Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ob 13. 3. 2025 ob 18:06, plahta pravi:

Moped v kujavnku... A ga boš mel not, k bo naslednja žurka?

A veš, da sem prav na mail dobu, da si tle objavljal... Sem čist pozabu na ta forum. Ga boš dal za en krog, da se zvrnem z njim :)...

malo off:

Pišuka @plahta, te sploh nisem vprašal če še motoriraš preden smo firmo pokopal. Zdej bo sezona, uživaj. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 14 urami, schwantz pravi:

malo off:

Pišuka @plahta, te sploh nisem vprašal če še motoriraš preden smo firmo pokopal. Zdej bo sezona, uživaj. 

Res maš vzdevek, da te vsak prepozna :). Predvidevam, da vem gdo si... fejzr 8. Mal še vozm, na pokop sm že skor pozabu... Zdej že šiht menjam :)

ps: Q..c vem, gdo si (glede na to, da si od 2008 na formu nism glih zihr) :)

Popravljeno . Popravil plahta
Objavljeno

Objavljeno
7 minutes ago, DAMI34 said:

A za to rabiš t-box?

Objavljeno
pred 4 minutami, Ditrich pravi:

A za to rabiš t-box?

ne vem (kar vem ma moped vse kar rabi). Je bilo pa večkrat govora o posodobitvah (in problemih s povezovanjem)...pa mogoče komu prav pride. Predvsem pa je fajn ko ne rabiš več navigacije in jo lepo preslikaš na armaturko.

Objavljeno (popravljeno)

Probam ko pridem domov.. 😉

Popravljeno . Popravil Ditrich
Objavljeno

Meni javi da imam zadnji update, tako da zaenkrat ni še nič..

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

ne vem (kar vem ma moped vse kar rabi). Je bilo pa večkrat govora o posodobitvah (in problemih s povezovanjem)...pa mogoče komu prav pride. Predvsem pa je fajn ko ne rabiš več navigacije in jo lepo preslikaš na armaturko.

JS ne vem zakaj vsak moped z ekranom tega nima...ni tako tehnično in finančno zahtevno, da ne mogli dati gor...skoraj vsak bi bil za to pripravljen tudi plačati kar evro...

• Hvala 1
Objavljeno
pred 16 minutami, siks pravi:

JS ne vem zakaj vsak moped z ekranom tega nima...ni tako tehnično in finančno zahtevno, da ne mogli dati gor...skoraj vsak bi bil za to pripravljen tudi plačati kar evro...

to jaz že dolgo pravim za vse ostale znamke.

pred 23 minutami, Ditrich pravi:

Meni javi da imam zadnji update, tako da zaenkrat ni še nič..

torej maš zadnjo poseodobitev za EU verjetno. Kako pa presilkava gugl maps? Recimo super zadeva, ko doma skreiraš pot pa sam odpreš v founu in preslikaš na armaturko.

Objavljeno

Dobro služi namenu.

IMG_20250329_175855.jpg

• Všeč mi je 6

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!