franc Objavljeno Julij 26 Objavljeno Julij 26 Motor me ne gane, ampak naslednji avto bo avtomatik z acc.
tomaz69 Objavljeno Julij 30 Objavljeno Julij 30 se pa zgodi tudi boljšim...samo najbž skrijejo... https://www.instagram.com/reel/DGz1xfTt1j2/?utm_source=ig_web_copy_link
Kawl Objavljeno Julij 30 Objavljeno Julij 30 (popravljeno) Ob 29. 7. 2025 ob 8:21, vandrovec pravi: https://www.facebook.com/reel/24488420350750581 če pogledaš armaturko obratomer nima niti ene črtice se pravi motor niti vžgan ni. Tako tole je bullshit. Tudi če pogledaš od majstra kanal - je z motorjem zadovoljen. Popravljeno Julij 30. Popravil Kawl 1
vandrovec Objavljeno Julij 30 Objavljeno Julij 30 Ne vem zakaj so pri nas CFmoto motorji bolj popularni od recimo Voge... pred 2 urami, Kawl pravi: če pogledaš armaturko obratomer nima niti ene črtice se pravi motor niti vžgan ni. Tako tole je bullshit. Tudi če pogledaš od majstra kanal - je z motorjem zadovoljen. Tega podobnega je morje... https://www.tiktok.com/discover/fallas-en-cf-moto-800-mt-explorer-edition-2025
miran985 Objavljeno Julij 30 Objavljeno Julij 30 pred 5 urami, vandrovec pravi: Ne vem zakaj so pri nas CFmoto motorji bolj popularni od recimo Voge... Tega podobnega je morje... https://www.tiktok.com/discover/fallas-en-cf-moto-800-mt-explorer-edition-2025 Zato ker delajo ogromno na reklami. To jim je cel Point. 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31 Avtor Objavljeno Julij 31 Zato ker so očesu prijetni zato, ker jih lahko pošlataš in pogledaš v Ljubljani zato ker so cenovno ugodni zato ker majo 5 let garancije 2 1
skalar36 Objavljeno Julij 31 Objavljeno Julij 31 pred 19 urami, vandrovec pravi: Ne vem zakaj so pri nas CFmoto motorji bolj popularni od recimo Voge... Tega podobnega je morje... https://www.tiktok.com/discover/fallas-en-cf-moto-800-mt-explorer-edition-2025 Če boš verjel vsemu kar na internetu vidiš, lahko hitro zacneš vrjeti tudi v ravno zemljo Moj ima 20k kilometrov za sabo zelo dinamicne vožnje in dela BP. 3
miran985 Objavljeno Julij 31 Objavljeno Julij 31 (popravljeno) pred 3 urami, DAMI34 pravi: Zato ker so očesu prijetni zato, ker jih lahko pošlataš in pogledaš v Ljubljani zato ker so cenovno ugodni zato ker majo 5 let garancije Vsake oči imajo svojega malarja Tudi ostale lahko šlataš Marsikateri ostali so tudi cenovno ugodni Jebeš garancijo Popravljeno Julij 31. Popravil miran985
DAMI34 Objavljeno Julij 31 Avtor Objavljeno Julij 31 pred 40 minutami, miran985 pravi: Vsake oči imajo svojega malarja Tudi ostale lahko šlataš Marsikateri ostali so tudi cenovno ugodni Jebeš garancijo ne jemlji osebno, nimam CFja, so pa dobri mopedki
miran985 Objavljeno Julij 31 Objavljeno Julij 31 Pravkar, DAMI34 pravi: ne jemlji osebno, nimam CFja, so pa dobri mopedki Pravijo da danes ne delajo več slabih mopedov 😉
DAMI34 Objavljeno Julij 31 Avtor Objavljeno Julij 31 pred 1 uro, skalar36 pravi: Če boš verjel vsemu kar na internetu vidiš, lahko hitro zacneš vrjeti tudi v ravno zemljo Moj ima 20k kilometrov za sabo zelo dinamicne vožnje in dela BP. teh zadev se na tubi najde za vsak model, kolikor hočeš. Če bi jaz temu sledil...potem sem še vsak moped napačno kupil Razn Kawsakijev, pa še tam se kaj najde. Da ne govorim o vehemntnonajbulši bmw znamki. Bistvo je: kdo, kako in koliko hitro reši problem. pred 1 minuto, miran985 pravi: Pravijo da danes ne delajo več slabih mopedov 😉 točno, v povprečju je večina slabše in podobne kvalitete. Napake pokažemo šele kupci, potem jih pa odpravljajo.
