dr.looney Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 14 minutami, thumper pravi: ne. lohk pa okol ušes .. Tut to se da uredit..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 19 minutami, dr.looney pravi: A ti bi tut rad kozmeticne popravke okrog učk..... Opasna dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 8 hours ago, Dr_Jakob said: Najhujš trplenje? Super lep dan, ti pa nimaš € za se pelat AL pa je family dan, pa ne morš...AAAAAaaaaaaAArghhh!! Pismo s tem pa nimam tezav. Ni €? Slabo sm delal, nism zasluzu, prav mi bodi. Femili emerdženci? Tud familija me kdaj zvlece iz zagate. Vedno z veselem. 8 hours ago, dr.looney said: Zivi se samo enkrat, posoda se da tut na roke pomit. Ni pomivalec vreden zrtvovanja voznje z motorjem..... Pomivalc je trenutna prispodoba, pisal sem o napacni prioritetni lestvici. O protiproduktivnem obnasanju. Ce se 2x neb sel pelat, bi mel naslednjic kaj bol postimano, in manj slabe vesti. s tem pa bistveno vec veselja na furi. Ampak ne, zelo verjetno bom spet picil na furo pa po gume namest po okenjske police in robne letve... DAMI34, dr.looney, Frenk 67 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 8 minutami, Cartman pravi: Pismo s tem pa nimam tezav. Ni €? Slabo sm delal, nism zasluzu, prav mi bodi. Femili emerdženci? Tud familija me kdaj zvlece iz zagate. Vedno z veselem. Pomivalc je trenutna prispodoba, pisal sem o napacni prioritetni lestvici. O protiproduktivnem obnasanju. Ce se 2x neb sel pelat, bi mel naslednjic kaj bol postimano, in manj slabe vesti. s tem pa bistveno vec veselja na furi. Ampak ne, zelo verjetno bom spet picil na furo pa po gume namest po okenjske police in robne letve... prvo pravilo - motorist mora en dan pred in en dan po furi izklopit vest .. drugo pravilo - poklič thumperja za potrošni material če nisi glih na granit al pa marmor udarjen..al pa tvoja ... DAN, ciciban in Cartman 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SMX17 Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 Drgneš zobnike, s ščetko pereš in drsaš verigo, našpricaš s sprejem naslednji dan pa saharski dež ki pusti umazanijo na cesti.. in posledično po vsem motorju. 3 besede: SAMO-faking-MOR ciciban, Cartman in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 Vedno me preseneča kako nagravžen okus ima vitreks. SF, Dr_Jakob in motofrik 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 24 minutami, ciciban pravi: Vedno me preseneča kako nagravžen okus ima vitreks. Ne me spominjat, pr nas je to zgleda posebn fetiš... Sam je pa tud par ljudi presrano vozilo do destinacije, ker sem jim zanalašč sledil do konca... Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 pred 6 urami, DAMI34 pravi: temperaturna obdelava je dobra za kožo Koža je za Koto... dr.looney, DAMI34 in Cartman 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 13 urami, ciciban pravi: Vedno me preseneča kako nagravžen okus ima vitreks. Razmišljam o modifikaciji zadnjega kufra. Kadar me kdo nalašč pošprica, ko ga dohitim (ampak res nalašč), prehitim in bi mu zadeva katapultirala eno jajce na šipo.... Ali pa za bebce, ki čike mečejo skozi okno (enemu sem se komaj ognil, da ga nisem pokasiral v napol odprto čelado), da bi mu med prehitevanjem skozi zadnjo šipo lansiral eno kepico žerjavice.... Aja, če bi kadil, bi lahko kar cigaro počil noter (Joe bar strip, če kaj poznate...) Quest, Mavti, ciciban in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 22 minutami, motofrik pravi: Razmišljam o modifikaciji zadnjega kufra. Kadar me kdo nalašč pošprica, ko ga dohitim (ampak res nalašč), prehitim in bi mu zadeva katapultirala eno jajce na šipo.... Ali pa za bebce, ki čike mečejo skozi okno (enemu sem se komaj ognil, da ga nisem pokasiral v napol odprto čelado), da bi mu med prehitevanjem skozi zadnjo šipo lansiral eno kepico žerjavice.... Aja, če bi kadil, bi lahko kar cigaro