Popularna objava Ditrich Objavljeno četrtek ob 19:37 Popularna objava Objavljeno četrtek ob 19:37 Kolikor vem, so mi na cf-u dolgi most rekli, da ne smem delati servisa drugje kot na uradnem, če želim da garancija traja 5 let. Tu mislim da tovarna nima nič več opravka z garancijo, ampak uvoznik da svojo in jo tudi malce priredi. Ampak da prekinem, danes je bil vseeno lep dan.. Je treba mal na zrak, gre stres iz glave kot bi mignil.. Vsaj tisti, negativen.. 8 2
Kmet2 Objavljeno petek ob 04:56 Objavljeno petek ob 04:56 pred 9 urami, Ditrich pravi: Kolikor vem, so mi na cf-u dolgi most rekli, da ne smem delati servisa drugje kot na uradnem, če želim da garancija traja 5 let. Tu mislim da tovarna nima nič več opravka z garancijo, ampak uvoznik da svojo in jo tudi malce priredi. Ampak da prekinem, danes je bil vseeno lep dan.. Je treba mal na zrak, gre stres iz glave kot bi mignil.. Vsaj tisti, negativen.. S pravnikom lahko to gladko rešiš, drugače ne drži. Servis lahko narediš pri vsakemu, ki ima uradno redistriran servis za motorje tudi pod garancijo.
Kaldu Objavljeno petek ob 05:35 Objavljeno petek ob 05:35 pred 36 minutami, Kmet2 pravi: S pravnikom lahko to gladko rešiš, drugače ne drži. Servis lahko narediš pri vsakemu, ki ima uradno redistriran servis za motorje tudi pod garancijo. Če je to podaljšana garancija, izdana s strani proizvajalca/prodajalca so morajo biti navedeni pogoji veljavnosti podaljšane garancije in način uveljavljanja le-te. Največkrat moraš opraviti registracijo na njihovi spletni strani in z potrditvijo sprejmeš njihove pogoje, ker ta garancija ni zakonsko obvezna, veljajo pač pogoji garanta. 1 2
u-r-o-s Objavljeno petek ob 06:30 Objavljeno petek ob 06:30 pred 17 urami, vandrovec pravi: Dražje od BMWja... bom kar ostal na dobrem starem bokserju. Ventili mala malica, olje skoraj zastonj, teža motorja podobna...🙂 Katero olje pa nalivaš v boxerja?
franc Objavljeno petek ob 06:35 Objavljeno petek ob 06:35 Ampak, da je servis skoraj 10% cene motorja, je pa malo "krepka" . lp 1
Kmet2 Objavljeno petek ob 06:40 Objavljeno petek ob 06:40 pred eno uro, Kaldu pravi: Če je to podaljšana garancija, izdana s strani proizvajalca/prodajalca so morajo biti navedeni pogoji veljavnosti podaljšane garancije in način uveljavljanja le-te. Največkrat moraš opraviti registracijo na njihovi spletni strani in z potrditvijo sprejmeš njihove pogoje, ker ta garancija ni zakonsko obvezna, veljajo pač pogoji garanta. Ok, vem da za stock garancijo lahko servisiraš kjerkoli. 1
vandrovec Objavljeno petek ob 07:00 Objavljeno petek ob 07:00 pred 27 minutami, u-r-o-s pravi: Katero olje pa nalivaš v boxerja? 1
skalar36 Objavljeno petek ob 07:23 Objavljeno petek ob 07:23 A je kdo naročil zaščito za ročke za mt 450? Kje, katere?
Ditrich Objavljeno petek ob 18:24 Objavljeno petek ob 18:24 Kolikor vem se ne misliš off rad-at, tko da ne vidim potrebe po tem.. V nasprotnem primeru so že an aliju, amazonu, trotlpunksih pa še kje se najdejo..
miran985 Objavljeno petek ob 19:43 Objavljeno petek ob 19:43 pred 12 urami, skalar36 pravi: A je kdo naročil zaščito za ročke za mt 450? Kje, katere? Unclewang
MiNa Objavljeno soboto ob 15:02 Objavljeno soboto ob 15:02 Preizkusil nadgradnjo študentskega motorja. Staro... Novo... Kar nekaj se nas je zbralo. Kitajska plastika Testna flotica... Tegale sem zajahal... Lep kos motorja. Ja lepo se vidi napredek 20 let. Bi bilo zanimivo istočasno preizkusit še tanovega versys-a... 700MT/25 je praktično malo nadgrajen Versač. Lahko zapišem, da me je pozitivno presenetil. Sedaj pa še počakamo, da prvi naredi več kot 100kkm 7
miran985 Objavljeno soboto ob 18:52 Objavljeno soboto ob 18:52 pred 3 urami, MiNa pravi: Preizkusil nadgradnjo študentskega motorja. Staro... Novo... Kar nekaj se nas je zbralo. Kitajska plastika Testna flotica... Tegale sem zajahal... Lep kos motorja. Ja lepo se vidi napredek 20 let. Bi bilo zanimivo istočasno preizkusit še tanovega versys-a... 700MT/25 je praktično malo nadgrajen Versač. Lahko zapišem, da me je pozitivno presenetil. Sedaj pa še počakamo, da prvi naredi več kot 100kkm Stari dobri stavek "dajmo počakat xx let, dajmo počakat 200K km...itd". Koliko let smo na svetu? 🤔
skalar36 Objavljeno soboto ob 18:58 Objavljeno soboto ob 18:58 pred 23 urami, miran985 pravi: Unclewang Prredrago. Činezium iz aliexpresa, precej ceneje. Materijal verjetno isti.
miran985 Objavljeno soboto ob 19:02 Objavljeno soboto ob 19:02 (popravljeno) pred 4 minutami, skalar36 pravi: Prredrago. Činezium iz aliexpresa, precej ceneje. Materijal verjetno isti. To kar dobiš na wangu je vredno vsakega centa. Vse tako kot treba. Niti približno ni drago. Če primerjamo znane brande in postavimo ob bok pa sploh ne. AliExpress je tombola. Popravljeno soboto ob 19:02. Popravil miran985 1
MiNa Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami pred 12 urami, miran985 pravi: počakat 200K km...itd". Smeško po 100kkm pomeni nekaj ... 1
skalar36 Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami pred 23 urami, miran985 pravi: To kar dobiš na wangu je vredno vsakega centa. Vse tako kot treba. Niti približno ni drago. Če primerjamo znane brande in postavimo ob bok pa sploh ne. AliExpress je tombola. Na wangu je dražje ob bark busters. Vsaj kar sem jaz našel. Barkbusters žal ne najdem v EU, razen iz Grčije, samo bi trajal 2 mesca da pride. Ali expres it is. Činezium iz wanga al pa EXa--isti drek. Zviti se more ob pacu...
miran985 Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami pred 14 minutami, skalar36 pravi: Na wangu je dražje ob bark busters. Vsaj kar sem jaz našel. Barkbusters žal ne najdem v EU, razen iz Grčije, samo bi trajal 2 mesca da pride. Ali expres it is. Činezium iz wanga al pa EXa--isti drek. Zviti se more ob pacu... Ni vse barkbusters. Določene firme so preveč opevane. Imaš "nepoznane" ki so prekleto dobre. Zviti se mora ob padcu? Ne glih. Pravilno montirane ne smejo biti "tight" ampak se ob padcu VSE skupaj premakne gor ali dol. Da bi pa ob padcu zvilo zaščito pa hvala lepa.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se