Popularna objava menih Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 Ja to je ta puscava salar de uyuni Sergej sel sem z Hondo ker je to.motor .... Lahko ga sam popravim , marsikje tudi mehaniki lahko naredijo cudez , ker je enostaven , lahek je in ga sam lazje poberem v kaksnem blatu pesku ga lazje peljes manjsa masa ko gre kaj narobe , vecja masa vecje sile manjsa masa manjse sile in lazje se kaj resis. Je mogoce manj udoben vrc vibracij na asvaltu Ko pa sem na makadamu ali kaj se slabsega pa je uzitek Vceraj je fajn pihal veter bi bil tudi ktm r vredu ampak je pa saj smeti pometel Lp vuk76, DAMI34, kp-kp in 18 others 21
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 Jz ga prov švrkam na take podvige , hvala za odgovor in mej se MAX , sem ti fouš ,samo v pozitivnem smislu Čim prej spet kaj nalimaj Bmflar, DAMI34 in sohen 3
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 pred 18 urami, Frenk 67 pravi: Seveda se je zmotil, Cile in Brazilija ne mejita. Še .... Kmet2 1
menih Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 Sergej honda je motor... Ker je lahek enostaven za popravit brez elektronke tud vsak mehanik zna kaj scarat ce treba . V nekem blatu in pesku je lazje peljat in seveda pobrat ker sem sam se posebej , ce naredis napaka ali te kaj predeneti lazje popravis je masa manjsa vecja masa vec tezav ali vec padcev na off road ali mahadamu postane uzitek na asvaltu pa je pac prevozno sredstvo sej si moras itak kaj ogledovat in meditirat pri vecji hitrosti ne gre jaz vozim do100 nic vec veckrat 80in manj Jest sem bil zj...... pa sem se cez peljal pa sem se zmotil ker sem 1 uro z Brazilcem govoril vi pa diplomirate kak meji google vse ve Mavti, Frenk 67, Kmet2 in 4 others 7
Popularna objava menih Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 Danes pa je bilo 465 km od tega 30km ovinkov 100km ravnine z 10 ovinki ,100 km z 0vinki , in 100km mesano in nazadnje brez ovinka 100 za doseganje hitrostnih rekordov tudi v pol ure bi slo le da zdrzis. Pokrajina pa Argentinska vse ogromno od cest do hribov tja do 2500 sigurno ogromni masivi ki mu vidis recimo zacetek in konec pa da ga obides po ozjem delu in gres mimo vzdolznega je ze sla Slovenija mimo pa na uc se nisem nikamor prisel Skratka zanimivo barvno ogromno in zdej sem videl kje se je Lisjak boril za uvrstitve. Za spremembo danes ni bil špar dan ampak .... Pa sem najdu tud dober Hotel Kmet2, vandrovec, Carlo in 34 others 37
Popularna objava Roman ATHD Objavljeno Januar 5, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5, 2017 pred 16 urami, Cartman pravi: Salar de uyuni? A je to tista slana puscava, ki vcasih mal poplavi, in je predlani na dakarju zjebala vse honde? Menih pa uzivej nampolno in hvala da kaj napises. Kaj naj ti rečem ... točno tako ... največje slano jezero na svetu pred 1 minuto, Roman HD pravi: Kaj naj ti rečem ... točno tako ... največje slano jezero na svetu Tole je bilo leta 2015, tike preden so začeli s promocijo Dakarja v Boliviji. Veliko izivov je v življenju ... zakaj čakati, da pridejo sami mimo ... pred 13 minutami, Roman HD pravi: Kaj naj ti rečem ... točno tako ... največje slano jezero na svetu Tole je bilo leta 2015, tike preden so začeli s promocijo Dakarja v Boliviji. Veliko izivov je v življenju ... zakaj čakati, da pridejo sami mimo ... Hi hi ... tale zunanji disk oziroma računalnik mi deluje zelo počasi Moja skače okol po slanem jezeru in zahteva, da jo slikam ... Poskušam poiskati slike ... Janezs, ofc, notranc in 11 others 14
Roman ATHD Objavljeno Januar 6, 2017 Opozori Objavljeno Januar 6, 2017 (popravljeno) pred 38 minutami, Roman HD pravi: Kaj naj ti rečem ... točno tako ... največje slano jezero na svetu Tole je bilo leta 2015, tike preden so začeli s promocijo Dakarja v Boliviji. Veliko izivov je v življenju ... zakaj čakati, da pridejo sami mimo ... lahko jih uresničimo sami ... Tole sem končno našel ... Ob 04. 01. 2017 at 15:17, Frenk 67 pravi: Seveda se je zmotil, Cile in Brazilija ne mejita. Aja ... dobro ... Malo preplonkaj 5 razred osnovne šole Popravljeno Januar 6, 2017. Popravil Roman HD pik1, Cartman, Bmflar in 6 others 9
Frenk 67 Objavljeno Januar 6, 2017 Opozori Objavljeno Januar 6, 2017 pred 5 urami, Roman HD pravi: Aja ... dobro ... Malo preplonkaj 5 razred osnovne šole Ne štekam kaj si mislu. Sem šel pa poguglat, če ma slučajno Brazilija kakšno depandanso dol na jugu in Wikipedija pravi: Brazil is the largest country in South America and borders every country in South America with the exceptions of Chile and Ecuador. Roman ATHD 1
