Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Motor sem kupil pravi.  Sam konstantno je želja po čem drugim. Eni tko menjajo babe, jest pa motorje:naughty:

pred 2 urami, miran985 pravi:

Sem že sam hotel rečt da ni vzel pravega zanj potem, če že gleda drugega.

• Všeč mi je 2
  • Haha 4
Objavljeno

... sam ne motorja prodajat.... k pol se bo znajdu na netu...pa se bo govorilo naokrog, da je zihr ful zanič, ker se že prej ko po enem letu prodaja.... 

... jest imam svoj motor že 10 let ... prowzaprow sploh ni nobenga tazga na netu...noben noče prodat, da se ne bo govorlo naokrog, da se prodaja zato, ker je zanič....

• Haha 4
Objavljeno
pred 37 minutami, Zivnorc pravi:

... sam ne motorja prodajat.... k pol se bo znajdu na netu...pa se bo govorilo naokrog, da je zihr ful zanič, ker se že prej ko po enem letu prodaja.... 

... jest imam svoj motor že 10 let ... prowzaprow sploh ni nobenga tazga na netu...noben noče prodat, da se ne bo govorlo naokrog, da se prodaja zato, ker je zanič....

Hejterji samo to čakajo da se en prodaja in potem napadejo kot hijene..že videno. Ozadja pa ne poznajo (seveda motor nič kriv).

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
pred 57 minutami, skalar36 pravi:

Eni tko menjajo babe, jest pa motorje:naughty:

Tvoja varianta je vseeno cenej :kva2:.

• Haha 7
Objavljeno
pred 2 urami, MiNa pravi:

Tvoja varianta je vseeno cenej :kva2:.

Ja. Pa do dons me ni še en motor nazaj klicu, pa prašu "če be bi še enkrat probala":naughty:

• Haha 6
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)
Ob 4. 12. 2024 ob 15:23, DAMI34 pravi:

Mene zelo zanima kaka bo cena MTXa, torej nekaj konkurenčnega Kove 800.

jscs.png

Tole zgleda pa res dobr deal, kitajci bodo raztural: 
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20557105&display=CF%20Moto%20800MT-X%202025-%20MO%8ENO%20NARO%C8ILO-KREDIT%20BREZ%20POLOGA

CF MOTO.png

Popravljeno . Popravil dog66
  • Všeč mi je 1
Objavljeno
pred eno uro, dog66 pravi:

Tole zgleda pa res dobr deal, kitajci bodo raztural: 
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20557105&display=CF%20Moto%20800MT-X%202025-%20MO%8ENO%20NARO%C8ILO-KREDIT%20BREZ%20POLOGA

CF MOTO.png

ja sem gledal, precej nizka cena, naloudan u nulo. Praktično menjava za ktm790adv, s 3cm več hoda vzmetenja, 23litrskim rezervarjem (kdo to rabi, če 20 litrski nardi 400km) ,pa še kako kilco več. Recimo za potovanja z lažjimi (lahko tudi težjimi -odvisno od šoferja) vložki. 

Pa vse kar bi rabil je menjava za boljšo zaščito ročk in pa verjetno bo tista plastika ob rezervarju prva na udaru.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Tale je pa samo zate @skalar36 .

IMG_20250130_115451.jpg.a649e9ec7aef6cd9b4fdf26c42a69b69.jpg

Spimpan še dodatno, 33kkm "feler free" pravi možakar. V Maleziji od kjer je, je nov preračunano 15k USD.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Objavljeno (popravljeno)

CF MOTO sped napada. Govoril se je o dobrih 8k, sam tole je pa že mal hecn :D Konkreten dumping cene, ne vem kako bodo ostali konkuriral. 

Yamaha R9 (sicer dobrih 20 konjev več), je 13.700. Aprilia in podobni pa v tem rangu 10k +.

cf_moto.png

Popravljeno . Popravil dog66
  • Všeč mi je 3
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Dober nasvet da na koncu:

ko izbiraš med 890adv ali Nordenom ali CF....vedno vzemi najlepšega. :P

Objavljeno

9.500 v Italiji

Objavljeno

S temi rezervoarji pa že malo pretiravajo...

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 29 minutami, Joker pravi:

+8 litrov zadaj :P

zna bit da GSa kopirajo ( v litraži, pa pri padcih na tla in lažjem pobiranju)

Objavljeno
pred 1 uro, Joker pravi:

Joker, doma sta dve aprili katerih rezervarji držijo lih 120km. Hudo fejst jebeno je karkoli planirati, sploh v nedeljo popoldan, ko je večina črpalk v zakotjih zaprta...recimo una v tvojih domačih Izlakah...

• Všeč mi je 1
Objavljeno
20 minutes ago, Buschi said:

Joker, doma sta dve aprili katerih rezervarji držijo lih 120km. Hudo fejst jebeno je karkoli planirati, sploh v nedeljo popoldan, ko je večina črpalk v zakotjih zaprta...recimo una v tvojih domačih Izlakah...

Zato se jaz ne morem odpravit po Tv4 pa ima 18l rezervar, samo domet je zelo hitro okoli 100km čim mal odpreš in to mi je stres ki ga ne potrebujem.. Zato ktm 23l tank super fajn stress free, ftw.

• Zmeden 1
Objavljeno

Saj ne govorim o volumnu pač pa o poziciji, obliki...

Objavljeno
pred 4 minutami, Joker pravi:

Saj ne govorim o volumnu pač pa o poziciji, obliki...

Vetrobran za noge namesto cilindrov...😀

Objavljeno

Ali pa bi radi, da izgleda kot GS... :D

Kot bi se reklo: Ko bom zrasel, bom GS!  :lol1:

• Haha 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!