skalar36 Objavljeno September 23 Objavljeno September 23 Vceraj sem srečal možaka z istim motorjem kot moj. 800 MT. In ga je isto motilo cukanje v prvi prestavi in vožnja okrog 50 kmh. Motor cuka. In mi rece , da ga pelje mapirat, da tega ne bo več. Nejcu iz Šutne. On je serviser za Kove. Ga poklicem, pravi lahko kuj prpelješ. Danes sem motor prevzel. Moram pohvalit hitrost in odzivnost Nejca, vrhunsko. Motor pa...poezija. v prvi oprestavi vozen. V 3, 4 prestavi pri 50-55 kmh nič cukanja. Gladka voznja. Navdušen sem. Priporocam vsakomur, kogar moti tole cukanje na CF motorjih. Daljši test še objavim. Nejc 040243053 6 1
miran985 Objavljeno September 23 Objavljeno September 23 pred 37 minutami, skalar36 pravi: Vceraj sem srečal možaka z istim motorjem kot moj. 800 MT. In ga je isto motilo cukanje v prvi prestavi in vožnja okrog 50 kmh. Motor cuka. In mi rece , da ga pelje mapirat, da tega ne bo več. Nejcu iz Šutne. On je serviser za Kove. Ga poklicem, pravi lahko kuj prpelješ. Danes sem motor prevzel. Moram pohvalit hitrost in odzivnost Nejca, vrhunsko. Motor pa...poezija. v prvi oprestavi vozen. V 3, 4 prestavi pri 50-55 kmh nič cukanja. Gladka voznja. Navdušen sem. Priporocam vsakomur, kogar moti tole cukanje na CF motorjih. Daljši test še objavim. Nejc 040243053 Tako je ja. Nejc je 1A. 1
pik1 Objavljeno September 24 Objavljeno September 24 Ob 30. 7. 2025 ob 22:10, miran985 pravi: Zato ker delajo ogromno na reklami. To jim je cel Point. . ... mogoče imajo drugačen pristop k reklami
skalar36 Objavljeno September 30 Objavljeno September 30 Ob 23. 9. 2025 ob 11:30, skalar36 pravi: Vceraj sem srečal možaka z istim motorjem kot moj. 800 MT. In ga je isto motilo cukanje v prvi prestavi in vožnja okrog 50 kmh. Motor cuka. In mi rece , da ga pelje mapirat, da tega ne bo več. Nejcu iz Šutne. On je serviser za Kove. Ga poklicem, pravi lahko kuj prpelješ. Danes sem motor prevzel. Moram pohvalit hitrost in odzivnost Nejca, vrhunsko. Motor pa...poezija. v prvi oprestavi vozen. V 3, 4 prestavi pri 50-55 kmh nič cukanja. Gladka voznja. Navdušen sem. Priporocam vsakomur, kogar moti tole cukanje na CF motorjih. Daljši test še objavim. Nejc 040243053 No sedaj sem se vozil nekaj več. Res je super posodobitev. Motor ne cuka , se čisto mirno pelje pri nižjih hitrostih. V prvi prestavi je precej bolj miren. v 3, 4 prestavi 50-55 km/h precej bolj miren. Odziv na gasu je boljši. Tudi pospeševanje je lepše. Ni čisto OK, je pa precej, precej bolje. Prestavljanje brez sklopke je precej boljše. Motor se res obnaša popolnoma drugače. Kogarkoli moti originalno delovanje...res priporočam. 4
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Avtor Objavljeno pred 5 urami Tale @skalar36jev MT800 je pa cela petarda 😁 bi se reklo, leti ko sneta sekira. Dobro zadiha. Ali v žargonu Snecija: sune 😛 S predelavami moped oživi, pa glas ima nor (jebala nas ekologija, šele sedaj vidim) Vsekakor sem užival navijati tisti gasek. Mislim da ni nič slabši po perfomansah kot pa husa 901. In že moja je odprta. Da mam mt ga prec peljem enako predelati. 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami (popravljeno) Ne vem, a CFjem smelca strom? Se vozjo po pakli s 4 zmigavci. Popravljeno pred 2 urami. Popravil Kugelschreiber 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se