Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kolikor vem, so mi na cf-u dolgi most rekli, da ne smem delati servisa drugje kot na uradnem, če želim da garancija traja 5 let. Tu mislim da tovarna nima nič več opravka z garancijo, ampak uvoznik da svojo in jo tudi malce priredi.

Ampak da prekinem, danes je bil vseeno lep dan.. Je treba mal na zrak, gre stres iz glave kot bi mignil.. Vsaj tisti, negativen..

IMG_7213.jpeg

IMG_7214.jpeg

IMG_7215.jpeg

IMG_7216.jpeg

• Všeč mi je 4
  • Hvala 2
Objavljeno
pred 9 urami, Ditrich pravi:

Kolikor vem, so mi na cf-u dolgi most rekli, da ne smem delati servisa drugje kot na uradnem, če želim da garancija traja 5 let. Tu mislim da tovarna nima nič več opravka z garancijo, ampak uvoznik da svojo in jo tudi malce priredi.

Ampak da prekinem, danes je bil vseeno lep dan.. Je treba mal na zrak, gre stres iz glave kot bi mignil.. Vsaj tisti, negativen..

IMG_7213.jpeg

IMG_7214.jpeg

IMG_7215.jpeg

IMG_7216.jpeg

S pravnikom lahko to gladko rešiš, drugače ne drži.

Servis lahko narediš pri vsakemu, ki ima uradno redistriran servis za motorje tudi pod garancijo.

Objavljeno
pred 36 minutami, Kmet2 pravi:

S pravnikom lahko to gladko rešiš, drugače ne drži.

Servis lahko narediš pri vsakemu, ki ima uradno redistriran servis za motorje tudi pod garancijo.

Če je to podaljšana garancija, izdana s strani proizvajalca/prodajalca so morajo biti navedeni pogoji veljavnosti podaljšane garancije in način uveljavljanja le-te.

Največkrat moraš opraviti registracijo na njihovi spletni strani in z potrditvijo sprejmeš njihove pogoje, ker ta garancija ni zakonsko obvezna, veljajo pač pogoji garanta.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 17 urami, vandrovec pravi:

Dražje od BMWja... bom kar ostal na dobrem starem bokserju. Ventili mala malica, olje skoraj zastonj, teža motorja podobna...🙂

Katero olje pa nalivaš v boxerja?

Objavljeno

Ampak, da je servis skoraj 10% cene motorja, je pa malo "krepka" .

lp

• Zmeden 1
Objavljeno
pred eno uro, Kaldu pravi:

Če je to podaljšana garancija, izdana s strani proizvajalca/prodajalca so morajo biti navedeni pogoji veljavnosti podaljšane garancije in način uveljavljanja le-te.

Največkrat moraš opraviti registracijo na njihovi spletni strani in z potrditvijo sprejmeš njihove pogoje, ker ta garancija ni zakonsko obvezna, veljajo pač pogoji garanta.

Ok, vem da za stock garancijo lahko servisiraš kjerkoli.

Objavljeno
pred 27 minutami, u-r-o-s pravi:

Katero olje pa nalivaš v boxerja?

Ashampoo_Snap_2025_04_04_08h59m38s_002_.png.3667edb7e3e3bb1bceca6b9e75cbf53f.png

• Všeč mi je 1
Objavljeno

A je kdo naročil zaščito za ročke za mt 450? Kje, katere?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!