počil noter (Joe bar strip, če kaj poznate...) Lani sem sred decembra na AC v fris fasal napol pojeden McSladoled... Cartman, ciciban, 3nity in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 Pravkar, Dr_Jakob pravi: Lani sem sred decembra na AC v fris fasal napol pojeden McSladoled... kokr zgledaš ćudn, dobr, da ni kdo hladilnika zaluću vate sebar, DAMI34, Cartman in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 40 minutami, maus pravi: kokr zgledaš ćudn, dobr, da ni kdo hladilnika zaluću vate Kdo ma pa v tovornjaku napol pojeden hladilnik?? A s ti mau ćudn?? GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 8 minutami, Dr_Jakob pravi: Kdo ma pa v tovornjaku napol pojeden hladilnik?? A s ti mau ćudn?? cigo... k je pouhnega ukradu pa preden je use pojedu tebe sreču ... čist logićno GoBobi, Cartman, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 Aja... zmaga tudi ko se zbudiš na jugu italije in greš potem z cmokom v grlu pogledat, če je ti je kdo ponoči spizdu motor. Dr_Jakob, Mavti in 3nity 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 (popravljeno) pred 7 minutami, ciciban pravi: Aja... zmaga tudi ko se zbudiš na jugu italije in greš potem z cmokom v grlu pogledat, če je ti je kdo ponoči spizdu motor. to se ti lahko zgodi doma ... sm slišu Popravljeno Januar 4, 2017. Popravil maus thumper, Cartman, VS800 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 Na žalost res. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 20 urami, Cartman pravi: Ampak ne, zelo verjetno bom spet picil na furo pa po gume namest po okenjske police in robne letve... Rajš zgonim pare za gume pa bencin, ko pa za alko pa mamile dr.looney, ciciban, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SMX17 Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 6 urami, maus pravi: to se ti lahko zgodi doma ... sm slišu Vidu pa jih nisi ane 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 -Polovinil vrečka, ki se ti napopa na krivine. -burja in avtodomi na magistralki -Prigode z tankanjem v tujini. Zmeraj naredijo tako, da pride lepa cifra. 5, 10, 15 ali 20 orlov. Če si ubije v glavo, da ti bo natanku za 20 ti pač bo, pa ni važn če tank ni dost velik in že vse ven teče. Ali pa natanka premalo in si čez eno uro in pol spet na rezervi. -Lastniki apartmajev, ki se izogibajo rentanju motoristom/enodnevnim gostom. 3nity, GoBobi in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 (popravljeno) pred 12 urami, motofrik pravi: Kadar me kdo nalašč pošprica, ko ga dohitim (ampak res nalašč), Ali pa za bebce, ki čike mečejo skozi okno (enemu sem se komaj ognil, da ga nisem pokasiral v napol odprto čelado), ... Aja, če bi kadil, bi lahko kar cigaro počil noter (Joe bar strip, če kaj poznate...) kdo ti je kriv? če ne kadiš pač pušiš.. pred 2 urami, ciciban pravi: -Polovinil vrečka, ki se ti napopa na krivine. -burja in avtodomi na magistralki -Lastniki apartmajev, ki se izogibajo rentanju motoristom/enodnevnim gostom. resda ni najceneje kar je možno .. a buking je super , če imaš plan rute ..vsaj če greš za par dni tukaj okoli je super.. Popravljeno Januar 4, 2017. Popravil thumper Cartman in ciciban 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 (popravljeno) pred 13 urami, SMX17 pravi: Vidu pa jih nisi ane ne .. en je meu gromozansko srečo Popravljeno Januar 5, 2017. Popravil maus Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 18 hours ago, jskrablin said: Rajš zgonim pare za gume pa bencin, ko pa za alko pa mamile : a ti se čist pa trezn vozš?!?!?!?! Bmflar, Kmet2 in jskrablin 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 1 uro, Cartman pravi: : a ti se čist pa trezn vozš?!?!?!?! Kak se ti zdi Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 29 minutes ago, jskrablin said: Kak se ti zdi ti s bl ročn. tud sam kej nardiš jskrablin in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se