Popularna objava menih Objavljeno Januar 12, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Enkrat boš moral napisat kako se človek počuti na teh neskončnih planjavah, v soncu, v snegu... osamljeno, prestrašeno, presrečen?? Drgač pa fantastične fotke, kapo dol. Ti sam limaj, da gre ta zima čimprej mimo nas. To da se tja podas sam mora biti v tebi in to potem tudi dozivljas povsem drugace kot ce se pripelje nekdo z agencijo injeepom polno hrane vode goriva in z vodnokom. Da si tam z tisino sirokimi prostranstvi te prevzame in ti pomeni vec kot varnost doma ali v civilizaciji seveda gres tja pripravljen najbolj pa v sami glavi da ves kaj bos naredil ce se kaj zgodi. To da se lahko v enem dnevu zgodi sonce leden dez sneg blato in to na off road terenu je mal strahu vzbujajoce samo glava pa bolj razmisja .Najbolj me je bilo strah strel ki so tolkle do tal, manj kot pobiranja motorja ko sem trikrat padel in je bilo treba snet vso prtljago in ga pobrat pa se nahitro zapret bencin da ni odtekal vse ponovno nalozit in seveda vzgat motor na nogo ker ga je zalilo. No vse to se lazje lotis po 30 leti plezanja ki te je postavilo v veliko vecja tveganja. izibajker, vuk76, Joker in 29 others 32
Bmflar Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 pred 12 minutami, menih pravi: To da se tja podas sam mora biti v tebi in to potem tudi dozivljas povsem drugace kot ce se pripelje nekdo z agencijo injeepom polno hrane vode goriva in z vodnikom. Kapo dol DAMI34 1
menih Objavljeno Januar 12, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 Dami pozabil sem rec unpoco cohones ali je prav napisano ne vem je pa razumljivo notranc, Bmflar, MiNa in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 pred 25 minutami, menih pravi: Dami pozabil sem rec un poco cohones ali je prav napisano ne vem je pa razumljivo grande cohones pa mau pameti tut ne škodi. Sej se mi je zdelo, da se moraš počutit podobno kot na kakem 8tisočaku....te planote me vedno očarajo pa divjost narave tudi. Da si pa čisto sam tam...ne vem..že ko gledam sem vzhičen. Kaj šele če bi bilo res. pik1, Bmflar, nemo in 3 others 6
Rocky Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 Menih, ne bom rekel nič več ali manj, ali pač: Fauš sem ti! Obilo sreče še naprej!!!!!! Mimogrede, baje proti višinski bolezni pomaga domača tekila. Kot hribolazec pa vem, da s tem naj ne bi imel problema. Lepe fotke, nora narava...... Pa hvala ti, ker lahko vsaj po malem podoživljamo tvoje potovanje. Uživaj in vse dobro! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Mavti, DAMI34, TOMCAT in 3 others 6
je11m Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 Lepe slike! Kljub naporom mora biti užitek potovati. Hvala, da lahko tudi mi podoživljamo lepote J. Amerike. Srečno na vseh poteh! TOMCAT 1
Popularna objava menih Objavljeno Januar 13, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 No nekaj slikic je od vceraj iz Bolivije v Chile v Calamo Danes pa 570km iz Calame preko Antofagaste do Talte z vmesnim sopingom za motor voznika in firbec Pokrajina pa cisto puscavska na visini 2000m priblizno 40 stopinj ali vec, obcutek majhnosti , kaj bi bilo ce bi bilo? No nic od tega motor je delal.Potem pa spust na obalo in takoj svezina in vonj morja -prijetno ce primirjas s puscavo. Osvezitev z pijaco in hrano ter se 50km pocasi z soncnim zahodom do konca dne. otko, Fazer03, Janezs in 41 others 44
Popularna objava menih Objavljeno Januar 13, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 Ja danes spet 500km ,kako pa cem prit najhitreje proti jugu kjer bo zanimivo, sicer tudi tu je ampak to je Atakama in ce je vroce je tu . Do 13.00 gre potem pa ze akumulira in je za crknit znosno.kajti potem tudi ne vidis vse dobro ker se megli. Kot v filmih . Tele Atakame je kar 2000km x 300km no ni tako malo. Pri morju ni nic bolje edino po 18.00 ampak na motorju. Pijaca je povsod kjer jo sanjas , najbolje da je v rucaku ,da bos cakal na postajalisce ali pumpo na 30 km po evro standardih ne gre, so ameriski. sayo, Frenk 67, sohen in 37 others 40
Popularna objava menih Objavljeno Januar 14, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Dan pocitka in spanje kar 12 ur potem pa zajtrk v prijazni druzbi pratico abla espanjol in potem ogled z body gardom po mestu. Cartman, BMWRIDER, Explorer in 36 others 39
Popularna objava menih Objavljeno Januar 14, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Zgleda da danasnjega dne ne bo konec ; kaj bomo se poceli. Za zacetek dobra cilenska hrana iz rib in skoljk in seveda cilensko vino ki je eno najbolj znanih na svetu potem pa zabava na cilensko cueco in seveda golico MARE 65, Frenk 67, bosa in 31 others 34
