Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 minutami, skalar36 pravi:

Ne vem za garancijo, in se mi je*** za njo. Ta posodbitev od Nejca je fenomenalna. Kako lepo Qwiki dela, res se nisem mogel načuditi. In mirnost agregata... Garancija... servisi za CF so dragi In ga niti ne mislim vozit več na uradnega, ker računal so mi premium, dostavli pa minimum. Delal je 40 min, računal 1,5h. Niti verige mi ni nastavil. Za namazat verigo je rekel, da ni treba, da sem že sam dost. Računal pa cel sprej.  Sem bil razočaran nad servisom, se mi ječudno zdelo, da mi ni računal še sedišča, ko sem čakal, da naredijo. Mene tam ne bodo več vidli. Raje vozim k Nejcu.

IMG_20251012_204131.jpg

Meni so prvega računali 160€ za olje 5100 Motul. Dokler bo pod 200€ servis bom vozil na uradnega, če bo več bom menjal sam zadeve. Vmes bom še sam na črno zamenjal olje na 5000km, ker mi je 10.000 malo predolg interval.

Mogoče bojo z kakšnim updatom tudi rešili to vibriranje, ker sem skoraj 100% da je to zaradi mape. 

Drugače je motor res odličen...

Objavljeno
pred 5 minutami, Snečer pravi:

zanimiv je tip olja in viskoznost, ki so jo vsipalo v MT... precej nenavadno :) 

10W40 za to naše okolje ... pa ne sintetike za dirkalnik not :) 

Breznaslova.jpg.5c4bad0c50e5e0e0b8358e33e5f43b86.jpg

Tudi meni so dali 15w50 čeprav v navodil priporočajo 10w40🤷

Je pa zanimivo tudi, da po knjigi je menjava olja na 15.000 pri nas pa na 10.000. Pa nastavitev ventilov po knjigi na 30.000 pri nas na 20.000.

Objavljeno
Pravkar, emilo pravi:

Tudi meni so dali 15w50 čeprav v navodil priporočajo 10w40🤷

Je pa zanimivo tudi, da po knjigi je menjava olja na 15.000 pri nas pa na 10.000. Pa nastavitev ventilov po knjigi na 30.000 pri nas na 20.000.

Preverjanje ventilov je na 30k. Vsaj na mojem. Servis je samo prvi 160 eur. Vsak naslednji je 250-260. Za preverjanje ventilov in ostalo, delo in materijal, na 30K, je soforumaš plačal 750 eur. Ne dam. Tole z ventili je servisna fora, da plačaš oni pa malo pošpegajo al je vse OK. To bom jaz prestavil na 40k. Pa naj crkne vmeš če hoče, bom vsaj imel razlog za zamenjat brand.

• Haha 1
Objavljeno
pred 9 minutami, skalar36 pravi:

Preverjanje ventilov je na 30k. Vsaj na mojem. Servis je samo prvi 160 eur. Vsak naslednji je 250-260. Za preverjanje ventilov in ostalo, delo in materijal, na 30K, je soforumaš plačal 750 eur. Ne dam. Tole z ventili je servisna fora, da plačaš oni pa malo pošpegajo al je vse OK. To bom jaz prestavil na 40k. Pa naj crkne vmeš če hoče, bom vsaj imel razlog za zamenjat brand.

@MiNa ti si kaj že gledal ventile na zastarelem agregatu? imaš 100k prevoženo...

to je isto inline zasnova, se manj razštela kot pri V jajcih

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!