Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 12 minutami, Snečer pravi:

teža in cena? 

Na kilo?

Objavljeno
pred 19 minutami, Snečer pravi:

teža in cena? 

Težo sem pozabil. Je pa nekje v tej temi. Cena 9k.

Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

teža in cena? 

pojdi na testno vožnjo, se ne boš obremenjeval več s težo. Preverjeno, igračka!!!

Objavljeno
pred 58 minutami, DAMI34 pravi:

pojdi na testno vožnjo, se ne boš obremenjeval več s težo. Preverjeno, igračka!!!

Govorimo o mt800?

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

Obremenitev se že zazna na mestu, sploh otovorjen in tam je problem premaknit. Med vožnjo premika motor :) 

pred 2 minutami, miran985 pravi:

Govorimo o mt800?

verjetno 450ke ne prodaja za 9k, torej mora biti 800..

• Haha 1
Objavljeno
pred eno uro, miran985 pravi:

Govorimo o mt800?

jop ,alternativa novi Kove 800 touring 

pred eno uro, Snečer pravi:

Obremenitev se že zazna na mestu, sploh otovorjen in tam je problem premaknit. Med vožnjo premika motor :) 

verjetno 450ke ne prodaja za 9k, torej mora biti 800..

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Bravo CF Slovenija 👏👏👏👏👏. Kar tako naprej. Lepo zbijajo se tem cene rabljenih pri nas. Tile dilerji se bodo požrli med sabo. Škoda mi je k najebe pa folk.....

Screenshot_2025-07-18-05-58-30-502_com.facebook.katana-edit.jpg

• Zmeden 2
Objavljeno
1 hour ago, miran985 said:

Bravo CF Slovenija 👏👏👏👏👏. Kar tako naprej. Lepo zbijajo se tem cene rabljenih pri nas. Tile dilerji se bodo požrli med sabo. Škoda mi je k najebe pa folk.....

Se ti zdi da se trgu rabljenih kej pozna. Gledam VStrome1000, nobena akcija ne premakne oglasov. Ta akcija bo sla mimo, prodali bodo kolko? 3?5? kosov in na ceni rabljenih se bo poznalo 0,00. Skalar ga morda ne bo prodal takoj, ampak cez en mesec.  Je pa dokaj grdo da cfmoto Slovenija objavlja oglase u eurima. 

• Všeč mi je 3
  • Hvala 1
Objavljeno
pred 2 urami, Kugelschreiber pravi:

Se ti zdi da se trgu rabljenih kej pozna. Gledam VStrome1000, nobena akcija ne premakne oglasov. Ta akcija bo sla mimo, prodali bodo kolko? 3?5? kosov in na ceni rabljenih se bo poznalo 0,00. Skalar ga morda ne bo prodal takoj, ampak cez en mesec.  Je pa dokaj grdo da cfmoto Slovenija objavlja oglase u eurima. 

Kako naj sedaj dobi 9K? 🤔 Tukaj se postavljam na stran @skalar36. Pač beda cf- dilerjev.

Objavljeno
pred 4 urami, miran985 pravi:

.

.... konkurenca je kupcem vedno dobrodošla ... tko da, v tem ne vidim nič slabega :OK:

ps.

.... v tej akciji resnično manjka mogoče edino še kakšen lektor :D

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno

Men je čisto vseeno, al motor prodam, ali ne. Sicer Explore, kolikor sem naredil reziskave, ni identičen ostalim modelom. Ima drug operacijski sistem, pa koomponente "naj bi bile" malo bolj premium. Kadarkoli ga vozim se mi zdi VRHUNSKI. Žena, ki se hoče veliko vozit, zeloo pohvali udobje. In ne želi da ga prodam. Sedaj sem nastavil verigo, zamenjal pnevmatike in je vožnja in QŠ precej, precej bolje. Gre pa ko hudič-Odprt pokrov filtra in Leo Vince izpuh precej doda na moči.

Kadar nisem na njem stalno razmišljam o Yamahi TRA GT.

Tudi če ga ne prodam, se brez problema vidim na njemu še kako sezono. CF 450 je pa šel po 3 mesecih v druge roke, pa ne ker bi bil slab. Akpak, ker za operacijo možganov pač ne uporabljamo sekire. 

Grozno pa je, da v Sloveniji prodajamo motorje za EURA. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
54 minutes ago, skalar36 said:

ker za operacijo možganov pač ne uporabljamo sekire. 

Dej mi mal to razlozi? Sej ne da me 450 zanima, radovedn sm. 

Objavljeno
1 hour ago, miran985 said:

Kako naj sedaj dobi 9K?

Kolk se zgubi prvo leto, po eurotaxu? Nihce ga ne bo prodajal za 8. Za 7 se manj. 

men se pri rabljeni zdi vecji problem keš. Najdet te mora clovek ki si zeli tocno tak motor in imet mora keš. 

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, Kugelschreiber pravi:

Dej mi mal to razlozi? Sej ne da me 450 zanima, radovedn sm. 