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Drži se . Pazi na roke . sohen, MiNa, Mavti in 1 other 4
Popularna objava menih Objavljeno Januar 15, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 No zabava se zvecer z zarom. Za poplaknit specijalna cilenska pijaca Terramoto. Par takih pa vse znas in ves. Bostjan L, MARE 65, vandrovec in 37 others 40
ciciban Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 Ena boljših tem v zadnjem času. Srečno in hvala za slike! TOMCAT, mac, sayo in 5 others 8
fishy Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 kako se pa sporazumevate kadar ni Terramote? hablaš espanjol al znajo angleško? al nek umes? bosa 1
Popularna objava menih Objavljeno Januar 15, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 Oboje znam dobro anglesko spanjsko malo manj morajo bolj pocasi govoriti Danes bilo 450km malo manj vrocih ker prehaja puscava v zelenje ,zaenkrat kamenje in grmovje. Piha pa precej zato je veliko vetrnic in valov. vandrovec, mladench, fishy in 28 others 31
mac Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 Ob 14.1.2017 at 16:30, menih pravi: Dan pocitka in spanje kar 12 ur potem pa zajtrk v prijazni druzi pratico abla espanjol in potem ogled z body gardom po mestu. Ej stari, ampak s takim fantom se pa jaz tud upam po Amerik hodit! igc1, MMF, menih in 2 others 5
menih Objavljeno Januar 15, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 Znajdit se treba DAMI34 in sohen 2
Popularna objava menih Objavljeno Januar 16, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 16, 2017 Danes 430km nic posebnega razen sprememba narave ,vrocina je ista sam mal vlage, voznja cez 60 km santiago kar hitra ne ne vroca sem bil zgoden,tu vCurico pa kupil olje pri yamahi ,si pogledal nove modele in lastnik pove da se peljem v pravo smer novim lepotam naproti. filipe, skalaprava, MiNa in 32 others 35
TOMCAT Objavljeno Januar 17, 2017 Opozori Objavljeno Januar 17, 2017 .....odlične fotke.........srečno na poti sayo 1
Popularna objava menih Objavljeno Januar 17, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 17, 2017 No danes je bilo510 km in pokrajina je postala Gorenjska ali Dolenjska. No vulkanov nimamo.Zaenkrat eden na vidiku ,kmaku oziroma jutri bom ze blize goram in vulkanom. Dabes sem bil v delavnici in so mi odzagali mal palcko za stojalo strabsko ker se ni hotel motor obdrzat naravnost. Hise so tu bolje in lepse urejene cisto v ameriskem stilu.200 enakih kesenih his tu 100 enakih lesenih his tam ampak zrozami. In istalim da zgledajo lepo. nemo, mladench, DXR16 in 27 others 30
nemo Objavljeno Januar 17, 2017 Opozori Objavljeno Januar 17, 2017 Lepo napreduješ. Srečno še naprej. gsxf750 1
Popularna objava menih Objavljeno Januar 18, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 Danes lepih in vedno bolj zanimivih 325km .Temperature na motorju niso visoke, me je celo malo zebo do13 ure.Vulkan se imenuje Osorno.Med potjo zamenjal gumo-prednjo zadnja bo se za kaksnih 2000 km. skalaprava, DAMI34, DXR16 in 23 others 26
Popularna objava menih Objavljeno Januar 18, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2017 9No da moras za profesionalci popravljat , se mi je zdel da trese po parih kilometrih,pa pogledam in sta priprla majstra trak ki sciti gumo pred vijaki . SEM RAJE sam ponovno razdrl in zmontiral, da nebi slucajno se brez gume ostal. Scarabeo 500, notranc, DAMI34 in 19 others 22
Popularna objava menih Objavljeno Januar 19, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 Danes okroglih 200km s zacetkom v rahlem dezju in tako tudi naprej po zelo lepi pokrajini z veliko jezeri bujno vegetacijo kar mal na tropsko, ogromna drevesa, visoki porasceni hribi, na koncu pa prides v mesto kjer zmanjka ceste in bo treba na ladjo.karto sem kupil danes da sem siguren za drug dan,ker nebi rad cakal se kaksen dan,trajekt pelje 4 krat na dan.Mestece prijazno tudi ljudje ,ENA DOBRA RESTAVRACIJA Z RIBAMI in tako kot v filmih , kjer je glavna muzika na bendzu. igc1, mac, DAMI34 in 21 others 24
nemo Objavljeno Januar 19, 2017 Opozori Objavljeno Januar 19, 2017 Dobro napreduješ proti cilju. Zanimivo, da so tam dol na jugu, hiše pobarvane podobno kot tu pri nas na severu Norveške (oker z belimi obrobami). Tudi vegetacija je podobna, čeprav, takole čez palec, si tam nekje v Albaniji (po širini). Ali so dnevi že kaj daljši?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se