katere gume bi priporočali za razmerje 50/50?

Sam se nagibam k Dunlop Trailmax ali pa Michelin Anakee Wild.

Torej vožnja za službo po cesti/avtocesti in off road ala TET varjanta, sam bl za softiče.. vsaj na začetku.. 😉

Sam sem imel Michelin Anakee Wild in sem bil zadovoljen na obeh terenih. Tudi po hladnem in mokrem asfaltu je dobro držalo. Edino kako blato je bila veselica.

Objavljeno

Tale petarda je na XT+

Objavljeno

Se da kje videt 675 NK in 675 SRR, ali samo sprejemajo prednaročila? vsi imajo slike gor, kot da jih imajo  na zalogi

Pa nekaj slik 1000 SS je  že netu. Bo kmalu tudi pri nas? Nismo vsi za teren in blato.

Objavljeno

Prvi občutki so taki kot “baje” morajo bit.

Drugi svet

IMG_7162.jpeg

IMG_7163.jpeg

IMG_7164.jpeg

IMG_7165.jpeg

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!