DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 pred 3 urami, Cartman pravi: Zase se mi zdi, de tud loto in eurođekpot nebi kompenzirala primanjkljaja cojones za kej tako epskega. Menih, hvala za fotke, pa srečno in varno naprej js bi pa takoj šel, 2 leti, pa me ne bi bilo doma menih, Bmflar in gsxf750 3
izibajker Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 pred 6 urami, Cartman pravi: Zase se mi zdi, de tud loto in eurođekpot nebi kompenzirala primanjkljaja cojones za kej tako epskega. Eurođekpot bi ti pokriu tudi strošek za enepar moto frendov, pa mehanika, spremljevalni Landrover, fizioterapevtko... gsxf750 in menih 2
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2017 Opozori Objavljeno Februar 4, 2017 Menih , če ni skrivnost bi lahko še mal o finančni plati .....to je rak rana vseh nas ,ki bi obrnili svet z motorjem .....hvala , lp Bmflar, DAMI34 in menih 3
Cartman Objavljeno Februar 4, 2017 Opozori Objavljeno Februar 4, 2017 51 minutes ago, Kmet2 said: Menih , če ni skrivnost bi lahko še mal o finančni plati .....to je rak rana vseh nas ,ki bi obrnili svet z motorjem .....hvala , lp ih kaj. v južni ameriki je benz cca1€, pa računaj. če uzameš 100-130€/dan+čezoceanski transferji. ne boš falil 30%
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2017 Opozori Objavljeno Februar 4, 2017 pred 5 minutami, Cartman pravi: ih kaj. v južni ameriki je benz cca1€, pa računaj. če uzameš 100-130€/dan+čezoceanski transferji. ne boš falil 30% Vseno bi rad mnenje nekoga ki je to izkusil na lastni koži in ne monitorju ..... menih, Cartman, Bmflar in 3 others 6
Cartman Objavljeno Februar 4, 2017 Opozori Objavljeno Februar 4, 2017 1 hour ago, Kmet2 said: Vseno bi rad mnenje nekoga ki je to izkusil na lastni koži in ne monitorju ..... Mnenje damo lahk surferji. Menih bo podal dejstva. Upam de me bo skurcal in oznerjal z razsipnezem. Bmflar, menih in Kmet2 3
menih Objavljeno Februar 4, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2017 T pred 3 urami, Cartman pravi: Mnenje damo lahk surferji. Menih bo podal dejstva. Upam de me bo skurcal in oznerjal z razsipnezem. Ne ne zakaj bi te zk..... taksni so zazeleni tu dol sej si napisal 30 procentov gor dol , enmu od obeh strank bo ze vsec vazno da sta obe strani zadovoljne Bmflar, igc1 in Cartman 3
Popularna objava menih Objavljeno Februar 4, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 4, 2017 Valparaiso se malo drugace kot ob prihodu ko so bili prazniki sedaj ima zivljenje.Odlicno zgleda tudi zivljenje in vse je zivo posebno na trznici.bi kar ostal bosa, Frenk 67, DXR16 in 20 others 23
Popularna objava MiNa Objavljeno Februar 5, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5, 2017 (popravljeno) pred 23 urami, Kmet2 pravi: Menih , če ni skrivnost bi lahko še mal o finančni plati .....to je rak rana vseh nas ,ki bi obrnili svet z motorjem .....hvala , lp Star pregovor pravi, čas je denar. V moji motokarieri sem opravil par malo daljših "potovanj". Vedno sem iskal destinacije, do katerih "pridem" in se vrnem na dveh kolesih v roku 2-3 tede. Žal mi več ni dopuščal moj življenski slog vsaj tako sem mislil, bojim se da še vedno, čeprav imam sedaj časa na pretek. Vedno je izgovor tudi denar, vendar vem, da če kupim motor za cca 14K€+, se mi po garaži valjata najmanj dve takšni potovanji mogoče še več, kot jih je tule opisal @menih. Ja potebna so dobesedno "jajca" za 2-3K€ na katera se zaneseš in nekaj prave krvi v žilah, ki te vleče.... Avtorju pa za opravljeno pot in zapis globok in seveda srečno pot domov. Popravljeno Februar 5, 2017. Popravil MiNa Frenk 67, Bmflar, igc1 in 15 others 18
menih Objavljeno Februar 5, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2017 Kratko in lepo si povedal o denarju , je tudi veliko drugih primerjav za katere slovenci mislijo da so potrebne v njihovem zivljenju. sohen, Frenk 67, igc1 in 5 others 8
vandrovec Objavljeno Februar 5, 2017 Opozori Objavljeno Februar 5, 2017 Jaz bi samo vprašal, a se bolj splača prevoz motorja v Južno Ameriko ali tam najeti motor? V tem primeru bi bilo verjetno potrebno v vsaki državi najeti drug motor in se vmes prevažati z javnimi prevozi? Avtorju pa res ....zame so to trenutno le sanje. sohen 1
Popularna objava menih Objavljeno Februar 5, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5, 2017 Motor moras najet v vsaki drzavi posebej. Nakup motorja je mozen samo prestop cez mejo ni vglavnem mozen ker naj bi bil tam prvi lastnik oziroma prebivdlec drzave v kateri si kupil motor ne tujec. Kupis ga lahko od tujca iz evrope tako da ponaredis prometno in ostale papirje tako delajo seveda tudi registracijo. Vendar v primeru nesrece nimas nic papirjev sigurno nato preverjajo natancneje . Potrm si v rit.... Rentanje se splaca za recimo max 10 do 12dni ce si vec je drazje . Bmw stane sigurno najmanj 130 in vec na dan Pa recimo 33 dni je to 4000 usd plus kavcija 4000 usd polemljene dele placas.... Jest sem sel za 33 dni in racunica je tu pa se na 4000 do 5000 sem vozil po puscavi tdko moras vedet kaj imas in motor ki to zmore . Domavinov sem videl nekaj ki potujejo s svojimi motorji. Pa tudi organizirana potovanja.z vecino ki govoris se ti cudijo da si sam se domacini se bojio sami jit. Kar me je najbolj presenetilo sa se bojijo it v Peru in Bolivijo ces da je nevarno .. Rdeči, Frenk 67, Janezs in 13 others 16
Popularna objava menih Objavljeno Februar 7, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 https://goo.gl/photos/BSR5jTnm55BXs5188 fishy, Kmet2, Bmflar in 8 others 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se