Preširok. Pretežak. Preveč cestno orientiran. Tam kamor brez problema prilezem z Aprillio RX 125 , sem se kr namartal z CF 450. Teža je ogromen faktor, takoj ko zapustiš urejene ceste. Ko se motor zatakne v blato, ali pa pade na neravnem terenu po tleh, so velike razlike če ima 150 kg ali pa 200 kg. Navdušujem se nad novim Suzukijem DR4ZS.

pred 1 uro, Kugelschreiber pravi:

Kolk se zgubi prvo leto, po eurotaxu? Nihce ga ne bo prodajal za 8. Za 7 se manj. 

men se pri rabljeni zdi vecji problem keš. Najdet te mora clovek ki si zeli tocno tak motor in imet mora keš. 

Tocno tko. Danes ljudje nimajo 1k EUR v denarnici. Tisti, ki pa imajo, pa ima precej 0 zadaj. Tak ne kupuje kinez motorja. Specifični kupcev je precej manj kot pred leti, ko banke še niso dajale kredita za dopust...

Popravljeno . Popravil skalar36
  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

800mtx je približno podobno kot KTM 790 advR, oziroma nekje med merami huse 901 in 790R  Kalkulacijo lahko naredi vsak sam. Akcijske cene so , ker prodaja ne steče. Po mojem so pozno padli v segment, kjer se že marsikaj dobi, pa sem prepričan da je MTX800 mongo boljši od ktm 790ADV. in blizu advR. Za modele 890 ali 901 mu manjka bolj linearen agregat in par konjev, kar se pa prekleto pozna.

Objavljeno

cena je dobra - sploh če ga primerjaš še z aprilio tuaregom ter tenerejko.

Jaz da bi se svojih starih jajc rešil ga vzamem takoj.

Objavljeno

A je mogoče kdo stestiral ali pa vozi CF moto 700mt.

Objavljeno
pred 7 urami, BenoF pravi:

A je mogoče kdo stestiral ali pa vozi CF moto 700mt.

Naš član @hondazok je tole objavil pred tremi meseci. To smo vozili na dnevu odprtih vrat SBA.

Na voljo je bila cela paleta CF Moto motociklov. Tudi sam sem preizkusil model MT 700. Ker vozim Versys 650, katerega nadgradnja je omenjen motor, lahko napišem, da se pozna skoraj 20 let razvoja in nadgradenj.

Objavljeno
Ob 23. 7. 2025 ob 21:13, MiNa pravi:

Naš član @hondazok je tole objavil pred tremi meseci. To smo vozili na dnevu odprtih vrat SBA.

Na voljo je bila cela paleta CF Moto motociklov. Tudi sam sem preizkusil model MT 700. Ker vozim Versys 650, katerega nadgradnja je omenjen motor, lahko napišem, da se pozna skoraj 20 let razvoja in nadgradenj.

Ne vem če 🤔.

Kaj pravi na to @Snečer ? Konc koncev je samo en motor na dveh kolesih, ne more bit neke razlike 🤔🤔🫣🫣😁

Objavljeno
pred 2 minutami, miran985 pravi:

Ne vem če 🤔.

Kaj pravi na to @Snečer ? Konc koncev je samo en motor na dveh kolesih, ne more bit neke razlike 🤔🤔🫣🫣😁

moj je nadgrajen in optimalno nastavljen, tako da ja, ne more biti take razlike... tudi gsa sem peljal pa ni nič hudo posebnega

v videu vidim vrhunski display na soncu :)

je pa res, da bi lahko lažje občutke opisal, če bi peljal dobrih 34kg težji motor od mojega... plus vsa možna pomagala

kar bi imel na motorju je tempomat in avtom. menjalnik oz klik, klik, to dvoje bi mi znano izboljšalo moto vožnjo

Objavljeno
Ob 25. 7. 2025 ob 13:17, Snečer pravi:

moj je nadgrajen in optimalno nastavljen, tako da ja, ne more biti take razlike... tudi gsa sem peljal pa ni nič hudo posebnega

v videu vidim vrhunski display na soncu :)

je pa res, da bi lahko lažje občutke opisal, če bi peljal dobrih 34kg težji motor od mojega... plus vsa možna pomagala

kar bi imel na motorju je tempomat in avtom. menjalnik oz klik, klik, to dvoje bi mi znano izboljšalo moto vožnjo

Klik klik in avtomatika bi ti znatno "poslabšala" tisto pravo moto vožnjo ja.

Objavljeno
pred 1 uro, miran985 pravi:

Klik klik in avtomatika bi ti znatno "poslabšala" tisto pravo moto vožnjo ja.

pravo je v 6. od 5-300 kmh...

ms standard

jaz sem za klik klik oz auto

v to smer se grejo veliki... 

• Zmeden 1
Objavljeno
pred 2 urami, Snečer pravi:

pravo je v 6. od 5-300 kmh...

ms standard

jaz sem za klik klik oz auto

v to smer se grejo veliki... 

Kaj pa je bilo to včash pljuvanje čez skuteriste? kako se bo sedaj ločilo skuteriste in motoriste če noben ne bo šaltau in bo vse avtomatika?

Objavljeno
pred 7 minutami, smasher pravi:

Kaj pa je bilo to včash pljuvanje čez skuteriste? kako se bo sedaj ločilo skuteriste in motoriste če noben ne bo šaltau in bo vse avtomatika?

vizualno boš lahko ločil še vedno

pa uho tudi

Objavljeno
pred 3 minutami, Snečer pravi:

vizualno boš lahko ločil še vedno

pa uho tudi

ah.. to bojo samo skuteristi ki fejkajo da so motoristi :jezik:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!