RSTDRIVER Objavljeno Januar 6, 2017 Opozori Objavljeno Januar 6, 2017 tle mate pa poglejte.... Roman ATHD 1
Popularna objava menih Objavljeno Januar 6, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 6, 2017 81ŪVceraj je popoldne dezevalo kot iz ..... zjutraj oprano soncno z oblaki Najprej mi niso hoteli tankat ker nisem sel z motorja Potem so strajkali v spremstvu policije vse po predpisih Takoj se je zacelo cez kanjoncke in je vzdusje zraslo ko sem zavil proti Antofagasti de la sierra Sem zacel uzivat makadam pa spet asvalt in tako naprej imam obcutek da se dvigam pogledam vidinomer iz 1200 sem ze na 2700 in kmalu visje od Triglava teren postaja puscavski In blize zvezdam sem ze cez 3200 in tako 50km Motor dela ne kaslja pokrajina fantasticna beli hribi v daljavi ,pogledam na visinomer ker se vzpenjam in raste in raste do 3927 nato zagledam , nevem ze katero dolino po vrsti in se spuscam do 3300 se 100 km in sem ze zejen in pregret v Antofagasta de la sirra Malo nastavim frgazer ......... Cartman, dopolavoro, pik1 in 45 others 48
Roman ATHD Objavljeno Januar 6, 2017 Opozori Objavljeno Januar 6, 2017 Noro lepo ... hvala, ker deliš tole z nami DAMI34, pik1, TOMCAT in 1 other 4
Roman ATHD Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 Menih pozdravljen, glede na odpoved etape 6. Dakar 2017 ... si ti OK. Upam, da te vreme ni odplavilo ...
Popularna objava menih Objavljeno Januar 8, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 Vceraj je bilo 460 km Argentinske puscave od Antofagasta de la sierra do Susques vrocih in prasnih uzivaskih brez ene same duse samo jaz puscava in BRP ki je delal odlicno ves cas med 4200 in 4560m ,narava pa vseh moznih barv, ogromno slanih jezer najvecja Lago salar de Hombre Muerto, seveda nisem sel cez ker bi prav tam ostal lahko za dolgo prenocisce sem le nasel pri prijaznem domacinu,ker zvecer je dezevalo . Danes pa je bilo vreme jasno in veselo naskok na Passo de Jama,pa da vidimo ce gre motor z klasicnim frgazerjem , nisem pa pogledal kaksna bo visina no pa je bilo med 4000 in 4400 kar 100km potem pa 1oo km na visini 4600 do 4800 , pa vmes prehod iz Argentine v Cile ki je vzel 2 urci seveda da sem vse prehitel .spust vSan pedro de Atacama pa strm skoraj v ravni crti iz 4800 na2600m. Gonca, gsxf750, Joker in 44 others 47
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 Čudovite fotke. Svaka ti čast. Kje pa imaš v planu končati to potovanje po Ameriki? Scarabeo
Popularna objava menih Objavljeno Januar 8, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 Ce bo slo vredu grdm v Bolivijo on Pegu do Cusca potem pa na zahod icain proti jugu v cile in Valaraiso kjer sem zacel motor gre od tu nazaj Bmflar, CeneR, sayo in 7 others 10
pik1 Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 . ... stari, res si svetovn prvak ... ... sam gasa ... in srečno še naprej ... sohen, CeneR, nemo in 5 others 8
Popularna objava menih Objavljeno Januar 9, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 Dan pocitka je bil vredu kaksnih 200 km naokoli , malo pregled in pranje motorja , in opravki po trgovinah dog66, hajoktejn, raza in 40 others 43
Popularna objava menih Objavljeno Januar 11, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Pa spet v civilizaciji vceraj uredil dokumente in odsel v bolivijo 385 km vse nad 4000 vecino pa 4500m in 4853m v vseh moznih pogojih,najprej sonce nato sneg veter strele pod niclo, 50km /h in vec veter na koncu ko sem prisel na sirso makadamsko cesto cisto fuc pa dez blato in naredim 40km do vasice Alota nakar mi rece lastnih Hospedaje naj grem danes po bencin 58km stran ker jutri ne bo slo bo vse ledeno tako da sem naredil se 120km tjs in nazaj.Odlocitev Salar de Uyuni odpade .Cestarji ki so spali v isti hisi so povedali da je v Uyuniju vse pod vodo blata pa ogromno. Danes naredil 280 km Do Calame in nacrt spremenjen. ArcaneWater, maus, raza in 40 others 43
Roman ATHD Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Superca ja Uyuni zna biti zelo hinavski ... sicer pa po takih višinah doživiš marsikaj v manj kot eni uri Srečno še naprej.
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 Enkrat boš moral napisat kako se človek počuti na teh neskončnih planjavah, v soncu, v snegu... osamljeno, prestrašeno, presrečen?? Drgač pa fantastične fotke, kapo dol. Ti sam limaj, da gre ta zima čimprej mimo nas. pik1, TOMCAT, gsxf750 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se